Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Valla yaşın etkisi de olabilir de benim gözümde hala zamanında Uche'nin bacağının kırılması var hala en kötü etkileyeni olarak. Adam bi de sallıyodu kırık bacağı "kırıldı" diye.

sakızı hiç bişey olmamış gibi çiğnemesi efsaneydi. bacak elde kaldı gelin alın der gibi
Mesaj tarihi:
Valla taraftarları uyutup duruyorlar, koşuyor diye adam getirmeler, ülkesinde rezalet oynayıp ayrılan adamı 'sihirbaz' vs gibi lakablarla transfer etmeler felan, komik ülkeyiz.
Mesaj tarihi:
"roberto carlos'u 2 saatte getirirdim" diyen bir başkan taraftarları uyuturken, lakabı "sihirbaz" olan (ki bu lakabı herkese veriolar falan), ve "koşan bir adam" olan iki oyuncunun gelmesi taraftarları uyutmak değil pek. aziz yıldırım "ronaldinhoyu 15 dakkada getirir, çay yaptırırdım" demediği sürece taraftarları uyutmuş sayılmaz.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş`ın uzun süredir transfer listesinde bulunan Real Madrid`in İspanyol golcüsü Raul Gonzalez`in, Almanya Ligi ekiplerinden Schalke 04 ile anlaşma sağladığı belirtildi.
Mesaj tarihi:
e heralde sıkıyor, sıkan kim medya, medya neden sıkıyo çünkü bizler yiyoruz, adamlar ekmeklerini kazanıyolar, sıkmazsa nası kazanıcak ? o gazeteleri nası satıcaklar eğer kapağına gs ronaldinho'yla anlaştı, fener inci yarakos'u renklerine bağladı demezse.
Mesaj tarihi:
çok dürüstçe söylüyorum, uzun süredir böyle süratli bi oyuncu görmemiştim fenerbahçede. adam afedersiniz ama kıçına nos bağlatmış gibi koşuyor. acayip garibime gitti yıllarca yavaş adamları izlemekten bizim takımda :D
  • Yeni Oluştur...