Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolay ama değişk makarna sosu öneri acil :D


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soğanları al etle beraber tavada kavur. sonra etleri al soğanlar ve et kalıntıları kalsın. üstüne 2-3 bardak şarap dök yarım bardak kalana kadar kaynat. soğanlarını al at şarap kalsın. içine biraz salça brokoli ve istersen şeker veya bal koy sonra kıvam kazanana kadar mısır nişastası ekleye ekleye pişir.

kolaycana ama uzun(kaynatma süreci 45dakikayı bulabiliyor)
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

soğanları al etle beraber tavada kavur. sonra etleri al soğanlar ve et kalıntıları kalsın. üstüne 2-3 bardak şarap dök yarım bardak kalana kadar kaynat. soğanlarını al at şarap kalsın. içine biraz salça brokoli ve istersen şeker veya bal koy sonra kıvam kazanana kadar mısır nişastası ekleye ekleye pişir.

kolaycana ama uzun(kaynatma süreci 45dakikayı bulabiliyor)


Abi yemekten yeni kalktm ama canim cekti resmen. Vaktim oldugu bi ara denicem
Mesaj tarihi:
her zaman bir ihtimal vardır. o değil de ben makarnayı yaptım yedim bitti hatta gitti bile bu konu kapansın mı yoksa cidden yeni tariflere vesile olur mu? salça sirke veya sadce muz gibiler dışında yani
Mesaj tarihi:
bi tarif vardi, zamaninda yaptigim. basit baya.

yag
1-2 sogan
3 dis sarimsak.
1/2 lt krema
50-100 g Parmesan
bi kac yaprak feslegen/reyhan otu
tuz
kara biber
kücük hindistancevizi
maydonoz.

soganla sarimsaki kücük kücük kesip yagda kizartiyoz.
soora üzerine kremayi ekliyoz.
reyhan otu ve maydonuzu sosa ekliyoz.
5 dakka pisiriyoz.
kücük hindistan cevizi, tuz ve karabiberle tatlandiriyoruz, damak zevkimize göre.
soora parmesanin yarisini ekliyoruz sosa.
bitiyo. diger yarisini da sofrada üzerine eklersin.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

bi tarif vardi, zamaninda yaptigim. basit baya.

yag
1-2 sogan
3 dis sarimsak.
1/2 lt krema
50-100 g Parmesan
bi kac yaprak feslegen/reyhan otu
tuz
kara biber
kücük hindistancevizi
maydonoz.

soganla sarimsaki kücük kücük kesip yagda kizartiyoz.
soora üzerine kremayi ekliyoz.
reyhan otu ve maydonuzu sosa ekliyoz.
5 dakka pisiriyoz.
kücük hindistan cevizi, tuz ve karabiberle tatlandiriyoruz, damak zevkimize göre.
soora parmesanin yarisini ekliyoruz sosa.
bitiyo. diger yarisini da sofrada üzerine eklersin.


süpermiş +rep
Mesaj tarihi:
Fistan said:

kişiselde yeri yok o kesin.

afiyet olsun.


kıyamam ya neresiymiş yeri paşam? söyle bi mod beylere de taşıyıversinler. zaten bana nerde durduğu farketmez. girip tarifleri okuyabileyim de isterse garbage da dursun.
Mesaj tarihi:
balon said:

Makarna da elit yemeği oldu ya.

he valla!

ben geçen gece çok darda kaldım.dayadım soyayı,bastım kekiği.fena da olmadı.ya da çok açtım bilemicem
×
×
  • Yeni Oluştur...