Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 turk rehine serbest

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

arkadslar dun açıcaktım bu topic i ama zaman bulamadım.1 turk rehineyi öldüren s.refsizler sımdı 2 turk rehineyi bıraktılar.bunların amacı nedir ya? madem bırakıcaksınız o adamın ne gunahı vardı? kredi kartı borcunu ödemek için gitmiş oraya.Ve öldürülme anında arkadan turk ınsanlar konusyo turkce bence bunlar turk deil neseki sevindirici bi haber aldık ve 2 turk serbest bırakılmıs[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklısın bencede türk değiller ancak çok ciddi politikalar dönüyor Irak'ta.Yani çok ciddi anlamda oturup düşünemedim ztn tam olarak yorum yapmaya ne bilgim,ne de yaşım yeterli ancak bana bu rehine öldürme eylemleri sanki amerikanın işi imiş gibi geliyo yni nedeni hakkında da pek bi tespitim yok.Ama bunları türklerin yapma olasılığı çok düşük çnkü neden türk türkü öldürsün?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sosyal ağlarda paylaş

bence amerikanın pek bi rolü yok cunku bız suan amerikanın yanındayız vıdeo kasette turk seslerı gelıo bunlar turk deıl zaten turkce konusabılıen turk kımlığı tasıyan kürtler bence benım dusuncem aksini dusunen varsa yazsın burda konusalım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

son msj[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...