Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Hepinize Merhaba:D Konuya gelince, Şimdi efendim, Fransada bir kentte yaşayan bir kızımız var. Ben ise bu kızımıza bir çicek buketi yollamak istiyorum. Nasıl yapabilirim, ne kadara yapabilirim? Büyük ihtimal Fransada bir çiçekçiden yollayabilirim, tavsiye ettiğiniz neler var. Kızın oturduğu şehir Beauvais Şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 uluslararası çiçek siparişi.. büyük ihtimalle caponya ve palau'ya bile gönderebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 olabilir ama fiyat bir yerime girmesin istiyorum. Birde hatunun sadece çalıştığı yeri biliyorum, bir postahane. O yüzden mümkünse Fransada yerel bir yerden internet siparişi olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vay be. -bey bak görüyonnu ne kocalar var! sen bana hic yapmadin böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 küresel çalışan bi stalker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 @dasaa Reca ederim, bu tür ithamlarla olmayan kalbimi kırıyorsun:D @Vanille, Bi kere hatun evli değil, sevgiliside yok... İstersen sanada yollayayım ama bir demet çiçek işe yarayacaksa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://www.euroflorist.fr/Default.aspx?lang=EN_FR söyle bir site buldum, fransizca aratip. güzel bi siteye benzio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Karasakal said: @dasaa Reca ederim, bu tür ithamlarla olmayan kalbimi kırıyorsun:D @Vanille, Bi kere hatun evli değil, sevgiliside yok... İstersen sanada yollayayım ama bir demet çiçek işe yarayacaksa:D o yüzden demedim be. ayrica tesekkür ederim, teselli cicegini kendi kendime de aliyorum zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nil adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ama çiçek karın doyurmaz ama bence kıza en yakın mcdonalds'tan bir le big mac menü ya da royal with cheese yollamalısın.. sonuçta mcdonalds gibisi yoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Abi kız Sevgilim değil, bir arkadaş. Sevgilisinden ayrılmış süpriz yapayım mutlu olsun dedim ama min 150 kağıt. Stalker'da olsan cebine göre davranacaksın, galiba yatacak iş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ooo baya hizliyiz Karasakal said: bir demet çiçek işe yarayacaksa:D Karasakal said: bir demet çiçek :D Karasakal said: bir demet :D Karasakal said: bir :D Karasakal said: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ooooo sevgilisinden ayrilmis, baskasi kapmadan hemen el atiim dedin demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 @Seele: gülücüğe odaklanmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 le meric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 insan kendisini iyi hissetmek veya başkasına iyi hissettirmek için neden çiçek alır lan. allahın otundan nası mutlu olunur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 allahın otundan nası mutlu olunur ya otuna bagli ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Lan Lan Seele, etik olmayan şahıs git 30luk bağyana asıl sen:D Aqua Öyle bir ihtimal yok ne yazıkki:) Kız FRde ben TRde 5-6 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Karasakal said: Abi kız Sevgilim değil, bir arkadaş. Sevgilisinden ayrılmış süpriz yapayım mutlu olsun dedim i smell meriç in this topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aquila said: nil adres ver. memeler strasse 15 berlin hihihi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli yazdirirsin karta, cicege sokusturursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 @dasaaa anladin sen onu :) @karasakal adres ver avrupadayiz senin adina veririm ver ayrica meme denmis. ne oluyoruzzzz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: insan kendisini iyi hissetmek veya başkasına iyi hissettirmek için neden çiçek alır lan. allahın otundan nası mutlu olunur ya ot sensin lan düsünceye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vaniLLe said: aquila said: nil adres ver. memeler strasse 15 berlin hihihi^^ Bak dedim sana yollayayım, Sende Berlindesin, olmaz o iş:D Gelirsen TRye adresine yollayayım. Meriç olarak Jahrein ve Buyse yeter Foruma üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aquila said: allahın otundan nası mutlu olunur ya otuna bagli ;p 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar