vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sacma bi konu olmus, hani bunu bilebilmek icin almanyaya en azindan bi kere gelip eglence hayatini görmüs olman gerekir. ama mesela almanlarin biergarten'leri var(bira bahcesi = bizdeki cay bahcesinin gavur versionu) oralarda takilmayi severler. bunu yazabilirsing. sonra gece hayati aktiftir bunlarin. onun disinda günlük hayatlarinda fiziksel aktivitelere (hayir sadece o degil, spor falan) büyük yer verirler. ya da nebliyim trene atlayip avrupayi dolasirlar, öle rahattirlar. joint'a fazla düskündürler :D soooora. yok ki fazla bisey. ot biraz almanlar lsdkjf bi de türkler de yapiyo zaten hemen hemen aynisini, zormus bu konu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 alman gencligi http://www.ushmm.org/lcmedia/photo/lc/image/86/86723.jpg turk gencligi http://galeri.milliyet.com.tr/2007/6/15Yurdum_Insani__149/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vaniLLe said: sacma bi konu olmus, hani bunu bilebilmek icin almanyaya en azindan bi kere gelip eglence hayatini görmüs olman gerekir. ama mesela almanlarin biergarten'leri var(bira bahcesi = bizdeki cay bahcesinin gavur versionu) oralarda takilmayi severler. bunu yazabilirsing. sonra gece hayati aktiftir bunlarin. onun disinda günlük hayatlarinda fiziksel aktivitelere (hayir sadece o degil, spor falan) büyük yer verirler. ya da nebliyim trene atlayip avrupayi dolasirlar, öle rahattirlar. joint'a fazla düskündürler :D soooora. yok ki fazla bisey. ot biraz almanlar lsdkjf bi de türkler de yapiyo zaten hemen hemen aynisini, zormus bu konu be. nil ben seçmedim konuyu, hakketen çok salak bi konuda işte sabah telefon aldım yarına hazırlayacakmışım. biergarden olayı güzelmiş baktım şimdi, bizde de olsun bence avrupa olayı da güzel onu da yazarım jointi yazamam sanırsam sdfsdf nargile kafe denmişti onu yazarım bizimkiler maç seyreder derim, pes cafe derim alamanlar spor yapar bizimkiler toto büyütür derim gece hayatı alamanların daha iyi derim, de bizimkinin de aktif olsun ikisinde de aktif derim. bar yerine genelde puba gider dediydik bide ehliyet almak zor onlarda ve 3 yaşında yeğenleri var derim sfdsfd oluşuyor bişiler yavaş yavaş, ha gayret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kac kelime lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ne kadar profesyonel spor varsa yazabilirsin. Burda her zaman hava soğuk olduğu için türlü türlü aksiyonu kulüplerde profesyonel olarak icra ediyor gençlik. Bizdeki gibi hadi gençler baskete muhabbetleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 essay gibi değil ya 10daykalık sunum işte slayt + konuşma, eh konuşcaklarımı yazarım tabii de, böyle 6-7 dakkalık konuşma kaç kelimeye denk gelir bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 GEd said: Ne kadar profesyonel spor varsa yazabilirsin. Burda her zaman hava soğuk olduğu için türlü türlü aksiyonu kulüplerde profesyonel olarak icra ediyor gençlik. Bizdeki gibi hadi gençler baskete muhabbetleri yok. paso kapalı alanlarda futbol basketbol yapiyorlar yani, ok onu da ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bunlar almanlar ve alamancılar tatile geldiklerine halı sahada tok karnına bile it gibi koştuklarına göre habire koşuyorlardır.. hatta sadece koşuyor da olabilirler.. ha bi de hobi falan bayağı yer işgal ediyor adamlarda sanırım.. eğlence konusunda işlenmez bu ama araba-bakım sitesi aratıyorum, almanca çıkıyor, metal işleme sitesi bakıyorum almanca çıkıyor, marangozluk bakıyorum almanca çıkıyor... google translate sağolsun.. adamlar her bişi ile ilgileniyorlar hani.. LAN BENİ Mİ BEKLEDİNİZ BE! aynı şeyi defalarca yazmış olduk.. salakça oldu.. böhüh.. ='( açılmıştı diyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Evet. Çünkü sadece yılın 1 ayı dışarıda spor yapmaya müsait oluyor veya hava 30 derece hadi spora gidelim dediğiniz bir anda maçın yarısında fırtına kopabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bi de türkiyede sadece belli bir kesim kayaga giderken, almanlarin hemen hemen hepsi kis sporlarina cok yatkin. haftasonu atlayip gidiyolar bi yerlere. bunu da ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 almanlar mercedes kiralamayı sevmiyo türkler eğlenerek yapıyo bunu za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ohh müthiş kayak ve kayakçılık :) ekledim bile alaman gençleri araba sever diyecem de bizimkilerde seviyor ya, ben hariç tüm türkiyedeki erkek nesli anlıyor arabadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 almanlarda bira kültürü, türklerde raki-balik kültürü yaz dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 onu kafadan ekledim zaten octoberfesttir bavyera biralarıdır hepisini ekliyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 türklerle takilan almanlarin OHA gibi türkce kelimeleri lügatlarina eklediklerini de yazabilirsin. sdfg bilmiyorum diger almanci arkadaslar denk geldi mi de. adamlar OHA falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 OHA derken eğleniyorlarsa eklerim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bir de deniz olmadigi icin yazlari gölet ve havuzlara akarlar yazabilirsin. kamp olayi da yaygindir bunlarda baya. bisiklet turlari bidi bidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oha vanil cevher gibisin :D ekledim göletlere gitmeler deniz yok gariplerde diye kamp yapmalar bol bol bisiklete binmeceler turlamacalar, da bisikletle çok gidiyorlardır heralde, dur bi aşşaa kadar gidip döniyim bisiklete binmesi değildir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 almanlar kahvaltıda keyif alarak bira içerler biz ise menemen yeriz keyifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bisiklet zaten cok kullanilan bi ulasim araci burda, bisiklet yollari var ayriyetten zaten. onun disinda da doga sever kesim tarafindan bisiklet turlari yapiliyo. biz mesela avusturya sinirina kadar otobüsle gidip avusturyanin bir kismini bisikletlerle gezdik hep, kamp dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: almanlar kahvaltıda keyif alarak bira içerler biz ise menemen yeriz keyifle. Kahvaltıda bira değilde, iğrenç kokan bir domuz yerler. Adını bile bilmiyorum, öğrenmek istemiyorum. Sabahın köründe iğrenç bir et yiyorlar domuzlu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bacondur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 speck degil mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://img704.imageshack.us/img704/558/1270423061802w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar