BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Viktor said: deadwoll said: Viktor said: lvl 35-40 civarinda loch modandaki 10-20 arasi allylar felaket zorluyordur :p wetlands desen kervan gecmez kus ucmaz arathiden ciktinmi kaptirip gidiyordun ehuehu, tek sorun arathiden cikabilmek sagolsun su salak trolleri keserken bir ally paladin takildi pesime, herif loch modana giden tunellerin roaya kadar kovaladi arathiden, dedim bari buraya kadar geldim bi badlands FP aciyim ehueheu Sorun şu ki o yolu bilen pek kimse yoktu işte. Hani wetlands loch modan tünelini nerden bilcek ilk charını kasan guide kullanmamış horde. Ben ilk başta redridge'den çıkmaya çalışmıştım mesela, burning steppesde ölmekten çıldırmıştım. ally icinde gecerli aynisi benide blackrock mountainda farm almislardi, mountaindan iniyorum dragonkin gelip kafama vuruyor oluyorum hatta dedim UO gibidir belki, azimle hayalet olarak stormwinde kostum, graveyardda reslendim hooop oldugum yerdkei graveyarda atti meh taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eskiden olurdu yane asirlar once ben o butun yolu olu kosmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tirisfalin arkasında böle deli quest yapılan bir yer vardı level 25-35 arası, ordan başlamıştım koşmaya sonra arathiye sonra ordan wastelands mi ne vardı falan sonra tünelden geçip loch modan ordan badlands falan. Böle dwarf guardlar kovalıyordu tünelden geçerken ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Cok tutum pve degisikliklerini ozellikle loot olayi iyi olmus, oyle 1 milyon item kas kas biter insallah. Wow u kurtarmak istiyorlarsa pvp sistemini degistirmeleri lazim, hatta ilk yapmalari gereken rougelerin invisini nerflemeleri lazim 20 sn ye felan indirsinler invislerini duzelir oyun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 wow un ne kurtarılacak durumu var, ne de bliz gelecekte wow u düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Gayet iyi bence wow ve varolan hatalar düzeltilemeyecek şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 wow a makyaj dışında devrim değişiklik gelmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Remus said: Cok tutum pve degisikliklerini ozellikle loot olayi iyi olmus, oyle 1 milyon item kas kas biter insallah. Wow u kurtarmak istiyorlarsa pvp sistemini degistirmeleri lazim, hatta ilk yapmalari gereken rougelerin invisini nerflemeleri lazim 20 sn ye felan indirsinler invislerini duzelir oyun biraz bütün oyun roguelerin stealthı üzerinden mi dönüyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Remus said: Cok tutum pve degisikliklerini ozellikle loot olayi iyi olmus, oyle 1 milyon item kas kas biter insallah. Wow u kurtarmak istiyorlarsa pvp sistemini degistirmeleri lazim, hatta ilk yapmalari gereken rougelerin invisini nerflemeleri lazim 20 sn ye felan indirsinler invislerini duzelir oyun biraz mage'den, priest'den shield pala'dan bubble kalksin o zaman druid form degistiremesin 1 saat boyunca resillence'i de kaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Remus said: rougelerin invisini nerflemeleri lazim 20 sn ye felan indirsinler invislerini duzelir oyun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar