Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bi katana çift tıklayınca sadece i_robe ile kullanılmasını nasıl sağlarım? katanaya çift tıklayacak yapılacak olan işlem sadece i;_robe hedeflenince yapılacak?
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 birde tagi elf olan birinni jheloma girmesini nasıl engellerim denedim bi turlu yapamıom onceki konudaki delucia yı da denedim olmuoo
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 adamın ne günahı var elf diye öldürmekmi gerek :) bırak girsin istediği yere :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yok girmemsi lazım :D ölmesin evine gitsin ne işi var uzak diyarlarda :D
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 @dclick target return 1 @targon_item if (=i_robe) src.xx else src.sysmessage robe plz endif return 1[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak |
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 asd cenkgala arkadaşım zaten baktım ona .. asd o ornekte delucia var ben onu nasıl jheloma ceviricem ve tag i mage olanların girmesini engellicem yapamadım yapabilseydim sormazdım . rec area daki koordinatları anlamadım onlar ne? onları jhelom olarak çevirsek isim yazsak olurmu[signature][hline]EXILE PLAYER
Öne çıkan mesajlar