Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 - rmk #1 (Bitti, yoruma açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

lan ne trollücez
illa senin gibi analiz mi yapmamız lazım wot mu yapmamız lazım. ben ufak sorular soruyorum çok uzuna kafam basmıyo.

kermite niye yükleniyon o zaman gerkesiz diyosan. çok saçma rp yapmaya çalışıyo, gereksiz şeylere atarlanıyo. şu yaptığınla hem kermiti hem de farinalı koruyosun o zaman bu işte bişeyler var demekki
Sosyal ağlarda paylaş

ben kermit konusunda ısrarcıyım öldürün.. kermit townie çıkarsa mafyayımdır.. (ki değilim) eğer anti-town ise mafya değilimdir..

o değilde 3 kişi ya mafya.. ya bunlar kendi aralrında bir kurban seçiyorsa masum görünmek için.. sopnucunda oyun bireysel dğeil takım oyunuyla kazanılıyor..

off doktor neyse de dedektif ölmeyecekdi..

neyse yattım ben saat 2.30 lmuş işe gideceğim lan!
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
lan ne trollücez
illa senin gibi analiz mi yapmamız lazım wot mu yapmamız lazım. ben ufak sorular soruyorum çok uzuna kafam basmıyo.

İlla benim gibi analiz yapmanıza gerek yok. İkna edici, oyunu yönlendirici mesajlar atmanızı da beklemiyorum. Okuduğunuzu anlasanız, ortalığı karıştırıp durmasanız yeter.

fede said:
şu yaptığınla hem kermiti hem de farinalı koruyosun o zaman bu işte bişeyler var demekki

fede-babacum-kermit'i öldürmek lazım dedim daha 2 dakika önce, kermit'i koruyorsun demişsin.

Farinal'le ilgili sürekli "Gözümde şüpheli" diye mesaj atıyorum, Farinal'i koruyorsun demişsin.

Çok fazla bir şey beklemiyorum yani, okuduğunuzu anlayın yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

benim mafya kadrom

cassiline - farinal - xx

3. yü bilmiyorum ama çok az post atanlar var.

ben zaten geçen turdan baya tepki çektim. hala bu kadar oyuna dahil olmam bile kötü, iycene tepki çekmek istemiyorum
yaptığım hatayı düzeltmek için böyle çırpınıyorum

ayrıca kermiti ve farinalı hedef göstermen çok önemli değil. geçmiş oyunlarda da mafyaların birbirini hedef göstermeleri çok görüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:
farinalı koruyorsun diyen kermit değil mi?

http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=23#msg-4841786

kermit said:

peki casseline
babacumun hiç bi kanıt göstermeden bana "kermit kesin mafya yazdıklarından belli etti" demesi üzerine
dikkati benim üzerime çekmeye çalıştı demem yeterli bi açıklama değilmi senin için ?

Senin şurada yaptığından ne kadar tam olarak ne kadar farklı Babacum'un yaptığı?

http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,4837943#msg-4837943

fede said:
ben zaten geçen turdan baya tepki çektim. hala bu kadar oyuna dahil olmam bile kötü, iycene tepki çekmek istemiyorum
yaptığım hatayı düzeltmek için böyle çırpınıyorum

Açıkçası anti-town çıkma ihtimalin varsa bile özel olarak bir sebepten anti-town olduğunu düşünmüyorum. Sadece townie tarafına yarardan çok zararının dokunduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...