Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azmoya PC. Final Topic

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Cassiline said:

Azmodai said:
Kandalf falan var.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

AY ALLAHIM YA

KARUMAN DA VAR MI KANKA?

Salak emre buraya bak sdfg

Abi ses karti alamicam cunku ismdilik param bu kadar, Bi de hoparlor falan yok evde daha, kulaklik takiliyorum hala. Bi ara 5.1 aldigimda alirim ses karti.

Simdilik bole dusundum de bazi forumlarda i7 yi salla i5 git falan demisler de anlamadim...
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de alienware'e kendisi kadar shipping aliyorlar, veremem o kadar para.

Bugun alacam bu makinayi iste, cebimde 2500$ ile cikacam meydana toplayacam parcalari... 950 Watt power supply yeterli mi bu makinaya cidden?

i7 930 da hemfikiriz

anakart ok

ram icin 6GB lik kit alacam, yanniz 20 cas falan demissin esh, o ne demek, neye dikkat edecem sole ona gore bakayim...

HDD cok dandik olacak, simdilik 1TB duz sata alacam, ilerde para olunca ssd olur anca. ayrica 4 tane falan yapamam cok pahaliya gelir, normal mi bilmiyorum ama 64GB SSD burda yaklasik 266$ falan simdilik fazla pahali acikcasi, belki 1-2 ay sonra mumkun olur.

Kasa icin halen oneriniz var mi thermaltekelerden bilemedim. hindistanli saticiya mahkum etmeyin beni, valla yagli kazik bileyliyor herif...
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

kandalf ne be sdfadfsafsaddas

Benim eski kasam lan o durruk, laf etme, kulagina osururum.

Kandalf guzel bu arada azmodayim, ama eski bayagi, 4-5 senelik bi model neredeyse.

Armor MX falan alabilirsen cok kral olur, hatta benimkinden tavsiye edeyim, power supply asagida falan, kandalf'tan biraz daha buyuk boyut olarak ama, agir degil, zaten agir olsa da bisepslerinle kaldirirsin sen.

http://www.overclock.net/gallery/data/500/medium/Antec_1200_Pics_005.jpg

Tipsiz biraz ama, sogutmasi ve hava sirkulasyonu mukemmel otesi falan, fanlarin her biri icin ayri kontrol var, minimumda calistirsan bile buzdolabi gibi serin oluyor. Tavsiye ederim.

Ya da Cosmos S bakabilirsin, gtx295'li ayiogluayi bir arkadasta var misal, buzdolabinin kasaya uyarlanmis hali direk, tip olarak da. Piknige falan goturebilirsin bunu.

http://media.bestofmicro.com/M/U/112278/original/coolermaster_cosmos-s.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

antec 1200 iyidir, alan memnun kalir yani.

kandalf falan cok gey. birak onlari. duz kasa al. hava gecsin icinden. zaten masanin altinda durcak.

4x ssd ye cikamiyosan 1 tane al, sadece oyun program kurarsin.

ben netbook a aldim 64luk, pcden hizli aciliyo alet asdf
Sosyal ağlarda paylaş

emir 1gb ddr2 lerin fiyatı ne kadar orda
gelirken 2 3 tane alda gel ucuzsa dicemde
bu satırları yazarken farkettimki trdede çok pahalı değil aslında lan.
bide arızamısın öküz gibi pc topluyon galiba neyine OC çekecen. ha illa böyle beceremeyip işlemciyi yakmak istiyorummu diyosun.
şu alf çok geçerli işte
arap yağı bol buldumu götüne çalarmış hey allam ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...