Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 cogu zaman yasadigim zamani , dunyayi , hayati daha dogrusu kendimi gereksiz buluyorum .. benden baska boyle hisseden var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben hayat için gerekliyim.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bu pekde dogru soru olmadi bence.....[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yasla pek onemi oldugunu sanmiyorum , ergenlikten bahsediyorsan o zamani coktan gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tahmin edeyim 15 ile 19 yaş arasındasın?[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Can sıkıntısındandır, okul / iş, düzenli yaptığın herhangi bir şey olursa geçer. Ama geçmeyebilir de. :-)[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 biraksaniza adamin yasini ya ne yasi ne alaka....[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hayattan zevk almya bak seen yeter,ama belki hayattan sonra daha hoşdur olayla ölsem nolcak yaşıoz bişi olmup dersen kafa aarım,ulan yaşarken kendine hayrın yoksa öldükten sonra ne olucağını bilmeden kendini riske atma. ben şimdi sana bir görev veriyorum,onu izlersn kendine iilik yapmış olursun: HAYATIN TADINI HALA ÇIKARABLİYORKEN ÇIKAR derin felsefeye fln grek yok aradığın oysa.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 BonePart 43 yasindayim desem , cocugumun bilgisayarindan baglandim desem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende öyle buluyorum vallaha.. ölmek daha iyi :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hayat Sokakta çık dışarı gez kolacılar doru sölmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: DoGMeaT, 05 Ağustos 2004 02:17 tarihinde demiş ki: ben hayat için gerekliyim. iyi demişsin .p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bone Süper yazmış... Ehe bir anda "ulan hiç birini yapmamışım" dedim.. bir kaç tane daha eklesene bone :] hoşuma gitti... Yapacağım neler varmış 3te1 e gelmişken...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hadi len dersin ama dememis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Infernus_Manolo, 05 Ağustos 2004 02:17 tarihinde demiş ki: cogu zaman yasadigim zamani , dunyayi , hayati daha dogrusu kendimi gereksiz buluyorum .. benden baska boyle hisseden var mi ? aynen aynen :) katılıyorum cok gereksiz bişey bu dünya[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Herşeyide yapma sonra yapacak birşey bulamazsın böyle kötü olayların 2 farklı sonu vardır. 1-Ölüm 2-Cinsel görüşte değişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya bakın pati kardeşlerim ben anlamıyorumya?bu aralar(ben de dahil) herkes bunalımda,hayattan sogumuş kendini gereksiz buluyor..nedir bu mevsimden midir?[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 biricik esimi kaybettigim icin boyle bir sansim yok BonePART su anda sirf 2 cocugum icin yasiyorum , onlara guzel bir gelecek hazirlamak icin en azindan benden daha iyisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: BonePART, 05 Ağustos 2004 02:31 tarihinde demiş ki: .... intaar edin .... benden günah gitti :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Neyse kolay gelsin [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Ağustos 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sıcakların verdiği bir piskoloji sanırım :) iğrenç bu dünya yaw bone dediklerinin hiç birini yapmadım okulda ağır takılan tipleriz :)[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 İstanbulda aşırı derecede nem var insana bıkkınlık geliyor sıcak olmasıda artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 deprosssyondayııııııııım ama bunu bende başka kimse bilmez.bilmek zorundada deil,ytamam belki 1-2 kişi bilir,istemeden belli oluyo ;) bu kadar.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 infernus dediğinine göre böyle düşünmek için lüksün yok çocukların için elinden gelenin en iyisini yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 izninle bende sana sorabilirmiyim yasini BonePART ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar