Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Bravia Proj LCD TV

Torque

Öne çıkan mesajlar

Selam,
http://www.sahibinden.com/8_aylik_127_ekran_sony_bravia-93WQQaXQQ14452094WQQpXQQdisplayitem

Şu ürünün görüntü kalitesini vs. fullhd tv lerle kıyaslıyabilcek bir arkadaş varmı ? Hiç anlamamda.

Ps3 aldım geçenlerde bu tv nin aynısı var bozuldu serviste şu anda hoş gelince grafiği falan görücem oyunların ama fullhd ile farkını kıyaslıyamıcam ps3 takılmadım hiç fullhd tvde.
thx
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:

Buna 1.6k vereceğine Teknomarketlerin kampanyalarını takip edip düzgün bir LCD alabilirsin. 40" Full HD Samsunglar bile bu seviyelere indi. Projeksiyondan çok daha güzel görüntü verirler.

Yok alet almıcam zaten var bundan ilk çıktığında almıştım.
Benim merak ettiğim ps3 konusunda normal tüplüler ve fullhd ler arasında nerededir bunun yeri.
Sosyal ağlarda paylaş

Projeksiyon LCD tvlerde , arka aydınlatma için bildiğimiz projeksiyon cihazlarda kullanılan ampül sistemi kullanılıyor.
Kontrastları çok daha düşük ve ömürleri florasan veya LED tipi aydınlatma kullanan LCDlere oranla çok düşük.
Piyasa fiyatı fln demiş satıcı ama şu anda bu cihazları piyasada bulamazsınız zaten. Muhtemelen aydınlatıcı ömrü de dolmak üzeredir . Görüntü kalitesi olarak çok loş bir ortamda izleme şansınız var ise düzeneği gereği normal projeksiyonlardan daha iyi sonuç verir o kadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...