kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 linç oyumuzu değiştirme ihtimalimiz varmı ? eğer varsa linç oyumu babacumdan yana kullanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aramızda hiç anti-townie tanıyan var mı? varsa söylesişn bir şey soracam oyunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 linç oyunu değiştireibliyorsun bold olarak "linç oyu gerial" diyorsun sorna tekrar oy kullanıyorsun trolelmiyorum valla öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: linç oyumuzu değiştirme ihtimalimiz varmı ? eğer varsa linç oyumu babacumdan yana kullanmak istiyorum. seninki değişebilir ama kralınki değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bittus naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 o zaman Linç Oyum = BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 linç oyu geri alma : kermit linç oyu : kermit yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Oy Geri Çekme: kermit adam anti-townie tanımıyormuş lan inandım ben ama emin değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 farinali mi kestirsek ne yapsak.. abi herkez şuraya kilosunu yazabilir mi iki dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi 2 ayda 6 kilo aldım son haftada 3 kilo verdim 89 um şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pardon edit yok o yüzden buraya yazıyorum Linç Oyu geri alma : Farinal Linç Oyu : BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Krusty said: bittus naber? yastayım kralım nolsun. önce dedektif faili, şimdi de doktor. elimizde bişe kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sen mafya mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kralımız yeto çıktı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu ne lakaytlık lan krala karşı köylü KERMÜTÜN KELLESİNİ İSTERÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fatih kes dedektifi öldürüp 1 salaklık yaptın bana linç oyunu vererek 2. bi salaklık yaptın zaten yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şimdi yazılanların hepsini okudum da; elimizde mafyaya dair hiçbir bilgi yok ve herkes birbirini suçlıyor. yani elimizde hiçbir şey yok. kararlarınızı vermeden önce iyice bir düşünmek lazım derim. içime doğdu gibi düşünceler pek yararlı değil. dedektifi de böyle kaybettik zaten. o yüzden argümanlarınızı kişinin söylediklerini alıntılayarak ya da bildiğiniz şeyleri paylaşarak belirtirseniz, ortak bir karara varmaya çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben linç oyumu babacuma verdim çünki bi anda beni hedef gösterip "aha kesin mafya kermit onu öldürelim" diyerek bütün insanların ve kralın tepkisini bana çekmeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ve tabiki eski sazan kralımızda bunu yutup bana linç oyunu verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hala krala atıp tutuyosun olm. senin bu atarlı kişiliğine verecek olursak daha çok işimiz var senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sen kral değilsin artık krala 1 kere laf söyledim oda tamamen söylediği laf ile ilgiliydi. senin devrin geçti fatih yaşasın yeni kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 lan yeni krala demin, salak dedin sazan dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: ben linç oyumu babacuma verdim çünki bi anda beni hedef gösterip "aha kesin mafya kermit onu öldürelim" diyerek bütün insanların ve kralın tepkisini bana çekmeye çalıştı. Farinal için aynı şeyi bir önceki gündüz sen de yapıyordun. farinal'i savundugumdan değil tabi, benim de şüphelerim var. sadece "iğneyi kendine" diyorum. herkes birbirini hedef gösterince bu durumlar oluyor tabi. o yüzden hedef göstermektense argüman üretin ve kanıtlamaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: ve tabiki eski sazan kralımızda bunu yutup bana linç oyunu verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bittus said: kermit said: ben linç oyumu babacuma verdim çünki bi anda beni hedef gösterip "aha kesin mafya kermit onu öldürelim" diyerek bütün insanların ve kralın tepkisini bana çekmeye çalıştı. Farinal için aynı şeyi bir önceki gündüz sen de yapıyordun. farinal'i savundugumdan değil tabi, benim de şüphelerim var. sadece "iğneyi kendine" diyorum. herkes birbirini hedef gösterince bu durumlar oluyor tabi. o yüzden hedef göstermektense argüman üretin ve kanıtlamaya çalışın. farinal oyumu geri aldım farinal bana karşı bu şekilde tepki vermedi ama açık açık gösteriyoki babacum mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar