Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 - rmk #1 (Bitti, yoruma açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

şimdi yazılanların hepsini okudum da;

elimizde mafyaya dair hiçbir bilgi yok ve herkes birbirini suçlıyor.

yani elimizde hiçbir şey yok.

kararlarınızı vermeden önce iyice bir düşünmek lazım derim. içime doğdu gibi düşünceler pek yararlı değil. dedektifi de böyle kaybettik zaten.

o yüzden argümanlarınızı kişinin söylediklerini alıntılayarak ya da bildiğiniz şeyleri paylaşarak belirtirseniz, ortak bir karara varmaya çalışırız.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

ben linç oyumu babacuma verdim çünki bi anda beni hedef gösterip
"aha kesin mafya kermit onu öldürelim" diyerek bütün insanların ve kralın tepkisini bana çekmeye çalıştı.

Farinal için aynı şeyi bir önceki gündüz sen de yapıyordun. farinal'i savundugumdan değil tabi, benim de şüphelerim var. sadece "iğneyi kendine" diyorum.

herkes birbirini hedef gösterince bu durumlar oluyor tabi. o yüzden hedef göstermektense argüman üretin ve kanıtlamaya çalışın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

kermit said:

ben linç oyumu babacuma verdim çünki bi anda beni hedef gösterip
"aha kesin mafya kermit onu öldürelim" diyerek bütün insanların ve kralın tepkisini bana çekmeye çalıştı.

Farinal için aynı şeyi bir önceki gündüz sen de yapıyordun. farinal'i savundugumdan değil tabi, benim de şüphelerim var. sadece "iğneyi kendine" diyorum.

herkes birbirini hedef gösterince bu durumlar oluyor tabi. o yüzden hedef göstermektense argüman üretin ve kanıtlamaya çalışın.

farinal oyumu geri aldım
farinal bana karşı bu şekilde tepki vermedi ama
açık açık gösteriyoki babacum mafya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...