Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackberry 6

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

tabii lan.. şöle büyük bir ofisin olacak güzel manzaralı.. bir de sekreterin.. getirecek içeri kağıtları basıcan imzayı basıcan imzayı. sonra çogönemli telefonları bağlayacak falan.

bir de eski türk filmlerindeki müdür arka planı olacak, duvarda kahverengi deriden saçma bişiler olur ya hani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Bold 9700 var. iPhone 3G den geçtim buna.

iPhone'uma 4.0 OS update ini kurduktan sonra epey yavaşladı. Bu yavaşlamaya olan sinirimden o gün gidip anlık hevesle Blackberry aldım...

Almaz olaydım.

Yavaşlamış haliyle bile iPhone'um blackberry e her bakıma on basarmış.

İşin komiği 1.300 lira gibi bir paraya aldığım 2 aylık blackberry i 2. el pazarında 700 den yukarıya okutamıyorum. Ve buna rağmen ciddi mali zararı umursamadan gidip iPhone 4 alacağım kaçak.

Telefon olaran Bold 9700 çok iyi bir cihaz. Bu yeni 9800 daha da iyi olacak o kesin. Ama yinede iphone un yanına yaklaşamayacak bir telefon.

iPhone'da 250.000 den fazla app var. Antalya'ya gidiyorsun, iki tane rus hatun seni kesiyor, gidiyorsun yanlarına rusçadan başka birşey bilmediklerini görünce hemen russian translator indiriyorsun 2dk da, geceni şenlendiriyorsun =)

Blackberry de böyle bir esneklik yok. Eğlence bakımından hele hiç yok.

Internette gezinmek iPhone da çok çok çok daha kolay ve başarılı.

Blackberry'i sevenler "e-mail için çok iyi baba" falan diyorlarda, bence iPhone'un mail client ı da daha başarılı.

Bi de şu var. Neymiş BBM varmış beleş mesajlaşıyomuşun. Benim arkadaş çevresinde bu çok popüler. Ama BBM kullanabilmek için BIS aboneliği şart o da ayda 39 TL. Ayda 39 TL ye Turkcell den 1000, Avea Vodafone'dan falan 1 milyon sms alırsın herkesle mesajlaşırsın.

Bana o yüzden kullanması zor, kullanıcı dostu olmayan, vasat bir telefon oluyor blackberry.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir açıklama olmuş bende de 9700 var aynı nedenden dolayı bende 3Gden geçiş yapmıştım. 7-8 ay oldu gerçi alalı ben telefonu mutluyum aslında ama iphone 4 çok iyi, söylediğin gibi uygulamalardan dolayı iphone geçiyor bbyi.

Peki android hakkında kimsenin bir düşüncesi var mı bu 2sine karşı?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

eminim ki daha mantıklı bi karşılaştırma olurdu.

blekberiyle ruslara fuhuş teklif edilemediği için telefonun kötü ilan edilmesi zaten yeterince açıklayıcı.

Rus mizanseni bariz işe espri katmak için yazıldı orda. iPhone'la hisselerimi alıp satabileceğim banka app leri de var, o örneği versem ne diyecektin acaba?

Laf sokmak için lafı saçma sapan yerlere çekmeyin. Fuhuşu da sen yaparsın anca, ben sex için para harcayacak kadar çirkin değilim çok şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...