LethE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ordaki oyunların hepsi uo ya benziyo hepsi güsel o manada dedim oraya yaz demedim :=).. orda zaten mmorpg die bi başlık yok..mmorpg a giren oyunlar var.. dooru yere yazdın :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 yaw cok iyi hatırlıom 98 yada 99 olması lazımdı o gün leveli elimde tuttuğumu hiç unutmam Valor malor falan diodu bende cok mrk ettim actım sphere .go valor yazdım :) süfer bi yer cıktı[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 98in sonlarına dogru zaten T2A çıktı 96 yada 97 olması lazım bende tam tarihi bilmiyorum[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 herkese oncelıkle tessekkurler ama sımdı uo gıbı serverını fılan kurabılecegımız uo gıbı bı oyun yok mu? onu anlamadım cunku dıer tum soledıklerınız yabancı ben bızım arkadaslarımız da oynasın bızde oynayalık yanı turklerın oynıyabılecegı bır oyun ıstıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar