CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Laptopıma ayran döktüğüm için yeni bi laptop bakıyorum. isteklerim 2000tl ye kadar olsun. Oyun çok oynamam ama şu nfs nin yeni çıkan oyununu falan açsın çalıştırsın madem almışken. Sesi de güzel olsun sersivi de güzel olsun. Herşey güzel olsun işte. Haftaya türkiyeye geçip alıcam, tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde nereden ucuza alabilirim garantili bi şekilde. Vatandan mı bimeksten mi veya nereden? He birde unutmadan bu qosmioları iyi diye duymuştum. Bu fiyata çıkmaya değer mi? Sık bilgisayar değiştiren biri değilim. İdare etsin beni uzun süre. i7 işlemci falan varmış. İyi midir? http://www.pcdepo.com/asp/product/65268/TOSHIBA-QOSMIO-F60-11C-i7-620-4GB-500GB-16-W7P-KIRMIZI Bunlar da var http://www.netsiparis.com/detay/11201275048/SAMSUNG-R522-JS05TR-15-6-T9600-4-500-W7 http://www.netsiparis.com/detay/11201275060/SAMSUNG-R580-JS01TR-CI5-520M-4-500-15-6-W7P Pek giremiyorum internete. Ama bakarım hergün. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 üp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 TR'ye geçip alıcam derken, TR den daha pahalı satan bir yerde mi yaşıyorsun? Qosmio iyidir hoştur ama bozduğun an bir laptop parası vermeye hazır ol. 2 Qosmio yakmış biri olarak ufak bi uyarı. Üstelik rezaletin rezaleti bir teknik servisleri var. Ama iyidir aletler, düzgün kullanımda giderler uzun süre. Samsung R580 de güzel yorumlar yapıyorlar. Sessiz alet, fazla ısınmıyormuş. Acer fln ben şahsen tavsiye etmiyorum. Alanlara da saygı duyarım. Sony E serisine de bakabilirsin. 2knın biraz altında i5-aTi 5650 ekran kartlı modeli var. Ya da biraz Qosmio fiyatına yaklaşıp F serisi M modelini alabilirsin. Donanımhaber forumlarından marka-modelleri okumanı tavsiye ederim almadan önce. World Cardın varsa Vatan fln uygun fiatlar veriyor. Netten alımlara sadece, mağazaya gidersen fiyat artıyor doal olarak. Teknofiyattan da bi search yaparsın önce uygun yeri bulursun. Bir ufak tavsiye de ElectroWorld' e bakmanı tavsiye ederim. WorldCard' ın varsa vade farksız peşin fiyatına taksit. Sony Vaio mu ben ordan almıştım, piyasaya göre baya ucuza gelmişti. Ve Sony Euroasia garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 R580 devri bitti artık R620 tavsiye ederim 1800 fiyatı var sanırım şu anda vatanda ancak iki tane serisi bulunuyor T9600 ve P8700. P8700 performans olarak biraz daha düşük ancak ısınma problemi ve uzun ömür olarak daha iyi. ben P8700 kullanıyorum özellikle T serisi almadım öncekiğ laptop'umda T serisiydi ve ısınma problemi yaşıyordum şu anda çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 R620 eski model. Nümerik olarak yüksek olduğuna bakmayın, 580'ler daha yeni. Zaten birinin işlemci i serisi diğeri T serisi. r580lerinde düşük versiyonları var ama i5 520'li olan alınmalı eğer Samsung alınacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar