Grom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 İlk önce bu yazıyı forgotten relams için yazdığımı söyliyim sonra karışıklık çıkmasın. Ben forgotten realms'ın türkçeye çevirilen çoğru romanını okudum ama genelde bu kitaplar r.a. salvatore'un du(2 tane de elaine cunnigham var sanırıım). Yani sanki bana salvatore'dan başkası güzel yazamaz gibi geliyo. Mesela Elaine Cunnigham'ın bi şarkılar ve kılıçlar serisi 1. kitabı okudum ama beni pek sarmadı;ama aynı yazarın drow kızı adlı kitabını okuduğumda beni daha çok sardı(belki drow'lar hakkında yazdığı içindi) Yani benim yardım isteğim başka hangi kitapları okumalıyım türkçeye çevirilen(forgotten realms için)? Yani bu yazar iyidir,karakterleri iyi anlatır,olayları iyi anlatır seni kitabın içinde gibi hissettirir dedirticek bi yazar ya da kitap var mı? Not:Salvatore'un türkçeye çevirilen bütün kitaplarını okudum(sadece forgotten realms için yazdıklarını)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bunun aynısı benim için geçerli. o zaman tavsiyem, tolkienin kalanlarını oku. mutlaka okumuşundur onları zaten şaka bi yana da; eger ingilizcen iyiyse war of the spider queen cok iyi seriymiş...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Maalesef ingilizce çok iyi değil. Onun için bu topic i açmak zorunda kaldım zaten. Yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ed Greenwood'un Elminister kitaplarının ilki çıktı, 2. yakında çakacakmış. El'i seversen güzel, yoksa biraz sıkıyor. Onunda Ankira Harpers'ın serisini ve Elf'lerle ilgili bi seriyi çıkarıyormuş. Ama FR romanı olarak Salvatore'dan başkasını tanımam. Adam yazıyor ya[signature][hline]I wanna ROCK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bence en ıyı yazarlardan biri margaret weis..ama sadece fr olsun dıyosan elminister ı bı oku derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 elminster lar sanirim bir büyücü yaratmak basligi altinda çikmişti ve cok da başarili kitaplar sayilmaz war of the spider queen iyidir de türkçesi var mi bilmiyorum sonra drizzt in Hunters blade i var oda türkçe oldumu bilmiyorum ki zaten türkçe çeviriler igrenç WaterDeep e Derinsus fln demişler başariz git ME kitaplari oku Dl kitaplarina girme pembe diziye dönmüş Eger bulabilirsen bak bu tavsiyemi dinle Vampire The masquerade kitaplarini fln bul Hristiyan mitini süper işlemişler yakinda yeni kitaplari çikacak Vampire the Requiem diye ona göre bak bence gayet güseller zaten Fr kitaplari = power play yakinda sıkılırsın onlardan Wod a gir girebilirsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Fr powerplay de ama salvador amca beceriyo. Drizzt çektirdi mi kılıçları salvador amca döktürüyo. Drizztin savaşlarını çok güzel anlatıyo bence. Ama hikayelerde sanki drizzte lvl kastırmak için yazılmış gibi.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Butun Earthsea serisi bunlari okumadan mage mage degildir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Elaine Cunnigham`i begenmediysen sana tavsiye edebilecegim pek bi$i yok. Tamam salvatore sava$ tasvirleri ile bir usta ama Cunnighaminde karakter tasvirleri ve olaylara karakterlerin baki$ acilarini izletmesi ayrica bir zevk. Bu arada kiliclar ve $arkilar serisinin ilk 4 kitabi cikti kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 fazla beklemesine gerek kalmayacak kimsenin ağustosta Salvatore'den The Silent Blade gelio ve efsane geri dönüyo-hiç bi zaman yanımızdan ayrılmadı ama.. saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 paths of darkness güzel seri yani ben ingilizcesini okuyorum ilk kitabın şu an (silent blade yani), çok güzel yazmış r.a. salva amcam, tabi türkçe çevirisi nası olur bilemem :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben IwD serilerini okudum Artemis Entreri olayı iyidi Drizzt e rakip Forg. Realms dışı Warcraft serisi okuyorum ikinci kitap Thrall ın Şaman oluşu oda baya güzeldi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Norak, 02 Ağustos 2004 15:19 tarihinde demiş ki: paths of darkness güzel seri yani ben ingilizcesini okuyorum ilk kitabın şu an (silent blade yani), çok güzel yazmış r.a. salva amcam, tabi türkçe çevirisi nası olur bilemem :p fazla açık vermeden gözünü seveuyim dikkat et, ilk kitap kimin hikayesini anlatıo sadece artemis mi drizzt'te var dimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hmm genel olarak wulfgar ve artemis üstüne kitap, ama tabiki diğer bilinen karakterlerin hepsi var gene :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar