Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

savelerde atın kaybolması

keyn

Öne çıkan mesajlar

revision 4.0.2'de server save'a girdiğinde bir function uygulaniyor, bunda findlayer 25'i bounce ettirip save succes'dede dclick ettirseniz sanırım sorun çözülür, yada yuarda bir arkadaş saveden sonra timerin 7 oldugunu soylemiş yine bu save fonksiyonunda findlayer25in timerini -1 yaparakta çözebilrsiniz sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

bir haberde ben veriyim ilk baştaki scripler oluyo ama bu scriptlere funcsiyon yazmaniz gerekiyor onuda belirtiyim amenteste denedik atlarin kaybolmama olasiligi %80 azalmiş gerekten.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

memory_del i uyarlamayı unutmayın. Daha sonradan insanın başına istemedik işler açabiliyor.

Save lerde binek silinmesi de gerçekten işe yaradı. Yalnız funcion vermeden yaparsanız. Kafasına göre işliyor. Yani bi çalışıyor bi çalışmıyor :) ben de anladım burayı. Ayrıca çok güzel bir lag nedeni.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

Arion kardeşim lag olmasa server olmaz server olasa player olmaz :D bencede lag sebe bi ben kaldirsim kenid serverimdan aşiri derecde lag yaratiyor.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...