Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okunması gereken kitaplar(yardım)

Grom

Öne çıkan mesajlar

İlk önce bu yazıyı forgotten relams için yazdığımı söyliyim sonra karışıklık çıkmasın.
Ben forgotten realms'ın türkçeye çevirilen çoğru romanını okudum ama genelde bu kitaplar r.a. salvatore'un du(2 tane de elaine cunnigham var sanırıım). Yani sanki bana salvatore'dan başkası güzel yazamaz gibi geliyo. Mesela Elaine Cunnigham'ın bi şarkılar ve kılıçlar serisi 1. kitabı okudum ama beni pek sarmadı;ama aynı yazarın drow kızı adlı kitabını okuduğumda beni daha çok sardı(belki drow'lar hakkında yazdığı içindi)
Yani benim yardım isteğim başka hangi kitapları okumalıyım türkçeye çevirilen(forgotten realms için)? Yani bu yazar iyidir,karakterleri iyi anlatır,olayları iyi anlatır seni kitabın içinde gibi hissettirir dedirticek bi yazar ya da kitap var mı?
Not:Salvatore'un türkçeye çevirilen bütün kitaplarını okudum(sadece forgotten realms için yazdıklarını)[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

bunun aynısı benim için geçerli. o zaman tavsiyem, tolkienin kalanlarını oku. mutlaka okumuşundur onları zaten şaka bi yana da; eger ingilizcen iyiyse war of the spider queen cok iyi seriymiş...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Ed Greenwood'un Elminister kitaplarının ilki çıktı, 2. yakında çakacakmış. El'i seversen güzel, yoksa biraz sıkıyor. Onunda Ankira Harpers'ın serisini ve Elf'lerle ilgili bi seriyi çıkarıyormuş. Ama FR romanı olarak Salvatore'dan başkasını tanımam. Adam yazıyor ya[signature][hline]I wanna ROCK!!!
Sosyal ağlarda paylaş

elminster lar sanirim bir büyücü yaratmak basligi altinda çikmişti ve cok da başarili kitaplar sayilmaz

war of the spider queen iyidir de türkçesi var mi bilmiyorum sonra drizzt in Hunters blade i var oda türkçe oldumu bilmiyorum ki zaten türkçe çeviriler igrenç WaterDeep e Derinsus fln demişler başariz git ME kitaplari oku Dl kitaplarina girme pembe diziye dönmüş Eger bulabilirsen bak bu tavsiyemi dinle Vampire The masquerade kitaplarini fln bul Hristiyan mitini süper işlemişler yakinda yeni kitaplari çikacak Vampire the Requiem diye ona göre bak bence gayet güseller zaten Fr kitaplari = power play yakinda sıkılırsın onlardan Wod a gir girebilirsin işte
Sosyal ağlarda paylaş

Elaine Cunnigham`i begenmediysen sana tavsiye edebilecegim pek bi$i yok. Tamam salvatore sava$ tasvirleri ile bir usta ama Cunnighaminde karakter tasvirleri ve olaylara karakterlerin baki$ acilarini izletmesi ayrica bir zevk. Bu arada kiliclar ve $arkilar serisinin ilk 4 kitabi cikti kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 02 Ağustos 2004 15:19 tarihinde demiş ki:
paths of darkness güzel seri yani ben ingilizcesini okuyorum ilk kitabın şu an (silent blade yani), çok güzel yazmış r.a. salva amcam, tabi türkçe çevirisi nası olur bilemem :p
fazla açık vermeden gözünü seveuyim dikkat et, ilk kitap kimin hikayesini anlatıo sadece artemis mi drizzt'te var dimi??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...