huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Leprachun, 20 Temmuz 2004 14:35 tarihinde demiş ki: Doğru olanıda o zaten. anlamak zor oldu mu? ok anladik dedik ya . hayatimi aydinlattin bir anda .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 of bea alın o zaman hızsa hız Ferrari Lamborghini dediğinize göre hangisi daha iyi bu verilerle? Her şey hız değil işte... Artık o kadar uçuk bir araç alıyorsa aracın tasarımı daha önemli olmaya başlıyor... [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 Temmuz 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lamborcininin oturaklı gorunumu bence enzodan daha güzel..[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 işte bu kadar. Seçimi böyle yapılıyor genelde bu tür araçların daha hızlı-daha yavaş değil :) zaten ona bakarsanız Gallardo, modenaya rakip çıkarıldı ama Modena V8 iken Gallardo V10... Neden? Lamborghini Modenanın pazar payını kendine çekmek istiyor çünkü...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 enzoda acayip bir teknoloji yapmis adamlar . frene basarken ayni zamanda arabaya 4000 rpm e kadar gaz verebiliyorsun . tabii araba direkt 25231 km hizla kalkiyor :D . teknoloji var tabii adamlarda . ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Lamborghini ilklerin markasıdır... Mesela bu Enzo isminide Ferrari markasının kurucusundan almıştır zaten, fark ettiyseniz Lamborghinideki özellikleri Enzo ya uygulamaya çalışmışlar... F50 ye gelince F40 ın görünüşü düzenlenmeye çalışılmış motorundada performans artışı var. F40 ın Spoiler ı aşırı abartılı duruyordu F50 de biraz yumuşamış...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Leprachun, 20 Temmuz 2004 17:56 tarihinde demiş ki: Lamborghini ilklerin markasıdır... Mesela bu Enzo isminide Ferrari markasının kurucusundan almıştır zaten, fark ettiyseniz Lamborghinideki özellikleri Enzo ya uygulamaya çalışmışlar... F50 ye gelince F40 ın görünüşü düzenlenmeye çalışılmış motorundada performans artışı var. F40 ın Spoiler ı aşırı abartılı duruyordu F50 de biraz yumuşamış... hangi özellik yaa allahını seversen Ayrıca zaten bu yüzden Ferrari müholarına da son aracı (enzo) görünürde spoyler olmadan yapın dediler sayın yöneticiler :) [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 Temmuz 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ouz_UFO arkadasim anlamiyorsun galiba ? lamborghini daha hizli dedik di mi o yuzden daha iyi alla alla alla .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Spoiler konusunda enzo ya lafım yok. enzo zaten McLaren kategorisinde değilmi? F50 den bahsediyordum ben... Bu arada huun sana Ferrari verseler tarla sürüceksin anladım tamam... ...Ama bunun içinde Lamborghini tavsiye ederim. :D[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Leprachun, 20 Temmuz 2004 18:21 tarihinde demiş ki: enzo zaten McLaren kategorisinde değilmi? F50 den bahsediyordum ben... bu laftan sonra boş veriyorum cevap yazmayı :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 McLaren dediğimde LeMans türünün normal halini kastettiğimi anlamayanada son cevabım... Bak bakayım McLaren F1 e Spoiler var mı? McLaren F1 LM de var spoiler... [Bu mesaj Leprachun tarafından 20 Temmuz 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mclaren benim bildigim aslaft arabasi ama kafa basmaz benim dogrudur cok biliyorusun sen . kesin lemans arabasidir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: huun, 20 Temmuz 2004 18:48 tarihinde demiş ki: mclaren benim bildigim aslaft arabasi ama kafa basmaz benim dogrudur cok biliyorusun sen . kesin lemans arabasidir . LeMans Offroad du pardon abi...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Leprachun, 20 Temmuz 2004 12:43 tarihinde demiş ki: Ferrari Formula 1 den yeterince para kazanıyor zaten bu tip markalar arasından Markasını en iyi koruması bakımından taktir Konu sapmış olabilir ama hayran olduğum bir markadır kendileri hoş görün... Tanıyın... formula 1 'den para mı kazanıyor?formula 1 para kaybetme yeridir kazanma değil.sadece reklam yapmış olursun o kadar.hatta şu anda hemen hemen tüm f1 takımları iflasın eşiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Neticede reklam yapınca ürünleri satılıyor para kazanıyor... Ayrıca Ferrarinin iflas edeceğini sanmam.[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Fabrika takımları hariç demek istedi arkadaş galba[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ewt yine ferrari motor falan satıyor da diğerleri... ya birde cidden anlaşmada haftada bir max hız yapmak gibi birşey var mı ferrari alırken?nasıl anlıyorlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bende ilk defa duydum ama bir hafta içinde çıkılan yüksek hızları Ferrari firmasına gönderen bir sistem konulabilir arabaya bir hafta içindede öyle bir veri gelmemişse otomatik haber veren sistemler olabilir o kolay...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını.gps falan filan olması lazım o zaman klasik araba anlayışının dışına çıkar klas araba falan da olmaz sadece metal ve silikon yığını olur.belki servise götrüdüğünde performansını falan teset ediyorlardır diyecem de servis yok ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Leprachun, 20 Temmuz 2004 20:29 tarihinde demiş ki: said: huun, 20 Temmuz 2004 18:48 tarihinde demiş ki: mclaren benim bildigim aslaft arabasi ama kafa basmaz benim dogrudur cok biliyorusun sen . kesin lemans arabasidir . LeMans Offroad du pardon abi... asfalttan kasit bildigin yol . pist dersem oyle anla . bunun disinda ferraride lombarghini de cok para kazanan firmalar degiller . hatta lamborghini bundan 6-7 sene once kapacanakti bir arap seyhi ortak oldu ve kurtuldu . f1 e de kimse para kazanmak icin girmez . prestij ve teknoloji gelistirme amaclidir ve ciddi meblaglarda para tuketirler . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 20 Temmuz 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Two fast and two furious da Mitsubishi Evo7 de GPS vardı ama araba gayet iyi gidiyordu ama tabi film ürünüde olabilir... Ya aslında gps e gerek yokki kadrana bağlı bi cep telefonu kadar mekanizma yeter bence...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: huun, 20 Temmuz 2004 22:23 tarihinde demiş ki: said: Leprachun, 20 Temmuz 2004 20:29 tarihinde demiş ki: said: huun, 20 Temmuz 2004 18:48 tarihinde demiş ki: mclaren benim bildigim aslaft arabasi ama kafa basmaz benim dogrudur cok biliyorusun sen . kesin lemans arabasidir . LeMans Offroad du pardon abi... asfalttan kasit bildigin yol . pist dersem oyle anla . Zaten LeMans arabalarının normalleri zaten dediğin türden Asfalt arabalarıdır... --- ilginçtirki hiçbirindede spoiler yoktur (yeni teknoloji derin hava girişleri)... mesela CLK-GTR nin normali CLK dır ki spoiler yoktur (hava girişide yokta) McLaren f1 in normalinde Spoiler yoktur... Lamborghini Murciélago dada spoiler yoktur. Murciélago R-GT de vardır... Enzo da da yokmuş... Bu önceki konuya cevaptı...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yasaktir belki lemann da .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 haftada 1 max hıza çıkarma çok saçma o zaman ya ferrari arabayı alsın yada polis her hafta ceza yollasın ewe onu alanın ceza vericek parası olur gibi saçma bişi demeyin ehliyetteki puanın bitmesi 2 ayı almaz [Bu mesaj WaNTeD tarafından 21 Temmuz 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Azuh ya artık bundan sonra normal haberler kesmez bizi... Zati bunun ötesi ferrariyi eşşeğe çektirmek veya ferrariye römork takıp onla karpuz satmaktır..ha gayret Türk milleti bunları da başarır inanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar