Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Selam, http://www.sahibinden.com/8_aylik_127_ekran_sony_bravia-93WQQaXQQ14452094WQQpXQQdisplayitem Şu ürünün görüntü kalitesini vs. fullhd tv lerle kıyaslıyabilcek bir arkadaş varmı ? Hiç anlamamda. Ps3 aldım geçenlerde bu tv nin aynısı var bozuldu serviste şu anda hoş gelince grafiği falan görücem oyunların ama fullhd ile farkını kıyaslıyamıcam ps3 takılmadım hiç fullhd tvde. thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 LCD değil ama bu biliyorsun di mi ? bildiğin eski tip projeksiyon, PS3'den verim alamazsın 480P desteklediğini bile zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ya adı öyle işte :) Ama bildiğimiz eski tip tüplü tv lerden daha iyidir herhalde. Çünkü tüplü tv de Assassin's Creed II bile harika bir grafik sunmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Buna 1.6k vereceğine Teknomarketlerin kampanyalarını takip edip düzgün bir LCD alabilirsin. 40" Full HD Samsunglar bile bu seviyelere indi. Projeksiyondan çok daha güzel görüntü verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 enerji tüketimide çok bu aletlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fixmen said: Buna 1.6k vereceğine Teknomarketlerin kampanyalarını takip edip düzgün bir LCD alabilirsin. 40" Full HD Samsunglar bile bu seviyelere indi. Projeksiyondan çok daha güzel görüntü verirler. Yok alet almıcam zaten var bundan ilk çıktığında almıştım. Benim merak ettiğim ps3 konusunda normal tüplüler ve fullhd ler arasında nerededir bunun yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 HDMI çıkışları yok bunların yanlış bilmiyorsam. 3 uçlu kompozitle bağlanıyor. HDMI dışındaki bağlantılarda malesef görüntü pek iyi olmuyor. LCD TVlerde bile. HDMI büyük fark yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 HDMI™ Girişi (High-Definition Multimedia Interface) ile sıkıştırılmamış yüksek kaliteli video ve ses sunar Olayı var ama ben anlamaz tv den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sony falan gerek yok. samsung, lg ye yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Projeksiyon LCD tvlerde , arka aydınlatma için bildiğimiz projeksiyon cihazlarda kullanılan ampül sistemi kullanılıyor. Kontrastları çok daha düşük ve ömürleri florasan veya LED tipi aydınlatma kullanan LCDlere oranla çok düşük. Piyasa fiyatı fln demiş satıcı ama şu anda bu cihazları piyasada bulamazsınız zaten. Muhtemelen aydınlatıcı ömrü de dolmak üzeredir . Görüntü kalitesi olarak çok loş bir ortamda izleme şansınız var ise düzeneği gereği normal projeksiyonlardan daha iyi sonuç verir o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar