Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Inazuma Eleven (Futbol)

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Şu ana kadar japonyada 78. bölümü yayınlandı ve Tokyo TV'de en sevilen animeler arasında Naruto'dan sonra 2. sırada. Bleach, Pokémon DP ve Gintama gibi baba animeleri geride bırakmış.

Başlıkta belirttiğim gibi bir futbol animesi. Tsubasa'yı sevenler varsa bu animeyi de seveceğine inanıyorum.

Animasyonlu ve özel vuruş teknikleri ve bir çok maç var. En güzel özelliği ise gol olması için geçen süre 2 bölüm değil sadece 2 dakika olması. :D

Konu ise Inazuma orta okulu öğrencilerinin neredeyse sıfırdan yeni bir futbol takımı kurması ile başlıyor. Yaptıkları eğitim ve maçlarla kendilerini ve tekniklerini geliştirerek turnuva şampiyonasında birinci olmaya ve seneler önceki Inazuma Eleven isimli takımın ruhunu yakalamaya çalışıyorlar.

İlk 10 bölüm hoşuma gitti. Boş kaldıkça da devam etmeyi planlıyorum.

İzlemek isteyenler için;
http://www.gogoanime.com/category/inazuma-eleven/page/3
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu izlemedim de Noat Samisa blog'da yeni başlayan bir futbol animesinden bahsetmişti ve çok güzel demişti. Fantastik değil doğru düzgün böyle tsubasadan farklı olarak gerçekçi bi yapısı vardı sanırım. İşte bi 5 sene sonra izlerim de şimdi izlemek isteyen olursa da haberleri olsun, noat samisa'yı biraz karıştırırsanız rahatça bulursunuz diziyi de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...