Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Karasakal said: Abi kız Sevgilim değil, bir arkadaş. Sevgilisinden ayrılmış süpriz yapayım mutlu olsun dedim ama min 150 kağıt. Stalker'da olsan cebine göre davranacaksın, galiba yatacak iş:D ARKADAŞ AMA 150 KAĞITLIK ARKADAŞ DA DEĞİL YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaniLLe said: Seele said: ayrica meme denmis. ne oluyoruzzzz yaa dostum öyle bi yer münihte gercekten var, benim ahlaksizligim deil. batinin ahlaksi.... http://maps.google.de/maps?hl=de&q=memeler+strasse+m%C3%BCnchen&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Memeler+Stra%C3%9Fe,+M%C3%BCnchen&gl=de&ei=8JbYS_j-M8-bONGMrIYH&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAgQ8gEwAA Königsberg bira olan gibi mi Çok tutuldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Alexi_Septimus said: vaniLLe said: Seele said: ayrica meme denmis. ne oluyoruzzzz yaa dostum öyle bi yer münihte gercekten var, benim ahlaksizligim deil. batinin ahlaksi.... http://maps.google.de/maps?hl=de&q=memeler+strasse+m%C3%BCnchen&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Memeler+Stra%C3%9Fe,+M%C3%BCnchen&gl=de&ei=8JbYS_j-M8-bONGMrIYH&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAgQ8gEwAA Königsberg bira olan gibi mi Çok tutuldum şimdi. sen Königsberg de ev tut ben memeleri tutayım ortada Bernt-Notke-Weg de buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Alexi_Septimus said: Karasakal said: Abi kız Sevgilim değil, bir arkadaş. Sevgilisinden ayrılmış süpriz yapayım mutlu olsun dedim ama min 150 kağıt. Stalker'da olsan cebine göre davranacaksın, galiba yatacak iş:D ARKADAŞ AMA 150 KAĞITLIK ARKADAŞ DA DEĞİL YANİ Kusura bakma Alex, gökten para yağdığı zaman orada değildim, bütçem sınırlı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 boşver çiçeği o zaman sen msn den gülücük göndermeye devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fistan sponsorum olsana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaniLLe said: le meric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi ta fransadan niye kız yapmaya çalışırsınız anlamıyorum memlekette kız mı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sen benuada filan bak bari illa kültür diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Rica ederim. Dünya memleketimiz, İnsanlık milliyetimizdir. Her kültürü, her insanı tanımak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Karasakal said: Ne demek uğraşamaz. Banlamaya gelince banlıyor, bir zahmet çocuğundan başını kaldırıp gariban patilerin kız derdiyle uğraşsın:D Altı üstü en fazla on dakkasını alır. Halkçı moderatör istiyoruzzzz! Nefr basini kaldiramaz efennim kizindan, benim elimde farkli bir hammer var!!! neyse ben yardimci olayim sana, bir kere Fransada 3 tane Beauvais var, hangi bolgede once onu soyle sonra ben sana yerli esnaf cicekci bulayim sitesinden odeme yapabilecegin... O kadar basit!!! Ama 150 kagit dedigin 75euro, burda 1 Mayisi simgeleyen cicek bile 25€ minimum ustelik sen teslimat istiyorsun, biz Fransiz halkinin el emegi ne kadar pahali sen biliyor musun? Kisacasi duzgun adres ve butceni soyle ben sana bulurum uygun cicekci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 vaniLLe said: le meric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fransada yaşamıyorum ama 150 lirayı bana ver fransada çok yakın bi kız arkadaşım var seninkiyle aynı kişi değillerse yollatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar