vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Şu ana kadar japonyada 78. bölümü yayınlandı ve Tokyo TV'de en sevilen animeler arasında Naruto'dan sonra 2. sırada. Bleach, Pokémon DP ve Gintama gibi baba animeleri geride bırakmış. Başlıkta belirttiğim gibi bir futbol animesi. Tsubasa'yı sevenler varsa bu animeyi de seveceğine inanıyorum. Animasyonlu ve özel vuruş teknikleri ve bir çok maç var. En güzel özelliği ise gol olması için geçen süre 2 bölüm değil sadece 2 dakika olması. :D Konu ise Inazuma orta okulu öğrencilerinin neredeyse sıfırdan yeni bir futbol takımı kurması ile başlıyor. Yaptıkları eğitim ve maçlarla kendilerini ve tekniklerini geliştirerek turnuva şampiyonasında birinci olmaya ve seneler önceki Inazuma Eleven isimli takımın ruhunu yakalamaya çalışıyorlar. İlk 10 bölüm hoşuma gitti. Boş kaldıkça da devam etmeyi planlıyorum. İzlemek isteyenler için; http://www.gogoanime.com/category/inazuma-eleven/page/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bi göz atarım kesin boş bi zamanımda da.. gol olması için 2 bölüm deil 2 dakika geçiosa maçlar kaça kaç bitio aga ?abartı yok inş 10-8 falan gibi ? gerçi bizim mahalle maçlarında daha abartı skorlar olrdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 İlk maç skoru :D hahaha 20-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Aşırı dandik, ilk çıktığında bakmıştım vakti zamanında ve tekrar dönüp bakmadım, yeni nesil pokemon, yugioh, bakugan tarzı çoluk çocuk izlesin diye yapılmış bir şey... Ana karakteride Naruto'dan tanıdığımız Junko Takeuchi seslendiriyor. (Naruto yani :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 başladım fena değil gibi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bunu izlemedim de Noat Samisa blog'da yeni başlayan bir futbol animesinden bahsetmişti ve çok güzel demişti. Fantastik değil doğru düzgün böyle tsubasadan farklı olarak gerçekçi bi yapısı vardı sanırım. İşte bi 5 sene sonra izlerim de şimdi izlemek isteyen olursa da haberleri olsun, noat samisa'yı biraz karıştırırsanız rahatça bulursunuz diziyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Futbol istiyorsanız yeni başlayan giant killing var şu ana kadar çok iyi gidiyor her bölümünü ilgi ile bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 aynen abi giant killing diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sonunda ya sonunda adam gibi bir futbol animesi .. saolun arkadaşlar giant killing süper .. gerçekci ve saha yuvarlak değil hehe :) Maalesef henüz 4 bölümü çıkmış yeni bölümleri merakla bekliyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 4-5 bolum izledim ama icten ice tiksindigimi soyleyebilirim, artik boyle cocuk animelerini hic cekemiyorum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Giant killingi izle dostum beğeniceksin ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar