Mithr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gidiyorum exchange programi sagolsun. cok mutluyum, oldum olasi gitmek istemistim oralara tv filmlerinin etkisiyle, malesef. neyse arkadaslar nasil giderim ki ben california long beach e? los angeles' a falan mi inmem gerekiyor, daha once giden falan varsa ve yardim ederse operim ellerinden. bide neler yapmak lazim oralarda, bucket list olusturucam kendime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Biz burada ülkemizi düzlüğe çıkarma mücadelesi verirken sen orada koca memeli bayanlarla, ters şapkalı zencilerle takılacaksın. hayat hiç adil değil dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Benide götür be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 trollemeyin pilis neyse yamulmuyorsam, lax'a inip otobuse falan binicem, los angeles - long beach arasi 25 dakika falanmis sanirim arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hangi program bu hangi uni söyle bizde gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 DAÜ yolluyor. Biletlere baktim thy den, ek olarak merak ediyorum istanbuldan baska hangi firmalarla gidebilirim los angelesa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Delta ile git bosa domalma thy'ye 750 800€ arasi bulursun erken rezervasyonla gecen sene las vegasa gitmistim 800€ 10 gün temizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bizim bi hoca vardı kumsalda o kızlar varken fizik yapamadım dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://forum.mezun.com/showthread.php?t=46028&highlight=California http://forum.mezun.com/showthread.php?t=46230&highlight=California http://forum.mezun.com/showthread.php?t=45507&highlight=California http://forum.mezun.com/showthread.php?t=45001&highlight=California sizde hoplayin ziplayin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ny'a izbe sehir diyen adamlarin oldugu yerlerden link vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ny ye izbe şehir diyen insan olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 new york gelismekte olan bir sehirimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 newyork ne ya apaçi kaynıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 niyork amerikanın ankarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 la geçen niyokta gidiyoz yaralı stayla ile mahkum 55'i gördüm, çoh eğlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Werewolf said: newyork ne ya apaçi kaynıyo yok abi apaciler daha bi guney batida daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 gideceğin tarihteki ist-LA ist-nyc fiyatlarını karşılaştır, new york a gitmen daha ucuz olcaksa NY-LA arası uçuşlar hem çok bol hem de baya ucuz, 140-150 dolara uçarsın. gerçi delta abd havayollarıyla anlaşmalı galiba, 1-stop alırsan biletini dediğim olayı onlar yapmış oluyo, hangisi ucuza gelir karşılaştır işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hotel california .... bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 %10 really (ya da geyik yapıorumdur) (edit: typo vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 turkiyeden direk ucus genelde cok pahali oluyor yurt disindan aktarmali gitmek en iyisi long beachin hava limani var diye biliyorum frankfurt,munih,amsterdam ve paris uzerinden ucmayi dene cok daha fazla secenegin olur fiyat konusunda. eger LA e ucucaksanda havalimanindan otobusler var havas gibi goturen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aquila said: Werewolf said: newyork ne ya apaçi kaynıyo yok abi apaciler daha bi guney batida daha cok. hadi canim ordan, NJ ve NY guidolari meshurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 iyi de onlar italyan, apaci degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 italyan apaçisi wisconsin rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 en iyi california ölü californiadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar