Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrari'ye LPG [feat:ferrari nin mantalitesi]

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

100km 40 lt benzin yiyen araca
lpg türk aklı olarak şart tabi[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence kibir degil. dusunun bir : piyasada parasini verdikten sonra ferrariden cok daha hizli ve guclu arabalar var alabileceginiz ama size sorsam cok paraniz var ve bir spor araba almak istiyorsunuz ne alirsiniz diye buyuk cogunkul ferrari diyecektir . cunku sadece bir spor araba degil ayni zamanda prestijde ifade eder ferrari . siz aldiktan sonra komsunuzda alsa bir tane ustune cicek falan cizdirse pembeye boyasa arabayi lpg taktirsa ben sahsen uyuz olurum .

ferrari bir hayaldir ve ulasilmaz olma iddiasi bu hayali yaratir . yoksa cok aha pahali cok daha hizli ve guclu arabalar var . ( en basit ornek : lamborghini)[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 18 Temmuz 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
bence kibir degil. dusunun bir : piyasada parasini verdikten sonra ferrariden cok daha hizli ve guclu arabalar var alabileceginiz ama size sorsam cok paraniz var ve bir spor araba almak istiyorsunuz ne alirsiniz diye buyuk cogunkul ferrari diyecektir . cunku sadece bir spor araba degil ayni zamanda prestijde ifade eder ferrari . siz aldiktan sonra komsunuzda alsa bir tane ustune cicek falan cizdirse pembeye boyasa arabayi lpg taktirsa ben sahsen uyuz olurum .

ferrari bir hayaldir ve ulasilmaz olma iddiasi bu hayali yaratir . yoksa cok aha pahali cok daha hizli ve guclu arabalar var . ( en basit ornek : lamborghini)

lamborghini , supra , eclipse
bu tür arabalar gercekten işi anlayan adama yarar
yani beckham gibi kroyum ve alıcam kardeşim dersen o ferrarinin bir anlamı kalmıyo yani maksat tamamen gösterişe dönüyo..Güzel degil ferrari[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay o zaten kro tipli adama vermiyorlar zaten . ne is yaparsin ailen nedir kimdir onlara bakiyorlar ust modellerini alirken . dandik modellerinde yok oyle seyler cunku onlar sadece araba olsun yapilmis arabalar . ama bir 456m gt ya da maranello alacagim dedigin zaman isler degisiyor . spider falan gorsen yolda zaten donup bakmiyorsun ama oburleri oyle degil baktigin saniye yanina kar kaliyor . tablo gibi arabalar eheh sanat sahaseri ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle Ferrari sadece geçmişine dayanmış bir Marka. Bunu adil bulmuyorum o kadar. Porsche (porş? porşe?) da onun kadar tecrübeli ama onun kadar burnu büyük değil.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 18 Temmuz 2004 14:22 tarihinde demiş ki:
ferrari guzel degil demi$ eleman mesela..

nesini begenmedin genc?

Amacı dısında kullanılıcan tikky arabası oldugu için begenmiyorum..
Adamın amacı ferrari alırken hız degilde gösterişse benim o arabayla işim olmaz..ki suanda hız için ferrari alan insan yoktur sanırım çünkü ferrariden daha ucuz ve cok daha hızlı arabalar var dünyada..
İtici geliyor araba bana yani bir ferrari alıp kendime baktırıcama bitane sahin alıp son ses fiesta açar gezerim daha iyi
o derece kıl oluyorum araca[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

dandik model dedigim ferrarinin uvey evlat muamelesi gosterdigi modeller yoksa bana versinler atlarim hemen sustune ehh

bunun disinda ferrari gecmisine dayanmis bir marka tabii ki cunku gecmisi basarilarla ve gurur verici olaylarla dolu . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 18 Temmuz 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya kafadan bitti degil
benim için yoktu zaten o araba
2 tane ferrarim oldu hep aynı muameleyi gördüm
yeter abi ertesi gün eclipse le gezince bana ferrarideki ilgi gösterilmedi..
beni ben oldugum için sevmiyolar.. =Pp

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada lamborcinin de hikayesini anlatıyım bari..

Mr lamborcini (adını bilmiyorum artık adamın mr. lamborcini yazıyım)
ferrari fabrikasına gitmiş benide kendinize ortak edin beraber üretelim bu arabaları diye..
Adamada gülmüşler senin isin gücün yokmu diye
O sıralarda lamborcini de taraktör markası..
sonra adam bir hırs yapıyo ortaya bunlar cıkıyo işte..
=)

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eternal haklısın. tikky aracı oldu o da converse,ferrari.... sırada hangi marka var. Punk ların tümü tikky converse lere kaç kez lanet etti. ben de ferrari tikky lere ediyorum.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 18 Temmuz 2004 14:36 tarihinde demiş ki:
said:
Eternal, 18 Temmuz 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
...2 tane ferrarim oldu...
[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]

sen foruma sponsor olsana

ferrari forum moderatoruyüm ben
ferrari.it de[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

eternal o adam kurmuyor bir muhendis ferraride calisan ordan ayrilip lamborghiniye geciyor . daha sonra ordan da ayrilip kendi firmasini kuruyor " ital design" .su anda lamborghini icin konsept modeller tasarliyor ve atolye yapimi cok pahali arabalar satiyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 18 Temmuz 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 18 Temmuz 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
eternal o adam kurmuyor bir muhendis ferraride calisan ordan ayrilip lamborghiniye geciyor . daha sonra ordan da ayrilip kendi firmasini kuruyor " ital design" .su anda lamborghini icin konsept modeller tasarliyor ve atolye yapimi cok pahali arabalar satiyor .
bana biri o sekilde anlatmıştı..ne kadar dogru bilemicem tabiki ama lamborcini önceden traktor markası degilmiydi..
sanırım öleydi..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

traktor , pancar motoru , gemi motoru hala uretiyorlar bunlari . arabadan cok motor firmasi demek daha dogru lamborghini ye . tabii lamborghinin de kendine gore karizma anlayisi var . hic bir arabalarinda radyo/teyp yok adamlarin . bu arabaya binince motor sesi dinlenir muzik degil anlayisi heeh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrari'nin tasarım kalitesine sahip hiç bir otomobil yok bence. Ha Porsche var derseniz, onda bence duygu yok ama oldukça karakterli bir araç onun da benzeri yok... Ayrıca Bir Ferrarinin yol tutuşuna ve kullanım keskinliğine (burada accuracy demek istiyorum türkçesini bulamadım) Lamborghini sahip olamaz. Ama ona da saygı duyarım, zamanında Lamborghini kurucusu zat, Enzo Ferrari ile bu konuda tartışmışlar ve Enzo züppelik etmiş; iyi ki de etmiş aslında çünkü Lamborghini'nin ortaya çıkmasına neden oldu. Adam "ben Ferrariden daha iyi araba yaratacağım" diye gaza gelmiş... Aslında Ferrariye en yakın araba Lamborghini diyebiliriz şu an için... Ama herkesin Ferrari de Ferrari demesinden sanırım bazıları da "anti-ferrari" oluyor bu olayın hastasıyım zaten :) ayrıca süperotomobiller hız aracı oldukları kadar, prestij ve güç gösterisidir zaten. Bunu kabul edemeyenler gider biner Eclipse'ine... (ki normalde türkiyede yok ama gördüm ben :P california plakalıdı inek)

Yani uzun lafın kısası Ferrari rullaz :) F1 de kanıtlanıyor zaten bu, motor ve yürüyen aksam mükemmel resmen...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 18 Temmuz 2004 14:45 tarihinde demiş ki:
traktor , pancar motoru , gemi motoru hala uretiyorlar bunlari . arabadan cok motor firmasi demek daha dogru lamborghini ye . tabii lamborghinin de kendine gore karizma anlayisi var . hic bir arabalarinda radyo/teyp yok adamlarin . bu arabaya binince motor sesi dinlenir muzik degil anlayisi heeh

sanırım bu biraz eski bi bilgi Murciealgoda eşşek gibi LCD ekranlı bişey var (hani şu düğmeye basınca çıkan janjanlı olan :) )
edit : bu arada garbage potansiyeli yüksek demiştim başta direk patinajlık oldu artık hehe
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 18 Temmuz 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 18 Temmuz 2004 14:47 tarihinde demiş ki:
Bunu kabul edemeyenler gider biner Eclipse'ine... (ki normalde türkiyede yok ama gördüm ben :P california plakalıdı inek)

Türkiyede 8 tane Mitsubishi Eclipse bulunmakta..
Bitanesi Ankarada kırmızı eskiden beri tanıdıgım bir abinin..
Kırmızı beyaz kanat var..Arkadasında işlenmiş bir plakada Pantarei yazar arka camın altında duruyo arka koltukların arkasında..o oraya ne deniyo lan hakketen tarif ediyorum 10 saat ahaha[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 18 Temmuz 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
abi kesin sayıyı nerden biliosun ya :) zaten "normalde yok dedim" :P adamlar getirtmiş bi şekilde...

kesin sayıyı biliyorum bi ara cok hayvani sekilde ilgileniyodum eclipse le en son 8 tane vardı..Cünkü inan gumburkten geçmesi bir olay oluyo arabanın ve gelmeside bir olay gercekten zor cünkü..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...