Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ayrıca ses kartı almıomusun azmo. xfi fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: Kandalf falan var. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA AY ALLAHIM YA KARUMAN DA VAR MI KANKA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 x58 lerde anakart uzeri kalite ses cozumu vardir. yani 1 sene once vardi, $imdi daha da vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 8 gb üstü ram için i7 9xx serisinden almalı ama, yanılıyorsam düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Cassiline said: Azmodai said: Kandalf falan var. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA AY ALLAHIM YA KARUMAN DA VAR MI KANKA? Salak emre buraya bak sdfg Abi ses karti alamicam cunku ismdilik param bu kadar, Bi de hoparlor falan yok evde daha, kulaklik takiliyorum hala. Bi ara 5.1 aldigimda alirim ses karti. Simdilik bole dusundum de bazi forumlarda i7 yi salla i5 git falan demisler de anlamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kandalf ne be sdfadfsafsaddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 arkandan hemen post atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bilmukabele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ha bi de alienware'e kendisi kadar shipping aliyorlar, veremem o kadar para. Bugun alacam bu makinayi iste, cebimde 2500$ ile cikacam meydana toplayacam parcalari... 950 Watt power supply yeterli mi bu makinaya cidden? i7 930 da hemfikiriz anakart ok ram icin 6GB lik kit alacam, yanniz 20 cas falan demissin esh, o ne demek, neye dikkat edecem sole ona gore bakayim... HDD cok dandik olacak, simdilik 1TB duz sata alacam, ilerde para olunca ssd olur anca. ayrica 4 tane falan yapamam cok pahaliya gelir, normal mi bilmiyorum ama 64GB SSD burda yaklasik 266$ falan simdilik fazla pahali acikcasi, belki 1-2 ay sonra mumkun olur. Kasa icin halen oneriniz var mi thermaltekelerden bilemedim. hindistanli saticiya mahkum etmeyin beni, valla yagli kazik bileyliyor herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kandalf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gri yapsalarmış bari sdfsfsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Werewolf said: kandalf ne be sdfadfsafsaddas Benim eski kasam lan o durruk, laf etme, kulagina osururum. Kandalf guzel bu arada azmodayim, ama eski bayagi, 4-5 senelik bi model neredeyse. Armor MX falan alabilirsen cok kral olur, hatta benimkinden tavsiye edeyim, power supply asagida falan, kandalf'tan biraz daha buyuk boyut olarak ama, agir degil, zaten agir olsa da bisepslerinle kaldirirsin sen. http://www.overclock.net/gallery/data/500/medium/Antec_1200_Pics_005.jpg Tipsiz biraz ama, sogutmasi ve hava sirkulasyonu mukemmel otesi falan, fanlarin her biri icin ayri kontrol var, minimumda calistirsan bile buzdolabi gibi serin oluyor. Tavsiye ederim. Ya da Cosmos S bakabilirsin, gtx295'li ayiogluayi bir arkadasta var misal, buzdolabinin kasaya uyarlanmis hali direk, tip olarak da. Piknige falan goturebilirsin bunu. http://media.bestofmicro.com/M/U/112278/original/coolermaster_cosmos-s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Werewolf said: gri yapsalarmış bari sdfsfsfgs Balrogla kapistiktan sonra bu hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 antec 1200 iyidir, alan memnun kalir yani. kandalf falan cok gey. birak onlari. duz kasa al. hava gecsin icinden. zaten masanin altinda durcak. 4x ssd ye cikamiyosan 1 tane al, sadece oyun program kurarsin. ben netbook a aldim 64luk, pcden hizli aciliyo alet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi burda BIR TEK themalteke var, dedigin marakyi ben de istedim ama yooooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ssd şu an baya baya lüks. onun yerine 2tb alsan şu an yeter bence. kaldıki oyun dizi film diyon sana ne kadar yüksek boyut olursa o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tt nin hangi modelleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Esh said: tt nin hangi modelleri var? sitesindeki modellerin hemen hemen hepsi var, eskiler de dahil. Mozart ve KANDALF da var yani sdfg. lvl 10 var bir yerde ama asiri pahali, onun disinda armortech falan var dolu dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 armor+ veya xaser 6 dusunur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 xaser 6 stokta yoktu galiba ama armor dusunurum, tavsiye eder misin? onemli olan iceriyi hayvan gibi sogutsun ki ustune bi de cpu fan alinca cpu ya ince OC cekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 emir 1gb ddr2 lerin fiyatı ne kadar orda gelirken 2 3 tane alda gel ucuzsa dicemde bu satırları yazarken farkettimki trdede çok pahalı değil aslında lan. bide arızamısın öküz gibi pc topluyon galiba neyine OC çekecen. ha illa böyle beceremeyip işlemciyi yakmak istiyorummu diyosun. şu alf çok geçerli işte arap yağı bol buldumu götüne çalarmış hey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 cok ucuz onlar gokalp sdfg. trde 10 liraya falan alirsin valla sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: para kazanmak icin collere geldim, sosyal hayatimi 0 ladim, izin verin de burdaki tek eglence kaynagim icin paralari bayilayim. Ay bebeğim benim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 armor+ guzel kasa alabilirsin kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar