Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 stepanov baya iyi bi stoper, iyi bi transfer yapmış bursa. work permit yüzünden chelsea'ye gidememişti diye hatırlıyorum, bu ligde götürür her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bu gece bi transfer açıklasın GS artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Oha Liverpool, Danny Wilson'ı da almış. Bu seneki Liverpool oyunumda almıştım genç yetenek diye, favorimdi. Harika bir adamdı FM'de, umarım gerçekte de öyle bir adamdır. Aldığım yıl üst üste 9 ay ayın en iyi genç oyuncusu falan seçilmişti ki beşiktaş ardından 4. sezonda gittiğim liverpool'da böyleydi :) Çok sevindim ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ayrıca balotelli > m.city büyük ölçüde bitmesi bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Delirtecek bu Adnanlar beni, Grella defteri kapanmamışmıydı. Polak'a burun kıvırdık beteri gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Khelben said: Bu gece bi transfer açıklasın GS artık Açıklanmadı :( Ayrıca ne dilediğine dikkat et demişler, bu gece iyi, sakat olmayan, kalitesi GS'ye yakışır ve sisteme uyacak bir transfer açıklansın diye yaz bundan sonra aman diyim Adnan Sezgin var zaten sonra tesadüfen dileğin gerçekleşirse sırf transfer yazdın diye Grella falan geliverir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi korkuyorum grella gelcek diye :S.bunca zaman nasıl adam bulamadılar anlamak mümkün değil. üşüyoruz haldun reyis cCc HALDUN REYİS cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 daha bulmasınlarda elano gitmese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Kesinlikle katılıyorum Noyan'a daha adam bulamadılarsa kesinlikle Elano'nun gitmemesi lazım. 4-3-3 te ısrar ettiğimiz için Elano nun ileride oynayacağını umarak ondan çok şey uman insanlardan biriyim. Keşke 4-1-2-1-2 ye dönsek diye ummuyor da değilim tabi bir yandan gerçi. Of ne güzel olur çift forvet bu takıma. Of. Ama Elano kalsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 elano giderse o parayla baptista gelicek diyorlar.eğer doyruysa elano gitsin :P onun dışında bende istemiyorum elano nun gitmesini yanına bi orta saha alırsak süper olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Yeni transfer gelmezse malesef şöyle olaak kadromuz: Serdar(Kewell) - Baros - Pino(Sabri?) Arda Cana - Elano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kaleci h.balta-neil-servet-sabri cana-sarp elano arda-kewell(pino) baros(batdal) olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Sarp yerine adam alınır, alınmasa bile Musa oynar. Hatta Cana'nın performansına göre yanında Elano bile oynar. Ama Sarp olmaz, yo dostum yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 O kadroda hala Sarp'ın oynaması daha vahim olur zaten. Cana'nın partneri Sarp olursa tkaım yine iş yapmaz. Elano olursa ufak bir ihtimalle iş yapar. Ama Sarp? I-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lütfen sarp olmasın lütfen barış olsun en azından maçın sonuna kadar duramıyor sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi Elano yu ön libero da hibe etmek neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Galatasaray'ın ne geçen sene abartıldığı kadar galaktikos bir kadrosu vardı, ne de bu sene milletin yerdiği kadar. Tek değişen adam Keita ve Topal. Pino ve Cana transferleri bu açığı örter, Neill takıma daha çok alışır ve 2. senesini geçiren bir yapılanma olarak daha iyi olacağımıza eminim. Bu kadro standartlarında bile oynasa şampiyonluğun en büyük adayı, Elano ve Arda'nın kişisel performansları belirleyici olacak transferlerden çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ön libero değil abi MC olarak oynayacak tabii ki, bu sene de önlibero değil deep lying playmaker olarak mc oynadı zaten? Yanındakiler yetemediği için tüm top çıkarma yükü ona biniyordu o da tek başına taşıyamadı bu yükü. Cana'nın ayağı Topal'dan da Sarp'tan da iyi top yapıyor diye biliyorum. Bu sayede ileri top çıkartabilir. Ha bi de bana kalırsa da AMC oynasında Cana'nın yanında Sarp oynarsa ileriye top taşıyamayız zaten ve AMC2de kimin oynadığı fark etmez. O yüzden pas verebilen bir MC alınmalı, Polak gibi futbol fakiri yada Grella gibi ikinci bir önlibero yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Elano yu MC ye çekiceğime Arda yı çekmeyi tercih ederim şahsen. Elano yu mümkün olduunca forvetlerin dibine sokmak gerek -bence- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 İyi de adamı ön libero oynatmak ile göbekte ofansif oynatmak arasında bir fark yok bence, ikisinde de adam köreliyor. Cana'nın yanında oynayacak demek ön libero olacak demek değil. Scweinsteiger tarzı kullanılabilir diyorum, 4-4-2'nin sağ kanat ve bek oyuncuları göbekte iyi performans gösterir genelde. Öbür türlü 4-3-3 oynarsak zaten yeri olmuyor Elano'nun, 4-2-3-1'de kullanılır anca bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Arda MC'de hiç iş yapmaz bence ya, Elano MC oynayabilecek bir adam Arda'ya göre o yüzden orada olmalı dedim ben de işte :) De ikisi de orada olmamalı abi alsınlar bi Kallström falan pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 elano yanında iyi bir orta saha olursa gayet iş yapar bence.ama ronaldinho nun bile yanında sarp olsa iş yapamaz birde bence 4-2-3-1 bu takım için en ideal dizilimdir.tabi reykarddan iyi bilcek halimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Kallström gelirse şampiyonluk hamlesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Sarp oynamasa da şampiyonluk hamlesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bi de yukarda dendiği gibi bencede Elanonun defansif veya göbekte oynamasında bir fark yok. 2 sinde de adamı hücum hattında uzakta tutmuş oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar