Lzrn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Sphereda GM Komutlarının %95'ini biliyorum. Ama runuonunkilerden bi tane biliyorsam Richard Garriot OSI'yi bana devretsin. Bununla ilgili kaynak nereden bulabilirim. www.runuo.com a giriorum yazılar okunmayacak kadar küçük çıkıo :( yardım eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 [help ve runuo yu indirdiğinde readmelerinde yazıo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 tabii [help yazdıktan sonra bütün komutları öğrenmen için journalden bakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 [docgen komutunu kullanırsan RunUODocs diye bir klasör oluşur, içinde senin sonradan eklediklerin de dahil olmak üzere tüm komutlar bulunur. komutlarda düzenleme vs, yaptığın zaman [docgen komutunu tekrar kullanman lazım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar