Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi bu cinsiyet oluşumu ilk ne zaman başlamış? Yani dünya güzel ortam yeni soğuyor sular doluyor falan bişiler oluyor işte 3-5 ecüş bücüş hücreler takılıyor terliksiler falan yağmur sularında geziniyorlar vs. Ne zaman iki cinsiyetli şekilde bir canlı ortaya çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 MÖ 34535 yılında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yok, daha çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 İnanırsan en başta adem ve havva ile, yok yalan onlar diyorsan çok hücreli organizmalar ortaya çıktıktan sonra sanırım ama tam bilemiyorum, okulunu okuyan yazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nileppezdel said: İnanırsan en başta adem ve havva ile, yok yalan onlar diyorsan çok hücreli organizmalar ortaya çıktıktan sonra sanırım ama tam bilemiyorum, okulunu okuyan yazsın :D Abi ne adem madem ciddi bişi soruyorum şurda. Ardeth falan olsa da söylese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ardeth fizikçi ya ne anlar biyolojiden zaa (:P) sakaryalı gelip trollerse diye ilk ben trolleyeyim dedim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 niye merak ettin böyle bişiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yok abi Ardeth her şeyi bilir. Adeta burası Şirinler köyüyse adam Şirin Baba yada Gözlüklü gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution_of_sexual_reproduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bak bunların hepsinde seks ile üreyen bireyler mevcut http://www.cbs.dtu.dk/researchgroups/haeckel_3kingdom_tree.gif bunların ortak atasından başlıyor seksli üreme. bak mesela şu ağaçta http://tedhuntington.com/ulsf/images/PhylogeneticTree.jpg microsporodia var ökaryotların gerisinde hem seksli hem sekssiz üreyebiliyor. benim lisansım genetikti lisans üstüm fizik buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bakteriler de sekse benzer bir şey yapabiliyor konjügasyon gibi. bu durumda bu yetenekleri ayrı ayrı mı geliştirmişler yoksa paralel gen transferi ile mi olmuş tek hücreliyken sanırım bunda kesin bir sonuç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 evrim yok gençler,sizi kandırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hadi yav tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben zeus'a inanıyorum. bütün müslümanları ve hristiyanları yıldırım azabı bekliyor. siz daha inanmayın. zeus vardır ve tektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://wiki.answers.com/Q/When_did_people_stop_worshipping_the_Greek_gods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 mightee said: ben zeus'a inanıyorum. bütün müslümanları ve hristiyanları yıldırım azabı bekliyor. siz daha inanmayın. zeus vardır ve tektir. Bende zevzek bi insan olduğuna inanıyorum ama olur böyle şeyler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sana çok kötü laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 araya biber ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Geldim söyleyebilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ama inananları trollemenin de karşı koyulmaz bi cazibesi var, zevzeklik olsa da, var yani. ben yapmıyorum gerçi, o zaman karşı koyulabilir mi acaba biraz? hmm düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu saçma bi yere çektiği için demiştim o lafı inanan trollediği için değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 alakasız olucak ama birde şöyle bi gerçek var insanlık olayında her 100 dişiye karşılık 110 erkek dünyaya geliyor ve istihap hatti yaşanılan zamana teknoloji ve tarıma göre savaşları tetikliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bülent Ersoy bu konuda ne düşünüyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ardeth toplu bölüm banı atsana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 2 cinsiyet banal. 3,4 cinsiyetlileri arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar