Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Artık ne derece bi rakiplik söz konusu olabilir bilemiycem. Ebmas 40+ ülkede var olan bir wing tzun organizasyonu haline geldi. dubaiden tut, isveçin götheberg'inde bile adamların kursu var. götheberg'i de şöle buldum, (sitelerinden) ulan dedim master için diyelim götheberg'de başvurduğum okulan kabul geldi gittim bakalım orda var mı lan dedim. baktım var !?! oldum ilk önce sonra sakinleştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ebmas'ın Nişantaşı'ndaki mekanı için ders ücretleri falan filan. Nasıldır bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
optiyones Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 aikido dan yol olmaz sen wing chuna git cwtoya twteo ya kesinlikle gitme ebmasa prowese veya wteo ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 adam googleda arma yağmış üşenmemiş girmiş üye olmuş 2-3senelik bütün topikleri hortlatmış hayır düzgün bilgi paylaşsa gene birşey demicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar