Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ya çok iyi saklamışlar ya da ben bulamadım bilen var mı? Bu arada normal account ücreti karşılığı satıyorum accountumu ilgilenen varsa temasa geçsin: Kettemoor serverında Noldor adlı Master BH var, 2 milyon kadar da parasi olmasi lazimdi. Accountu cancellamadan önce temasa geçerseniz satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 anaaaa.. gunn neettin! daha senle jedi kesecedik!![signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yok abi, anneleri izin vermiyo eye-candylerinin kesilmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 suspend benimde yakindir (ris armoruda yaptirdik, gam yemem artik:) )[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Abi Client a Login olduktan sonra asagida ACCOUNT bolumune giriyorsun ordan EDIT ACCOUNT diyorsun soraki sayfada CANCEL secenegi var ordan cancel ettiriyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hmm edite kadar gelip geri dönmüşüz. eyvallah kardiş. mono şimdi ne oynuyoz bişey bulalım yeni :) matrix'e mi yelken açsak popu da sürükleyip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ordan değilmiş. Accountta "edit registration" ve "cancel" var ama cancel sadece edit etmeden çıkmak için kullanılıyor, edit'teyse sadece bilgiler değişiyor ve "make changes" dedikten sonra sadece yeni bilgilerini onaylayacağın bi sayfa geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 başka arayanlar için yazıym: clientı açtıktan sonra değil, şifre yazdıktan sonra clienttaki AYNI account butonu değişik bi ekrana gönderiyo orada cancel account seçeneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hehe rayban gozluk olayi ok, ama pop ordada a$ar agent pop felan olur ondan endiseliyim... combat revamp gelicek swg ye su publish 10 la karar vermek mantikli..camp tulayt spiyd de de saglam uzay savasi, gemi amelesi ve pilot class lari 2 yeni gezegen (biri hoth, hani su karli gezegen) felan geliyo...da daha var ona baya.. pub10 karar icin son durak benim valla.. ps. (oya ba$ar in sesi ile magdur surat ifadesini karistirip) : devlet oyun yapmiyor evladim biz naapalm...olacak o kadar![signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abi valla dedigim yerde Cancel Subs...( neydi yazamadım hehe ) diye bi secneek var ona tıklayınca cancel oldu tekrar aktif etmek icin soyle boyle yapın diyordu :) Yani kendimden biliyom :) Birde yeni yelken acicaksan abi EQ2 derim ben :) [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 04 Ağustos 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 eq2 doom3 motoru kullanio gibime geldi eger oyleyse amanin hosgeldin microsoft :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar