Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunun durumu

Hapl0

Öne çıkan mesajlar

biraz araştirmadan başlik açmişsin gibime geldi yinede sorularını cevaplayım.
oyunun durumu gelen son patchlerle birlikte çok iyi duruma geldi.
classlar arasinda denge hakim pvpde de pvede de. iyi oynuyorsan iyi oynuyorsundur kötü oynuyorsan kötü oynuyorsundur iyi class yada kötü class diye birşey yok.
raidlere t3 raidde eklendi onun dişinda yeni questler eklendi ve epeyde instance var ufak dungeon pvesi iyi.
pvpsi pvp serverlarında tam gaz zaten pve serverlarına ise shrine of bori functionu geldi border kingdomda pvp ye açık alanda pvp level ve pvp level itemlerini alabilmen için lazim olan tokenler adına kıyasıya zevkli bir mücadele var.
siegelerde lagsız devam ediyor 40vs40 savaşlar hemen hemen her hafta var ben şahsen giriyorum cromda oynuyorum. pve serveri. ama pvpsiz kaldığımı hiç hatirlamam.
minigamelere getirdikleri questler sayesinde de artık 4 mini game maçınada adam bulabiliyorsun eskiden sada hallowed dolardı.
pvp leveli 5 den 10 a çıkarttılar oda insanları gazladı ve t2 pvp armorlar getirdiler.
guildler arası renown puanı ile level sistemi getirdiler 1 den 20 ye kadar şuana kadar en yüksek lvl14 guild gördüm bu levellar sayesinde guild citydeki vendorlarda güzel itemler satiliyor vs.
oyun iyi durumda yani rise of godslayer expensionu çikcak zaten o çikmadan bile epey bi eski oyuncuyu getirmeyi başardılar, funcom iyi işler yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol cevapladığın için bide 1-2 bişey daha sorcam oynıyacak çok zamanım yok günde 1 yada 2 saat gircem daha çok pvp oynamak istiyorum pvp serverdamı açmalıyım yoksa pve serverdada açsam iyi pvp yaparmıyım?pvp serverlarında türk varmı veya türk guildleri?önceden çok level kasmamıştım dungeonlar ve raidler nasıl wow gibi sabahlara kadarmı sürüyor yoksa 1-2 saate bitiyomu?çok soru sordum ama bi soru daha :D sadece pvp yapsam sıkılırmıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

pvp serverları biraz cehennem gibi tek başına oynayacaksan adım attırmazlar pvp serveri furyde olucaktı bir türk guildi buradada başlıklar var. pve serveri cromda oynuyorum ben türk guildi olarak kanije var. pve serverindada yeterince pvp bulabiliyorsun açikcasi minigameler olsun border kingdom olsun siegeler olsun yetiyorda artiyor bile.
raid ağırlıklı oyun olmasına rağmen raid grubun sağlamsa raidler öyle sabahlara kadar sürmüyor normal şartlar altında yakhmar 30dk vistrix 40dk kylikki 1 saat w1 1 saat w3 1 saat w2 de 2 saat sürer. t3 raidi sabahlara kadar sürer :) henüz tamamnini tek seferde yapabilen olmadı, yeni raid.
ha raid grubun kötüyse tabi tamamlayamadığın raidde oluyor saatlerce süren raidlerde oluyor ama t2 raidleri w1-2-3 ü bir gecede yapan guildler var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...