Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransada Yaşayan Patiler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karasakal said:

Abi kız Sevgilim değil, bir arkadaş. Sevgilisinden ayrılmış süpriz yapayım mutlu olsun dedim ama min 150 kağıt.

Stalker'da olsan cebine göre davranacaksın, galiba yatacak iş:D

ARKADAŞ AMA 150 KAĞITLIK ARKADAŞ DA DEĞİL YANİ
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Seele said:

ayrica meme denmis. ne oluyoruzzzz yaa

dostum öyle bi yer münihte gercekten var, benim ahlaksizligim deil. batinin ahlaksi....

http://maps.google.de/maps?hl=de&q=memeler+strasse+m%C3%BCnchen&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Memeler+Stra%C3%9Fe,+M%C3%BCnchen&gl=de&ei=8JbYS_j-M8-bONGMrIYH&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAgQ8gEwAA

Königsberg bira olan gibi mi

Çok tutuldum şimdi.
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:

vaniLLe said:

Seele said:

ayrica meme denmis. ne oluyoruzzzz yaa

dostum öyle bi yer münihte gercekten var, benim ahlaksizligim deil. batinin ahlaksi....

http://maps.google.de/maps?hl=de&q=memeler+strasse+m%C3%BCnchen&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Memeler+Stra%C3%9Fe,+M%C3%BCnchen&gl=de&ei=8JbYS_j-M8-bONGMrIYH&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAgQ8gEwAA

Königsberg bira olan gibi mi

Çok tutuldum şimdi.

sen Königsberg de ev tut ben memeleri tutayım ortada Bernt-Notke-Weg de buluşalım
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:

Karasakal said:

Abi kız Sevgilim değil, bir arkadaş. Sevgilisinden ayrılmış süpriz yapayım mutlu olsun dedim ama min 150 kağıt.

Stalker'da olsan cebine göre davranacaksın, galiba yatacak iş:D

ARKADAŞ AMA 150 KAĞITLIK ARKADAŞ DA DEĞİL YANİ

Kusura bakma Alex, gökten para yağdığı zaman orada değildim, bütçem sınırlı:)
Mesaj tarihi:
Karasakal said:

Ne demek uğraşamaz.
Banlamaya gelince banlıyor, bir zahmet çocuğundan başını kaldırıp gariban patilerin kız derdiyle uğraşsın:D

Altı üstü en fazla on dakkasını alır.
Halkçı moderatör istiyoruzzzz!

Nefr basini kaldiramaz efennim kizindan, benim elimde farkli bir hammer var!!!

neyse ben yardimci olayim sana, bir kere Fransada 3 tane Beauvais var, hangi bolgede once onu soyle sonra ben sana yerli esnaf cicekci bulayim sitesinden odeme yapabilecegin...

O kadar basit!!! Ama 150 kagit dedigin 75euro, burda 1 Mayisi simgeleyen cicek bile 25€ minimum ustelik sen teslimat istiyorsun, biz Fransiz halkinin el emegi ne kadar pahali sen biliyor musun?

Kisacasi duzgun adres ve butceni soyle ben sana bulurum uygun cicekci
Mesaj tarihi:
fransada yaşamıyorum ama 150 lirayı bana ver fransada çok yakın bi kız arkadaşım var seninkiyle aynı kişi değillerse yollatırım.
  • Yeni Oluştur...