Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 soğanları al etle beraber tavada kavur. sonra etleri al soğanlar ve et kalıntıları kalsın. üstüne 2-3 bardak şarap dök yarım bardak kalana kadar kaynat. soğanlarını al at şarap kalsın. içine biraz salça brokoli ve istersen şeker veya bal koy sonra kıvam kazanana kadar mısır nişastası ekleye ekleye pişir. kolaycana ama uzun(kaynatma süreci 45dakikayı bulabiliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ha etleri istersen sakla istersen sosun içine takviye olarak at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 makarna yenmez. acil sos ? acil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bolonez + kasar. biraz kavuruyorsun, ustune cok az kiyma ekliyorsun, on numara sosun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ardeth said: soğanları al etle beraber tavada kavur. sonra etleri al soğanlar ve et kalıntıları kalsın. üstüne 2-3 bardak şarap dök yarım bardak kalana kadar kaynat. soğanlarını al at şarap kalsın. içine biraz salça brokoli ve istersen şeker veya bal koy sonra kıvam kazanana kadar mısır nişastası ekleye ekleye pişir. kolaycana ama uzun(kaynatma süreci 45dakikayı bulabiliyor) Abi yemekten yeni kalktm ama canim cekti resmen. Vaktim oldugu bi ara denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Fistan said: makarna yenmez. acil sos ? acil... Want some waffle ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 :) ffs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 muz koy kolay ve deisik tadi nasil olur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fistan said: :) ffs? sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 BonePART said: muz koy kolay ve deisik tadi nasil olur bilmem mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Dworgian said: Fistan said: :) ffs? sence? TERBİYESİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kalbimi kırdın ayrıca sen hem trollsün hem terbiesizsin zaman zaman onu napıcas =( gerçi dur bakim bi terbiesizliğini görmedim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben trollsem senin troll olma ihtimalin kalkıyor mu ortadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 her zaman bir ihtimal vardır. o değil de ben makarnayı yaptım yedim bitti hatta gitti bile bu konu kapansın mı yoksa cidden yeni tariflere vesile olur mu? salça sirke veya sadce muz gibiler dışında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bi tarif vardi, zamaninda yaptigim. basit baya. yag 1-2 sogan 3 dis sarimsak. 1/2 lt krema 50-100 g Parmesan bi kac yaprak feslegen/reyhan otu tuz kara biber kücük hindistancevizi maydonoz. soganla sarimsaki kücük kücük kesip yagda kizartiyoz. soora üzerine kremayi ekliyoz. reyhan otu ve maydonuzu sosa ekliyoz. 5 dakka pisiriyoz. kücük hindistan cevizi, tuz ve karabiberle tatlandiriyoruz, damak zevkimize göre. soora parmesanin yarisini ekliyoruz sosa. bitiyo. diger yarisini da sofrada üzerine eklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kişiselde yeri yok o kesin. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaniLLe said: bi tarif vardi, zamaninda yaptigim. basit baya. yag 1-2 sogan 3 dis sarimsak. 1/2 lt krema 50-100 g Parmesan bi kac yaprak feslegen/reyhan otu tuz kara biber kücük hindistancevizi maydonoz. soganla sarimsaki kücük kücük kesip yagda kizartiyoz. soora üzerine kremayi ekliyoz. reyhan otu ve maydonuzu sosa ekliyoz. 5 dakka pisiriyoz. kücük hindistan cevizi, tuz ve karabiberle tatlandiriyoruz, damak zevkimize göre. soora parmesanin yarisini ekliyoruz sosa. bitiyo. diger yarisini da sofrada üzerine eklersin. süpermiş +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fistan said: kişiselde yeri yok o kesin. afiyet olsun. kıyamam ya neresiymiş yeri paşam? söyle bi mod beylere de taşıyıversinler. zaten bana nerde durduğu farketmez. girip tarifleri okuyabileyim de isterse garbage da dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bana da farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yemek yapmak için güzel siteler var işte http://www.whatthefuckshouldimakefordinner.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 balon said: Makarna da elit yemeği oldu ya. he valla! ben geçen gece çok darda kaldım.dayadım soyayı,bastım kekiği.fena da olmadı.ya da çok açtım bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Makarnayı neyle ve nerde yediğine bağlı elit olabilio zaten lol. Papermoon da trüflü fln yediğinde 1 tabak 50 tele miydi neydi misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar