Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolay ama değişk makarna sosu öneri acil :D


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

soğanları al etle beraber tavada kavur. sonra etleri al soğanlar ve et kalıntıları kalsın. üstüne 2-3 bardak şarap dök yarım bardak kalana kadar kaynat. soğanlarını al at şarap kalsın. içine biraz salça brokoli ve istersen şeker veya bal koy sonra kıvam kazanana kadar mısır nişastası ekleye ekleye pişir.

kolaycana ama uzun(kaynatma süreci 45dakikayı bulabiliyor)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

soğanları al etle beraber tavada kavur. sonra etleri al soğanlar ve et kalıntıları kalsın. üstüne 2-3 bardak şarap dök yarım bardak kalana kadar kaynat. soğanlarını al at şarap kalsın. içine biraz salça brokoli ve istersen şeker veya bal koy sonra kıvam kazanana kadar mısır nişastası ekleye ekleye pişir.

kolaycana ama uzun(kaynatma süreci 45dakikayı bulabiliyor)


Abi yemekten yeni kalktm ama canim cekti resmen. Vaktim oldugu bi ara denicem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi tarif vardi, zamaninda yaptigim. basit baya.

yag
1-2 sogan
3 dis sarimsak.
1/2 lt krema
50-100 g Parmesan
bi kac yaprak feslegen/reyhan otu
tuz
kara biber
kücük hindistancevizi
maydonoz.

soganla sarimsaki kücük kücük kesip yagda kizartiyoz.
soora üzerine kremayi ekliyoz.
reyhan otu ve maydonuzu sosa ekliyoz.
5 dakka pisiriyoz.
kücük hindistan cevizi, tuz ve karabiberle tatlandiriyoruz, damak zevkimize göre.
soora parmesanin yarisini ekliyoruz sosa.
bitiyo. diger yarisini da sofrada üzerine eklersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

bi tarif vardi, zamaninda yaptigim. basit baya.

yag
1-2 sogan
3 dis sarimsak.
1/2 lt krema
50-100 g Parmesan
bi kac yaprak feslegen/reyhan otu
tuz
kara biber
kücük hindistancevizi
maydonoz.

soganla sarimsaki kücük kücük kesip yagda kizartiyoz.
soora üzerine kremayi ekliyoz.
reyhan otu ve maydonuzu sosa ekliyoz.
5 dakka pisiriyoz.
kücük hindistan cevizi, tuz ve karabiberle tatlandiriyoruz, damak zevkimize göre.
soora parmesanin yarisini ekliyoruz sosa.
bitiyo. diger yarisini da sofrada üzerine eklersin.


süpermiş +rep
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...