xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 said: Bu hesap için üyelik uygun değil! Antu.Com Eski e-mail hesabım Hotmail tarafından donduruldu. Adamlar ilgilenmedi. Diğer alternatif hesabımla üye olayım dedim. Giriş olmadı. Sordum ve cevaba bak. Sebep ver lan sebep! [email protected] hıyar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bi insan antu.coma neden üye olmak ister ki pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ahaha :D hayırlısı olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 girmem zaten bu saatten sonra. sebep göster lan artiz. bu ne biçim cevap hıyar. döverim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Dünyanın en beyinsiz toplulugu olabilir antu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şu saatten sonra kesinlikle ben de katılıyorum yani. abi adama kutluma mesajı attım resmen bu cevabından sonra. acaba onu nasıl anlayacak çok merak ediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar