Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 evet aldım ama bu kadar karışık bi sistem yapmanın ne gereği varmış arkadaşım. beta key geliyor, kullanmam için hem oyun accountunu hem forum accountunu girmem gerekiyor. forum accountum yok diyorum, yaratmak için önce gamingo accountu lazım diyor, gamingo accountunu açıyorum, oradan login oluyorum, sonra forum accountu açıyorum, en son keyle beraber forum acc ve oyun acc bilgilerini giriyorum. 3 ayrı account oluşturdum tek oyun için oha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 1350mb da patch indirdik, şimdi giriyorum bakalım oyuna inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 auhauhhahah bu ne abii bug manyağı oyun. oyun 5dk da bir falan göçüyor yada hata veriyor. görev alıyorsunuz görev menüsünde çıkmıyor, jump yapıyorsunuz gitmiyor bekliyor, logout/login yapıyorsunuz bi bakmışınız gitmişiniz. exit diyorsunuz kapanmıyor oyun, task managerdan kapatmak lazım. tutorial da çok kötü hiçbirşey anlamadım resmen. grafikler iyide gerisi lol. uninstall >_<" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oyunu nereden indirebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Oyun cb, bende de acc varmış, isteyen olursa paylaşayım merakınızı giderip uninstall edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 son patchlerden sonra oldu bu sorunlar. ne guzel oynaniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 10$'a bile alan yok artık :( dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ne durumda en son, oynayan varmi betasini ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disco2713 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 merhaba arkadaşlar forumunuzu inceledim bazı arkadaşlar bu oyunu test etme şansına ulaşmılar eğer bu yaptığım forum kuralları gereği yanlış yasak deilse oyunu test etmiş arkadaşlarımdan varsa beta key yoksa eğer ellerinde bulunan hazır üyeliklerden rica ediyorum. Şans bana gülmedi nereye baktımsa keyleride hep kaçırmışım smiling smiley mns adresim [email protected] şimdiden teşekürlerimi sunar bu yaptığım yanlış ise yetkili arkadaşlardan özür dilerim.. (onlar gerekeni yaparlar smiling smiley ) oyun konusuna aktarılmıstır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disco2713 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hala beklemekteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disco2713 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 :D okadar test eden varmıs bıtanesınde bıle acc kalmamıs ne bahtsız adamım ben ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 250 tane key dagitiliyodu bi tanesi kaptim cektim 5.5 gb oyunu kurdum allah bi giriyim hemen dedim 900mb patch dedi taam dedim cekeriz np bitti 200mb daha dedi hadi onada tamam 175mb daha bu bitincede 150mb cikar kesin.. en tilt oldugum sey beta oyunlarla urasirkene lanet herifler patchleri parca parca yaptircana clienti güncelleseler.. ama yok hech bi zaman güncellemiyolar :/ yap bi 7gb client cekelim kardesim ne bu bide patch serverlarida yavas 150 ile cekion bekle allah bekle :/ daha oyunu bilem deneyemedim ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Arkadaşım nereden aldın key yardımcı olurmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 arkadaşlar kullanmayan varsa gündüzleri oynamak istiyorum yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://prophecynation.com beta-key servis ediyorlar isteyenlerin haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Tşk ler arkadaşım key aldım tşk ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 İndirdim, şimdi çıkıyorum, eve gelince ilk yorumlarımı yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Launcher bir yerden spnra ilerlemiyor gibi, ilerleyecek mi yoksa bilinen bir sorun mu? Bir dll in install u sırasında duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Oyunu ben ilk izlenim olarak oldukça beğendim, f2p'de lotro gibi hybrid bir sistem izleyip aylık sub açık her ay paralı olanlara herşeyi açan birşey yaparlarsa kesin başlarım, freelancer manyağı olan bir adamı çok çeker yani keyifli. Ha oyun betada çok bugli ve eksik mi? Kesinlikle evet, çok yapılması gereken iş var oyun hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cb acc isteyen varsa paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lindasha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bana bana :) elinde fazla key olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Selam arkadaşlar Ben Genides im Oyuna gelen olursa genel kanaldan yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 elinde key olan varsa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 buyrun size key, once davranan sahibi olur :) EFACR-F4FCO-NPOGM-5ZZPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar