Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Orbsydia Uo Architect ve Bina Yapımında Devri Merhaba arkadaşlar buradan Orbsydia toolarından Uo Architecti tanıtacağım ve nasıl kullanılacağını göstereceğim.Uo Architect nedir? Uo Architect server ve client tabanlı şu ana kadar çıkmış en iyi yapı yapma programıdır. Program ile istediğiniz hertürlü evleri yapabilirsiniz. Ayrıca Uo Architect server tabanlı olduğu için servera import etmek çok kolay ve işlevi mükemmeldir. Bu program aslında RunUO için yapılmış olsada Sphere içinde kullanmak mümkündür.Size iki türdede kullanmayı göstereceğim.Runuo için Uo Architect: RunUonun son versiyonu olan RunUO-1.0-RC0 ile tam uyum sağlamaktadır. Gerekenler .net frameworks(zaten runuo kullananlarda vardır) Uo Architect server 2.2 ve uo architect client 2.2. Öncelikle Uo Architect Serveri Runuo dizinimizin altına atıyoruz. Örneğin c:runuo ya extract edin Sonra normal biçimde çalıştırın Runuoyu.Şöyle bir mesaj gözükmeli runuo ekranında: Ve bildiğiniz staff kullanıcı adı ve passwordle oyuna girin. Uo Architect clienti açın yukarıdaki menüden connect diyin. Böyle bir ekran çıkacak: Sonra ipyi eğer kendi makinanız üzerinde kuruluysa 127.0.0.1 ve localhost yazın , eğer runuo başka bir makinada çalışıyorsa server ipinizi yazın. Account name e oyun içi staff usernameinizi , save dedikten sonra gelen ekranda şifrenizi yazın ve connecti seçin. İlk bölümü başarıyla geçtiniz tebrikler :) , sıra bina yapmaya geldi... Size kendi serverimda yaptığımız Icewall Ruins i kullanarak anlatacağım: buradan çekin ve unzipleyin. Sonra clientini açıp yukarıdaki menüden file-> import --> icewallruins.uoa. Ekranda böyle olması lazım: Buradan ister değiştirmek için editor , ister yapılı binayı görmek için preview , runuoya aktarmak için build diyeceğiz. Böyle bir ekran çıkacak: Biz build diyelim , çıkan ekrande "z" yani yüksekliği ayarlayınki düzgün girilip çıkılsın. Gerekirse oklar ile binanın yerini ve yüksekliğini indirip kaldırabilir ortabiki el benzeri tuş ile evi kaldırabilirsiniz.Spherede yapım Spherede binayı geçirmek için ilk menüden binamızın adını seçip "patch muls" diyoruz"(eğer çalışmazsa options a girip düzgün dizinini gösteriyoruz" sonra yukarıdaki menüden export-> Multi Text(.txt) yi seçiyoruz. Binayı yüklemek için sphere dizinine atıp .server.unextract bananınadı.txt diyoruz Sevgiler , ileride diğer orbsydia toolarınıda anlatıcam...[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 29 Temmuz 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ve Mutlu son:[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 29 Temmuz 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ya bu geocities ne kadar ziyan birşey 10 dk önce gösteriyor 10dk sonra imageleri göstermiyor hay allahım.. Neyse resimleri görmek isteyenler sağtıklayıp özeliklere gelip resmin urlsini copy yapıp browser(internet explorer büyük ihtimal) paste ederek görebilir. [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 29 Temmuz 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 http://www.orbsydia.com/ Sanırım bu adresten download etmemiz gerekiyor ama ben link'i bulamadim yardımcı olabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Dalamar güzel hazırlamışsın, fakat resim'lerin free hostta, istiyorsan onları benim hosta alalım.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 programi nerden indirecez hoca link[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 güzel bir tutorial. yakın zamanda deniyecem. ellerine sağlık.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Şu an bende grafikler gözüküyor. Sizde gözüküyormu? Programı www.orbsydia.com dan çekebilirsiniz, üye olun siteye general announcementstan girebilirsiniz. Olmaz ise googlea "orbsydia uo architect" diye aratın. Bulamazsanız söyleyin bir şekil koyalım programın client ve server versiyonlarını.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Tutorial cok basarili olmus tebrikler, grafiklerde gozukuyor.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar