dory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sonumuz hiç iyi gözükmüyor..yazık..[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Demon_of_Hell, 05 Ağustos 2004 02:35 tarihinde demiş ki: infernus dediğinine göre böyle düşünmek için lüksün yok çocukların için elinden gelenin en iyisini yapacaksın. uzgunum tam olarak ne demek istedigini anladigimi sanmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 41 yasinda kasinti yazan yazip bitirdikten sonra bosluk birakip nokta koyan amca eheheu allahtan nick inferno1989 degil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 dans etmek sux oturup etrafı kesmek rulz şayet ben saçma buluyorum dansı bi kere bile dans etmemişimdir hayatımda (1 kere ettim canım oda gemide maykıl ceksının şarkısı calarken deli hareketler yapıodum ufak veletken bi orda dans ettim başka yok!!!) yok abi dans bana uymaz :D delikanlıya ters[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 cok akilli oldugunu sanip kendini rezil etmene gerek yok. yazismalardan dolayi kalan bir aliskanlik diyebiliriz buna. unutmaki dunyadaki cogu aptal kendini zeki sananlardan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 BonePART sende ilerdeyasarsin bazi seyleri yasamama ihtimalinde yuksek ama zaman gosterir. [Bu mesaj Infernus_Manolo tarafından 05 Ağustos 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 oeh... [Bu mesaj Erutan tarafından 05 Ağustos 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 iyide bone abiciğim canım abim benim ben hayatımda dans etmemiş adamım? (o maykıl ceksını saymazsak rezillik ya kaos) bu saatten sonrada alışkanlık edemem dans etmeyi bi hoptek atarım bilirmisin bilmem ? :D :D[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Infeqted nickli sahisa her kimse tam olarak bilemiyorum. tanimiyorumda belki yanlis yargiya variyorum ama boyle dusunuyorum su an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hey bak bone abi anılarım depreşti... hoptek atardık ne günlerdi bea süperdi ya hoptek bilirmisin? trabzon kolbasrisini? trabzonnn kolbasrisi :) depreşti bak anılarım :) babannemin evinde az oynamazdık abimle hoptek[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Infernus_Manolo, 05 Ağustos 2004 02:17 tarihinde demiş ki: cogu zaman yasadigim zamani , dunyayi , hayati daha dogrusu kendimi gereksiz buluyorum .. benden baska boyle hisseden var mi ? Evet bu genelde bana sınav günlerinde yada babama bi konuda bişeyi anlatıcaksam olur :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 05 Ağustos 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 karadenizli olmama rağmen hoptek'i bilirim ve severim. eşke ortam olsada oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: BonePART, 05 Ağustos 2004 02:46 tarihinde demiş ki: siz bu sıcakta pantalonla dolasıyosunuzdu rkısa pantolon son derece bozar delikanlıyı cunku eet öyle pantolondan başkası sux yada şort dizlerimi geççek yoksa rahat edemem ne o bacakların full görünen ufacık şortlar kıllar fışkırmış dışarı TERS! :)[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Demon_of_Hell, 05 Ağustos 2004 02:48 tarihinde demiş ki: karadenizli olmama rağmen hoptek'i bilirim ve severim. eşke ortam olsada oynasam oy oy oy antalyadaysan kasetini fln bulurum gel oynayak :) geçen heyt be trabzona gittiğimde gecen akçabatta fln şey düzenlediler orda millet paso hoptek atıyordu süperdi ya[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kucukken 15 17 yas arasi hep utanirdim sort giymekten yasitlarima gore biraz killiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ehueh Bana ALF derler kıllarım yüzünden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende utanırdım ılk ama sora baktım herkezın bacaanda kıl var :P bu arada; öldürücek olsalar bile dans etmem cunkuuu bu gobekle komik oluyo biliyormuğğsunuzzz?? :-P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 17 yasındayım en son 13 yaşında şort giydim ufacık bişey (bilemedin 14 olsun ama asla ve asla kısa şort giymedim 15 16 17 de cok iyi bilirim cunki her kısa şortlu günüm lanetlenmiş bir gün gibi gelir bana!)[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben bana isim takilacak kadar unlu olamamistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Chiptech, 05 Ağustos 2004 02:53 tarihinde demiş ki: bende utanırdım ılk ama sora baktım herkezın bacaanda kıl var :P bu arada; öldürücek olsalar bile dans etmem cunkuuu bu gobekle komik oluyo biliyormuğğsunuzzz?? :-P ajdarın remixinde dans ettiği gibimi? hüüheühü :lol:[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Infernus_Manolo, 05 Ağustos 2004 02:53 tarihinde demiş ki: ben bana isim takilacak kadar unlu olamamistim :) benimkinden iidir.. ayı cem lan benim lakabım böhüüüüüü! :P ama artık yavas yavas cemcan, jem vs. tarzı deiştirmeye calisiorum dalıorum dienlere :P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 korkulur senden , senide tartisilmiyacaklar listesine ekliyim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 her nekaadr dans etmeyi beceremesemde hayat felsfelerimden biri(5-6günde değişir) IM FEELIN HEELLA GOOOD,SO LETS JUST KEEP ON DANCIIIIIIIN!!! dır u arda kıllı arkdaşlara selamlar,kendime kıl konusunda güveniyorum(böğk çpk iğrenç oldu)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ama bak zıplamayı severim şarkılarda cok zevklidir :) deneyin derim[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Infernus_Manolo, 05 Ağustos 2004 02:57 tarihinde demiş ki: korkulur senden , senide tartisilmiyacaklar listesine ekliyim.. :) yok bee özünde cok iyi biriyim sor DoGMeaT e :-P BonePART a sor dicemde sorma ona bosver tanımaz o beni :-P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar