BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 zaten fede için mafya diyorsak raiden da mafyadır otomatik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kingmaker değişmez kral değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ya şu fede-Babacum-kermit üçlüsünü öldürsek ya. Townie çıksalar içim yanmayacak resmen, trollüyorsunuz oyunu şu anda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 o değil de yazık utkuya lan yaroın bunları da mı okuyacak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kingmaker mafya olamıyo bide her gece değişmiyo. ölünce değişiyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ecelimizle ölmek gibi bi kural varmı ? öleyimde kurtulayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ayrıca kingmaker mafya olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Cassiline said: Ya şu fede-Babacum-kermit üçlüsünü öldürsek ya. Townie çıksalar içim yanmayacak resmen, trollüyorsunuz oyunu şu anda resmen. %100 eminim ki en az birimiz townieyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 "townie beninm" derdimde şimdi inandırıcı olmaz.. ama %100 o 3 izimden en az birisi townie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sanırım siftahı babacum'dan yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 benim yazdığım yazıların 1 tanesi bile troll amaçlı değildi. fede ve babacum hakkında ise aynı düşünceleri paylaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 diğer ikisi hakkında bilgim yok :( ama beni öldürürseniz allah aşkına ikinci oalrak kermiti öldüründe mafyamı değil mi öğreneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 lan ne trollücez illa senin gibi analiz mi yapmamız lazım wot mu yapmamız lazım. ben ufak sorular soruyorum çok uzuna kafam basmıyo. kermite niye yükleniyon o zaman gerkesiz diyosan. çok saçma rp yapmaya çalışıyo, gereksiz şeylere atarlanıyo. şu yaptığınla hem kermiti hem de farinalı koruyosun o zaman bu işte bişeyler var demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Krusty said: sanırım siftahı babacum'dan yapıcam. fede'yle başlamak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 neden ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben kermit konusunda ısrarcıyım öldürün.. kermit townie çıkarsa mafyayımdır.. (ki değilim) eğer anti-town ise mafya değilimdir.. o değilde 3 kişi ya mafya.. ya bunlar kendi aralrında bir kurban seçiyorsa masum görünmek için.. sopnucunda oyun bireysel dğeil takım oyunuyla kazanılıyor.. off doktor neyse de dedektif ölmeyecekdi.. neyse yattım ben saat 2.30 lmuş işe gideceğim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fede said: lan ne trollücez illa senin gibi analiz mi yapmamız lazım wot mu yapmamız lazım. ben ufak sorular soruyorum çok uzuna kafam basmıyo. İlla benim gibi analiz yapmanıza gerek yok. İkna edici, oyunu yönlendirici mesajlar atmanızı da beklemiyorum. Okuduğunuzu anlasanız, ortalığı karıştırıp durmasanız yeter. fede said: şu yaptığınla hem kermiti hem de farinalı koruyosun o zaman bu işte bişeyler var demekki fede-babacum-kermit'i öldürmek lazım dedim daha 2 dakika önce, kermit'i koruyorsun demişsin. Farinal'le ilgili sürekli "Gözümde şüpheli" diye mesaj atıyorum, Farinal'i koruyorsun demişsin. Çok fazla bir şey beklemiyorum yani, okuduğunuzu anlayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 BabacumMostors said: o değilde 3 kişi ya mafya.. ya bunlar kendi aralrında bir kurban seçiyorsa masum görünmek için.. ulan cümle düşüklüğü vs hani kitlesel başarı için içler,inden bir kişiyi feda etseler.. o zaman anlamı m ı kalmıyor oyunun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Cassiline said: Farinal'le ilgili sürekli "Gözümde şüpheli" diye mesaj atıyorum, Farinal'i koruyorsun demişsin. farinalı koruyorsun diyen kermit değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 peki casseline babacumun hiç bi kanıt göstermeden bana "kermit kesin mafya yazdıklarından belli etti" demesi üzerine dikkati benim üzerime çekmeye çalıştı demem yeterli bi açıklama değilmi senin için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=17#msg-4841605 evet "farinalki koruyordun" diyen kermitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 benim mafya kadrom cassiline - farinal - xx 3. yü bilmiyorum ama çok az post atanlar var. ben zaten geçen turdan baya tepki çektim. hala bu kadar oyuna dahil olmam bile kötü, iycene tepki çekmek istemiyorum yaptığım hatayı düzeltmek için böyle çırpınıyorum ayrıca kermiti ve farinalı hedef göstermen çok önemli değil. geçmiş oyunlarda da mafyaların birbirini hedef göstermeleri çok görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 uşlan daha ne kanıttı istiyorsun.. cassiline "farinalden kıllanıyorum" diyor sen kalkmış "casseline farinali koruyuor" dşyorsun daha ne kanıtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fede said: ayrıca kermiti ve farinalı hedef göstermen çok önemli değil. geçmiş oyunlarda da mafyaların birbirini hedef göstermeleri çok görüldü. hmm bu varsayım da doğru aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 BabacumMostors said: farinalı koruyorsun diyen kermit değil mi? http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=23#msg-4841786 kermit said: peki casseline babacumun hiç bi kanıt göstermeden bana "kermit kesin mafya yazdıklarından belli etti" demesi üzerine dikkati benim üzerime çekmeye çalıştı demem yeterli bi açıklama değilmi senin için ? Senin şurada yaptığından ne kadar tam olarak ne kadar farklı Babacum'un yaptığı? http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,4837943#msg-4837943 fede said: ben zaten geçen turdan baya tepki çektim. hala bu kadar oyuna dahil olmam bile kötü, iycene tepki çekmek istemiyorum yaptığım hatayı düzeltmek için böyle çırpınıyorum Açıkçası anti-town çıkma ihtimalin varsa bile özel olarak bir sebepten anti-town olduğunu düşünmüyorum. Sadece townie tarafına yarardan çok zararının dokunduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar