Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 epic fail :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi az önce aynen şu olayı yaşadım msn de :( ELenor: resim çok kötü yaaa yazık adama Sin: canım gerçekten o anlamı mı çıkardın resimden ELenor: evettt Sin: Kurabiye Canavarı o ELenor: ya içinde insan yomu iştee Sin: hayırr =) ELenor: nasıl ya Ne yapmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 cüs. yere yat ölü numarasi yap, belki sana verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ELenor :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sinad said: abi az önce aynen şu olayı yaşadım msn de :( ELenor: resim çok kötü yaaa yazık adama Sin: canım gerçekten o anlamı mı çıkardın resimden ELenor: evettt Sin: Kurabiye Canavarı o ELenor: ya içinde insan yomu iştee Sin: hayırr =) ELenor: nasıl ya Ne yapmalı ? GADSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Werewolf said: Xaenin said: İnanılmaz abi kendi açtığın konuya "aradım bulamadım açılmamış konusu" demen hahahah. hdfgfgfdsfsdfadsfsfas ya killer ooooooooooooooooooooooooooof siz ultra süper zeki iq'su 1k olan paticik üyelerinin de buna atlayıp EPIC FAIL yazmasıda beni çok güldürdü sdf geçmişte emre a.k.a dele ABİME güvenip bazı yetoluklar yapmış olabilirim tabi o ayrı kabul ediyorum. bobiler kendi fail'ım sdfgs da şuna atlamak hepinizin fail'ı tüh tüh =& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Kendisi fail olup ondan sonra "hahaha sizi denedim TRAP" demek çok reröre (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bir açılmıştı espirisi yapiyim dedim daha farklı sonuçlar aldım dfgg, lan sen açtın zaten "link" bu şekilde bişey bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nileppezdel said: Kendisi fail olup ondan sonra "hahaha sizi denedim TRAP" demek çok reröre (td) he dimi sdfs 5 topic alttaki şeyi görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 düşüncen de bok gibiymiş ki aslında, değişen bişi yok yani pek dfsdfvgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Killer said: nileppezdel said: Kendisi fail olup ondan sonra "hahaha sizi denedim TRAP" demek çok reröre (td) he dimi sdfs 5 topic alttaki şeyi görmedim bobiler topiğinden sonra sendne beklerim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hayır ben de sataşıcam şimdi fight mode olcak nilep yani o yüzden sen çekil bence ha tabi öyle bi fail'dan sonra böyle bişeyi yaptığımı düşünmek de doğal yani anlıyorum ömer hep açılmıştı espirisi yapmak istemiştim =/ siz fail olduğuma inanarak gülün ben siz sazanlık yaptınız diye güleyim çünkü kanıtlayamıycam Q_o fakat şu var (06:06:53 PM) Emre: batu lan (06:06:56 PM) Emre: aynı topici niye açtın iki gün üst üste (06:06:57 PM) Emre: aptal mısın lan (06:08:41 PM) Batuhan: AHAHA (06:08:45 PM) Batuhan: saçmalama olm kasten yaptm (06:08:46 PM) Batuhan: dfgk (06:08:51 PM) Batuhan: açılmıştı olayına (06:08:54 PM) Batuhan: yeni bi bakış acısı (06:08:57 PM) Emre: s*ktir (06:08:58 PM) Emre: of (06:08:59 PM) Emre: hahdsa (06:09:03 PM) Batuhan: dfgf (06:10:25 PM) Batuhan: MİLLET DE (06:10:26 PM) Batuhan: ATLAMIŞ HEMEN .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 batu sus failsin işte rezil herif böylemi yetiştirdik seni lan biz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 :D sataşmıyorum be abi, eğleniyorum sadece. Sana garezim yok bişeyim yok zaten. Benim garezim sadece Berk'e sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bilmeden actiysan aptallik, bilerek actiysan gerizekalilik, daha da uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oo abi sen de inanmıyosan üzülürüm bak. yalan mı sölicem kaç senedir burdayım fail olduk da çevirmeye mi çalıştık ayıp. en fazla suçu deleye atmışımdır suç da onun ama cidden sdfsaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sus da daha cok fail olma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Killer'ın açtığını bilmiodm ben de aynısını :D adam heralde ki bilerek komiklik için yapmış yanlışlıkla nası açsın aynı şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aquila said: bilmeden actiysan aptallik, bilerek actiysan gerizekalilik, daha da uzatma. REYİSTEN AYAR GELDİ PARDON REYİS BURASI CİDDİ BİR FORUM SORRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok mu başka gelen bu gece bu topicteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kes lan veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://musformation.com/pics/AttentionWhore-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 orçun da gelsin o sever bana ayar vermeyi laf atmayı sdf yok osman attention whoring olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://marylandshooter.com/ar15/Funny/attention-whore-advisory-system.jpg bunu daha iyi algılayabilirsin inş. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar