Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bi katana çift tıklayınca sadece i_robe ile kullanılmasını nasıl sağlarım? katanaya çift tıklayacak yapılacak olan işlem sadece i;_robe hedeflenince yapılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 birde tagi elf olan birinni jheloma girmesini nasıl engellerim denedim bi turlu yapamıom onceki konudaki delucia yı da denedim olmuoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 adamın ne günahı var elf diye öldürmekmi gerek :) bırak girsin istediği yere :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yok girmemsi lazım :D ölmesin evine gitsin ne işi var uzak diyarlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 arama yapsan bulabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 @dclick target return 1 @targon_item if (=i_robe) src.xx else src.sysmessage robe plz endif return 1[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 asd cenkgala arkadaşım zaten baktım ona .. asd o ornekte delucia var ben onu nasıl jheloma ceviricem ve tag i mage olanların girmesini engellicem yapamadım yapabilseydim sormazdım . rec area daki koordinatları anlamadım onlar ne? onları jhelom olarak çevirsek isim yazsak olurmu[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar