aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 aaaaaaaaaabbbbbbbbbbiiiiiiiiii neden hatırlatıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Rewendor said: Valla yaşın etkisi de olabilir de benim gözümde hala zamanında Uche'nin bacağının kırılması var hala en kötü etkileyeni olarak. Adam bi de sallıyodu kırık bacağı "kırıldı" diye. sakızı hiç bişey olmamış gibi çiğnemesi efsaneydi. bacak elde kaldı gelin alın der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kaleci murat ağladı onun yerine, Uche fütursuzu anca bacağı sallıyordu ağızda sakız aynı şekilde devam suratta mimik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi bi de gerizekalı herifler 40 kere replay yapmıştı yayın sırasında. off çok kötüydü cidden. böyle tam kırılma anını falan durduruyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15367383.asp Schuster, Batuhan'ı geri alın demiş ve Tello da EsEs'e satılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dia kim lan ilk defa duydum fener yine ala ala süpermarket isimli adam almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Valla taraftarları uyutup duruyorlar, koşuyor diye adam getirmeler, ülkesinde rezalet oynayıp ayrılan adamı 'sihirbaz' vs gibi lakablarla transfer etmeler felan, komik ülkeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 iyi oyuncu olabilir gencde bence erken konusmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 "roberto carlos'u 2 saatte getirirdim" diyen bir başkan taraftarları uyuturken, lakabı "sihirbaz" olan (ki bu lakabı herkese veriolar falan), ve "koşan bir adam" olan iki oyuncunun gelmesi taraftarları uyutmak değil pek. aziz yıldırım "ronaldinhoyu 15 dakkada getirir, çay yaptırırdım" demediği sürece taraftarları uyutmuş sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Beşiktaş`ın uzun süredir transfer listesinde bulunan Real Madrid`in İspanyol golcüsü Raul Gonzalez`in, Almanya Ligi ekiplerinden Schalke 04 ile anlaşma sağladığı belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Lol, hani 26'sında belli olacaktı durumları. Herkes birşey sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 e heralde sıkıyor, sıkan kim medya, medya neden sıkıyo çünkü bizler yiyoruz, adamlar ekmeklerini kazanıyolar, sıkmazsa nası kazanıcak ? o gazeteleri nası satıcaklar eğer kapağına gs ronaldinho'yla anlaştı, fener inci yarakos'u renklerine bağladı demezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 evet ben öyle gazeteleri okumayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Sen kandirilmayi seviyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Kayseri Mido'yu bitiriyormuş. sona gelinmiş transferde. hadi hayırlısı. Tr'de çok iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 lig güzel olacak bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yok inanmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.gazeteport.com.tr/stellent/groups/public/documents/site_studio_images/gp_730309.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cok can yakcak su yukardaki ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Forvet olarakta bim'i transfer edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 teneke senden böyle bir espri beklemezdim. yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Harbi 10 kere sildim geri yazdım, içimde kalmasın nasılsa ortamda kız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 zenci arkadaşlarımızın kolsuz tshirtleri bu kadar sevmelerini anlayamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 stoch iyiymiş yav, kaptırmasaymışız keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 çok dürüstçe söylüyorum, uzun süredir böyle süratli bi oyuncu görmemiştim fenerbahçede. adam afedersiniz ama kıçına nos bağlatmış gibi koşuyor. acayip garibime gitti yıllarca yavaş adamları izlemekten bizim takımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar