matama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu arada microsoft tr de genelde satis elemani var kafasinda muhendislik yapacagim ben bilgisayar muhendisiyim diyenler varsa, bildigin elinde microsoft urunu satmak icin kapi kapi dolasacaksiniz. sanirim penthe vardi amerikada orada olay farkli ama turkiyedeki durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 matama said: yep zaten boburlenmek icin yazdim okuduysan bayag bir ovdum sizi yukarda, kafaniz calisiyor vs sansinizi deneyin dedim. umarim yazdigimi anlayan bir iki kisi cikmistir sana gelince zegna ver ismini bir iki arkadasa oneririm seni microsoftta senden iyi artis olur orada kacirmasin sever onlar senin gibileri Ne kadar biliyorsun ki nasıl stajyerler alındığını ? Nasıl bir çalışma ortamı olduğunu ? Stajyerlere neler yaptırıldığını ? Anca atıp tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 mevzuları tam okumadan hoppadanak saçma sapan yorum yapmayın, yazılım stajı değil konu, adam zaten yazılımcı veya ITci değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 matama said: yep zaten boburlenmek icin yazdim okuduysan bayag bir ovdum sizi yukarda, kafaniz calisiyor vs sansinizi deneyin dedim. umarim yazdigimi anlayan bir iki kisi cikmistir sana gelince zegna ver ismini bir iki arkadasa oneririm seni microsoftta senden iyi artis olur orada kacirmasin sever onlar senin gibileri artismi artis ne arar la mikrosoftta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 neyse konu uzamadan sunu soyliyim su an oyle bir cagda yasiyoruz ki, hic para olmadan sadece biraz kod yetenegi veya yanina kod bilen birini alip azicik uc bes fikir oretip milyar dolarlik projelerin olabildigi bir dunyadayiz. o yuzden acayip paraya ihtiyaciniz yoksa, ki cogunuz gordugum kadariyla ozel okullardasini vs bir sansinizi deneyin microsoft hep orada veya oracle yada her nereye girmek istiyorsaniz sansinizi bir deneyin, bugun gittigidiyorlar vs leri yapan insanlar sizden farkli degil. ha diyeceksin ben gireyim microsoftta oradan yaparim boyle bir proje bende yok oyle birsey diyorum. oralara girdiniz mi memur oluyorsunuz, cebinize sanki iyiymis gibi gorunen ama gercekte hic bir halt aldirmayan bir maas veriyorlar, ustune bir hatun bulup evlendin mi tamamen kapat girisimci ruhu. o yuzden diyorum bir kasin bir deneyin bunlari yapmadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 kod biliyorum diyen varsa fikir var gelin yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar