BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi evet çok atarlanıyorsun.. şüphelerimiz bir türlü dinmiyor.. o değilde ıskal t-shirtyarışması olsa lan.. bak az önce fotogaleri bakındım mermer oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: kermit said: ve tabiki eski sazan kralımızda bunu yutup bana linç oyunu verdi. fede bey bu alıntı sizin içindi bold ile yazdığım yeri iyi okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 eski kralımız sazanlık yaptı diceksin o zaman adamda imla kuralları 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://i42.tinypic.com/kas4lg.jpg http://i42.tinypic.com/1gppaa.jpg abi şimdi bu adamı kesmeyeli mde ne yapalım? zaten kilodu da iyi çekiyor en kötü townie olsa bile bir ailenin karnı doyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 imla kuralım 0 olabilir ama anlamadığın yer olursa açıklama yapabiliyorum =) eğer sizin dediğinize gelirsek çok atar yaptım çok laf söyledim dersek vişnghtor 1 sayfa wot döşedi ama çıkıp onada mafya dediniz sonra hüsran oldu adam mafya çıktı. her atar yapıyo diyene oy veriyosanız sizin işiniz yaş. daha çok masum ölür bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yok kermiti es geçtim ben üstüne gitmeyin artık. görüşüm şu şekilde şuan için; 1- BabacumMostors - fede ile birlikte mafya olabilirler. 2- Bittus - geçen oyunla aynı tarzda devam ediyor mafya olabilir. 3- blazkowicz - aynı şekilde geçen oyunla aynı tarzda ilerliyolar. geçen oyun başarılı olmuşlardı bu yüzden devam ediyor olabilirler. 4- Cassiline - townie 5- cenx - belirsiz. 6- Farinal - bu arkadaşında mafya olma ihtimali var. 7- fede - dediğim gibi olabilir. 8- Fly - belirsiz. 9- kermit - townie 10- Krusty - townie 11- RaidenXelRu townie 12- ShadowFury - belirsiz. 13- Vivi - belirsiz. belirsizler: vivi, shadow, fly, cenx mafya olabilir dediklerim: babacum, fede, bittus, blazk, farinal. bu iki grupta yoğunlaşırsak daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: ben söylediğimde ısrarcıyım casseline ve farinalin mafya olma ihtimali çok yüksek casseline neden bi anda farinali korumaya başladı. Nasıl korumaya başladım yahu? Adamdan şüphelendiğimi söylüyorum, neye dayanarak koruduğumu söylüyorsun ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 allah belamı versin ki mafya değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kralım ile birlikte aynı görüşleri paylaşmak benim için bir onur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Cassiline said: kermit said: ben söylediğimde ısrarcıyım casseline ve farinalin mafya olma ihtimali çok yüksek casseline neden bi anda farinali korumaya başladı. Nasıl korumaya başladım yahu? Adamdan şüphelendiğimi söylüyorum, neye dayanarak koruduğumu söylüyorsun ki sen? özürlerimi sunarak tekrar sonradan yazdıklarımı okumanı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 karaya vutmuşsun daha ne belanı verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi bu arada kermitin mafya olduğuna inanıolmaz eminim şu anda linç oyu: kermit adam anında mafya yaptı beni.. hem yalancı hem düzenbaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben sadece savunmasız bi townieye birden suç atarak hedef gösterdiğin için, aradan sıyrılma çabası dedim yaptıklarına. ve buda mafyaların oyunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi niye durmadan birbirinize oy veriyosunuz? toplu infaz hakkım yok mu benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Krusty said: abi niye durmadan birbirinize oy veriyosunuz? toplu infaz hakkım yok mu benim? kahkaha attım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit acemi townie olma ihtimali olsa da ortalığı çok karıştırıyor, kopardığı yaygara ve karışıklık mafyayı besliyor. farketmemizi zorlaştırır bu sadece suçlu kişileri. ha acemi townie dedik diye rp'yi abartmış bir katil de olabilir kermit. linç oyu: kermit der uyur bu garip köylü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Krusty said: yok kermiti es geçtim ben üstüne gitmeyin artık. görüşüm şu şekilde şuan için; 1- BabacumMostors - fede ile birlikte mafya olabilirler. 2- Bittus - geçen oyunla aynı tarzda devam ediyor mafya olabilir. 3- blazkowicz - aynı şekilde geçen oyunla aynı tarzda ilerliyolar. geçen oyun başarılı olmuşlardı bu yüzden devam ediyor olabilirler. 4- Cassiline - townie 5- cenx - belirsiz. 6- Farinal - bu arkadaşında mafya olma ihtimali var. 7- fede - dediğim gibi olabilir. 8- Fly - belirsiz. 9- kermit - townie 10- Krusty - townie 11- RaidenXelRu townie 12- ShadowFury - belirsiz. 13- Vivi - belirsiz. belirsizler: vivi, shadow, fly, cenx mafya olabilir dediklerim: babacum, fede, bittus, blazk, farinal. bu iki grupta yoğunlaşırsak daha faydalı olur. yalnız sen hala bir önceki oyunda takılı kalmışsın abi. hatta şu an yine ben blazkın mafya oldugunu iddia ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 niye kahkaha attın lan. o kadar iyi bi espri de değil sırf yalaka gözükmek için fake kahkaha attığın o kadar anlaşılıyor ki. mafyalar kralın yanında soytarı olacak kadar içimize girmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ya İBNELER hakkımda konuşmayın feci kulkağım çınlıyor şu anda her kim ki şu anda beni anıyorsa bende onu anıyorum kulak çınlamasından uyuyamasın! olum feci çoınlıyor lan yanma da hissediyorum yeter ak47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kral doğru kararı verecektir inanıyorum. 2 tane masum öldü. 3.yüde öldürün rahatlayın madem kralı etkileyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 @bittus, ihtimalleri söyledim sadece. zaten imkansız şuan hala kimin mafya olduğunu anlamak. muhtemelen yine çoğunluğa göre hareket edicez. birde orda iki grup halinde ayırmamın sebebi biri mafya çıkarsa aynı şekilde devam eder belki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 raiden hala kingmaker değil mi neden krusty yi seçtiğini açıklasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 belki 3. masumu öldürsek kıçımıa kına yakacaz.. zaten doktor öldü dedektif öldü.. ayı gibi de bağrınıyorsun buralarda.. sen öl baktık townie çıktın demek olur ki ben de anti-townieyim sonra beni de öldürürler.. her ihtimalde bir adet mafya ölmüş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bende merak ediyorum. neden ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fede said: raiden hala kingmaker değil mi neden krusty yi seçtiğini açıklasın bence k,ngmaker her gün değişiyor rastgele birisi kingmaker oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar