SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Selam gençler, aslında arama yapmadım, üşendim. Bölüme bi göz attım göremedim konuyu, açayım dedim. Turkcell mobil uygulama geliştiricileri desteklemek amacıyla bi yarışma düzenlemiş. Android, symbian, java, iphone os, windows mobile, blackberry os falan. 4 kategoriden herhangi biri için uygulama geliştiriyosunuz, birinciye 20.000 Tl ödül var. İkinci 10.000 TL alıyor, üçüncü 5.000 TL. Haber burada var. http://dergiweb.com/yazilim/turkcell-den-uygulama-gelistiricilere-destek-5326 Ayrıca katılım formu, detaylı bilgi falan burda. http://www.uygulamalaryarisiyor.com/ varsa aramızda mobil yazılım konusunda kendine güvenen haberi olsun, girsin, kovalasın. Her ödül mahyem'e kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mayhem bu yarışmayı biraz zor kazanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hırs yaptırmayın adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Todesengel said: mayhem bu yarışmayı biraz zor kazanır :D lan vallaha bunu yazmaya geldiydim. gel lan hadi bunu da kazan beleşçi herif sdfsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben android için bi uygulama geliştiricem, kazanırsam bütün paticiğe benden çay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben katilmayi düsünüyorum. Su an icin bir fikrim yok ama güzel bir yarismaya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 symbian için uygulama geliştirmek ölüm ya dökümantasyon denen bişey yok. zaten apple diktatörünün esiri olmam, yine en özgür ve rahat platform android. hem java kullanıyor. pati olarak katılsak. ortaklaşa nasıl olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 30 haziran baya iyi. 2 ay var tam. stanford'daki kuzene yollaym baksın o. Kazanırsa %20 komisyon alırım fsdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Kasmayın abiler ben kazancam bunu, çok güzel fikrim de var :D Normalde 9 mayıs son tarihti uzattım ben tarihi :D Anket yaptılar spamladım "hediyeler güzel ama zaman kısıtlıyı" uzadı böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar