Hapl0 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Merhaba aoca yeniden başlamayı düşünüyorumda birkaç sorum olacak oyunun durumu nasıl serverlar dolumu? pvpsi nasıl? siegeler düzeldimi? yoksa oyun sadece pvemi devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 biraz araştirmadan başlik açmişsin gibime geldi yinede sorularını cevaplayım. oyunun durumu gelen son patchlerle birlikte çok iyi duruma geldi. classlar arasinda denge hakim pvpde de pvede de. iyi oynuyorsan iyi oynuyorsundur kötü oynuyorsan kötü oynuyorsundur iyi class yada kötü class diye birşey yok. raidlere t3 raidde eklendi onun dişinda yeni questler eklendi ve epeyde instance var ufak dungeon pvesi iyi. pvpsi pvp serverlarında tam gaz zaten pve serverlarına ise shrine of bori functionu geldi border kingdomda pvp ye açık alanda pvp level ve pvp level itemlerini alabilmen için lazim olan tokenler adına kıyasıya zevkli bir mücadele var. siegelerde lagsız devam ediyor 40vs40 savaşlar hemen hemen her hafta var ben şahsen giriyorum cromda oynuyorum. pve serveri. ama pvpsiz kaldığımı hiç hatirlamam. minigamelere getirdikleri questler sayesinde de artık 4 mini game maçınada adam bulabiliyorsun eskiden sada hallowed dolardı. pvp leveli 5 den 10 a çıkarttılar oda insanları gazladı ve t2 pvp armorlar getirdiler. guildler arası renown puanı ile level sistemi getirdiler 1 den 20 ye kadar şuana kadar en yüksek lvl14 guild gördüm bu levellar sayesinde guild citydeki vendorlarda güzel itemler satiliyor vs. oyun iyi durumda yani rise of godslayer expensionu çikcak zaten o çikmadan bile epey bi eski oyuncuyu getirmeyi başardılar, funcom iyi işler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sağol cevapladığın için bide 1-2 bişey daha sorcam oynıyacak çok zamanım yok günde 1 yada 2 saat gircem daha çok pvp oynamak istiyorum pvp serverdamı açmalıyım yoksa pve serverdada açsam iyi pvp yaparmıyım?pvp serverlarında türk varmı veya türk guildleri?önceden çok level kasmamıştım dungeonlar ve raidler nasıl wow gibi sabahlara kadarmı sürüyor yoksa 1-2 saate bitiyomu?çok soru sordum ama bi soru daha :D sadece pvp yapsam sıkılırmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pvp serverları biraz cehennem gibi tek başına oynayacaksan adım attırmazlar pvp serveri furyde olucaktı bir türk guildi buradada başlıklar var. pve serveri cromda oynuyorum ben türk guildi olarak kanije var. pve serverindada yeterince pvp bulabiliyorsun açikcasi minigameler olsun border kingdom olsun siegeler olsun yetiyorda artiyor bile. raid ağırlıklı oyun olmasına rağmen raid grubun sağlamsa raidler öyle sabahlara kadar sürmüyor normal şartlar altında yakhmar 30dk vistrix 40dk kylikki 1 saat w1 1 saat w3 1 saat w2 de 2 saat sürer. t3 raidi sabahlara kadar sürer :) henüz tamamnini tek seferde yapabilen olmadı, yeni raid. ha raid grubun kötüyse tabi tamamlayamadığın raidde oluyor saatlerce süren raidlerde oluyor ama t2 raidleri w1-2-3 ü bir gecede yapan guildler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ama hala öldünmü hiç bişey kaybetmiyosun demi? betada oynadım sonrada satın almıştım 1 ay oynadım bıraktım. town a gitmek için kendimi öldürten insanları görünte irkildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 :) oyun casual tabi ki. ölünce bişey kaybetmiyorsun çünkü her öldüğünde set yapmakla uğraşacak insanlar pek oynamıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 offline leveling diye bişey gelmiş onun hakkında bilginiz varmı? bide bi ara 40 lvl adam açma vardı o her serverda 1 tanemiydi yoksa toplamda 1 tanemiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 50lvl dan 1 char açma hakkın var. sadece 1 hak. offline leveling için bilmiyoruz valla çözmeye çalişiyoruz bana şimdiye kadar 5 lvl verdi ama accountun offline olduğuda yok ki :) çözeriz yakinda onunda saatini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 offline lvl'i 4 offline günde 1 veriyo 80e nekdar yakınsanız ozaman basmanızda fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 offline süresiyle alakası yok sanırım 4 günde bir diyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hıhı adı offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sadece akşamları girdiğim göz önünde bulundurulacak olursa 4.5 günde 1 veriyo gibi bişey bana kalırsa ondan geliyo bu değirmenin suyu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 PvP serverinda oynamak isteyenler, pvp arayisinda olanlar. Fury Pati klanina bekleriz. Dramasiz rahat, saf pvp macerasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben drama yaratmayı düşünüorm biraz eğlence olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ingame bir iki nick verin de ses edelim madem. ayrıca guardian, dt ve conq arasında kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bu bir anket olsa.. vote guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 dark templar geciyodu gönlümden ama baya zormuş heralde. amacım pvp tanking. guardian daha mı iyi gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 pvp tankingse DT daha iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 blazkowicz said: ingame bir iki nick verin de ses edelim madem. ayrıca guardian, dt ve conq arasında kaldım. bogach,sergh,falrod,azazil,narasor hangimiz onlinesak atarsn whisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 blazkowicz said: ingame bir iki nick verin de ses edelim madem. ayrıca guardian, dt ve conq arasında kaldım. guard*** conq** dt * Marisha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar