Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

savelerde atın kaybolması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
revision 4.0.2'de server save'a girdiğinde bir function uygulaniyor, bunda findlayer 25'i bounce ettirip save succes'dede dclick ettirseniz sanırım sorun çözülür, yada yuarda bir arkadaş saveden sonra timerin 7 oldugunu soylemiş yine bu save fonksiyonunda findlayer25in timerini -1 yaparakta çözebilrsiniz sanırım...
Mesaj tarihi:
bir haberde ben veriyim ilk baştaki scripler oluyo ama bu scriptlere funcsiyon yazmaniz gerekiyor onuda belirtiyim amenteste denedik atlarin kaybolmama olasiligi %80 azalmiş gerekten.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
memory_del i uyarlamayı unutmayın. Daha sonradan insanın başına istemedik işler açabiliyor.

Save lerde binek silinmesi de gerçekten işe yaradı. Yalnız funcion vermeden yaparsanız. Kafasına göre işliyor. Yani bi çalışıyor bi çalışmıyor :) ben de anladım burayı. Ayrıca çok güzel bir lag nedeni.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
Arion kardeşim lag olmasa server olmaz server olasa player olmaz :D bencede lag sebe bi ben kaldirsim kenid serverimdan aşiri derecde lag yaratiyor.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
  • Yeni Oluştur...