kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 text halinde c/p yapabileceğim bi program falan gibi bişi arıyorum. ya hatırlıyorum sanki açıldı böyle bi konu ama nası arıycamı bi düşünemedim gitti. yada böyle bi program yokmu benmi delirdimde öyle bişiler hatırlıyorum ? elimde bi pdf dosyası var ama içindeki yazılar direk resim olarak atılmış. onları ordan alıp worde atktarmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abby fine reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 371 mblık bişi buldumda bu kadar büyük olması şaka dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şaka ama komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok cidden o kadar büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 resimdeki gözyaşları onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 istersen bana pdfleri yolla ben sana worde atıp yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 spiders_danger cennetlik adamsın allah razı olsun. teşekkürler yardım için. fatih sende moral verdiğin için teşekkürler. allah seninde belanı verir en kısa zamanda inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar