Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alamanya ile türk gençleri arasındaki eğlence farkları

senko

Öne çıkan mesajlar

sacma bi konu olmus, hani bunu bilebilmek icin almanyaya en azindan bi kere gelip eglence hayatini görmüs olman gerekir.

ama mesela almanlarin biergarten'leri var(bira bahcesi = bizdeki cay bahcesinin gavur versionu) oralarda takilmayi severler. bunu yazabilirsing.

sonra gece hayati aktiftir bunlarin. onun disinda günlük hayatlarinda fiziksel aktivitelere (hayir sadece o degil, spor falan) büyük yer verirler.
ya da nebliyim trene atlayip avrupayi dolasirlar, öle rahattirlar.
joint'a fazla düskündürler :D

soooora. yok ki fazla bisey. ot biraz almanlar lsdkjf
bi de türkler de yapiyo zaten hemen hemen aynisini, zormus bu konu be.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

sacma bi konu olmus, hani bunu bilebilmek icin almanyaya en azindan bi kere gelip eglence hayatini görmüs olman gerekir.

ama mesela almanlarin biergarten'leri var(bira bahcesi = bizdeki cay bahcesinin gavur versionu) oralarda takilmayi severler. bunu yazabilirsing.

sonra gece hayati aktiftir bunlarin. onun disinda günlük hayatlarinda fiziksel aktivitelere (hayir sadece o degil, spor falan) büyük yer verirler.
ya da nebliyim trene atlayip avrupayi dolasirlar, öle rahattirlar.
joint'a fazla düskündürler :D

soooora. yok ki fazla bisey. ot biraz almanlar lsdkjf
bi de türkler de yapiyo zaten hemen hemen aynisini, zormus bu konu be.

nil ben seçmedim konuyu, hakketen çok salak bi konuda işte sabah telefon aldım yarına hazırlayacakmışım.

biergarden olayı güzelmiş baktım şimdi, bizde de olsun bence
avrupa olayı da güzel onu da yazarım
jointi yazamam sanırsam sdfsdf
nargile kafe denmişti onu yazarım
bizimkiler maç seyreder derim, pes cafe derim
alamanlar spor yapar bizimkiler toto büyütür derim
gece hayatı alamanların daha iyi derim, de bizimkinin de aktif olsun ikisinde de aktif derim.
bar yerine genelde puba gider dediydik
bide ehliyet almak zor onlarda ve 3 yaşında yeğenleri var derim sfdsfd

oluşuyor bişiler yavaş yavaş, ha gayret :)
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Ne kadar profesyonel spor varsa yazabilirsin. Burda her zaman hava soğuk olduğu için türlü türlü aksiyonu kulüplerde profesyonel olarak icra ediyor gençlik.

Bizdeki gibi hadi gençler baskete muhabbetleri yok.

paso kapalı alanlarda futbol basketbol yapiyorlar yani, ok onu da ekledim.
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar almanlar ve alamancılar tatile geldiklerine halı sahada tok karnına bile it gibi koştuklarına göre habire koşuyorlardır..

hatta sadece koşuyor da olabilirler..

ha bi de hobi falan bayağı yer işgal ediyor adamlarda sanırım.. eğlence konusunda işlenmez bu ama araba-bakım sitesi aratıyorum, almanca çıkıyor, metal işleme sitesi bakıyorum almanca çıkıyor, marangozluk bakıyorum almanca çıkıyor...

google translate sağolsun.. adamlar her bişi ile ilgileniyorlar hani..

LAN BENİ Mİ BEKLEDİNİZ BE! aynı şeyi defalarca yazmış olduk.. salakça oldu.. böhüh.. ='(

açılmıştı diyorum kendime
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...