blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ÖZÜR DİLERİZ çok daha şık ve Fenerbahçenin büyülüğüne yakışırdı ama arka arkaya bu tavırları ile Fenerbahçe'nin büyüklüğünü de gördük zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fenerbahce o kadar buyuk ki, bazen golgesinde cillax yapabiliyorum rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 valla hatam varsa özürlerimi iletiyorum şimdiden ama gsliler yada bjkliler pek ağlayıp sızlamasınlar şurda çocuk gibi. komik duruma düştüğünüzün farkında değilsiniz çünki. TSL'de şu anda şampiyonluğu hakeden 2 takım var onlarda zaten yerlerindeler. birisi Bursa inanılmaz istekli hırslı bir şekilde, taratar ve takım birbiriyle bütün bi halde şu anki yerindeler. 2.side zaten Fenerbahçe. Bu sezon ben (yanılıyo olabilirim fenerli olmadığım için) fenerbahçe taraftarının kalkıpta yönetime giydirip, böyle takımın içine sıçayım gibilerinden, yada maçlarda fenerbahçe taraftarının kendi takımına küfür ettiğini duymadım niyeyse. Sadece Daumun guizadaki ısrarcılığına ve bi arada Guizanın gol atamama olayından sonra gözlerinin dolması ve buna rağmen fenerbahçe taraftarının guizaya sahiplenmesi. kalkıp gsliler burda ağlıyorda naptınız siz allah aşkına şimdiye kadar ? her yenildiğiniz maçta ana bacı sövmekten başka ? daha 2 3 hafta önce gördük. ligin en önemli ligi geçtim sonunculuğa bile oynasan senin tarihin için en önemli bi maça çıkmışsın. kendi evinde Fenerbahçeye karşı oynuyosun. napıyo taraftarın destek yerine ? kalecine küfür ediyo, top kalecine gelince ıslıklıyosun yuhalıyosun vs, yönetime saydırıyosun falan filan. aynı şey beşiktaş içinde geçerli. bizdede yönetime karşı bi kin var. senelerdir Yeter Yıldırım Demirören Yeter diye bas bas bağırıyoruz ama yapacak bişiyimiz yok. Şampiyonluk kovalamak bu sene hayaldi zaten beşiktaş için. elindeki kadroya bi bak istersen sen kim şampiyonluk kim. takımın başında denizli var iyi güzel şimdi ona burda bişi demeyim onun için ayrı başlıkta açıldı ama defansif oynayarak nereye kadar ilerleyebilirsin. gördük işte son haftalarda patır patır patlıyosun. galatasaray zaten şampiyonluk olayında hiç konuşmasın sene başında o kadro yapısı ile açık ara önde şampiyon olması gerekirken (ki burda son 5 hafta kala şampiyonluğu ilan ederiz diyen bile oldu sanırsam) ama olamadılar. rezillikten öte bişi değildir bu. fener akıllılık yaptı. fener taraftarı akıllı. takımına sahip çıkabilen taraftar. beşiktaş taraftarı yönetimi ile sorunlu. galatasaray taraftarı ise kusura bakmasın ama dünyanın en kötü taraftar grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 subatta bi ara tum takimi linc etmistik valla gokalp. guizayi falan yakacaktik yani. neyse ki tam zamaninda mukemmeligimizi hatirlayip toparladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 işte hatırlamıyorum ben pek. gerçi ocak ve şubat ayında birazda uzak kalmıştım futbola ondanda olabilir. ama sizinki 1 anlık gelip sonra geçen bişi. sürekli devam eden bişi olmuyo fenerbahçede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sizde oluyor cunku troll ve espiri bir yana besiktas cidden zayif kaliyor. Bunun takimla alakasi yok, turkiyenin en guclu 3 takimdan birisi sonucta. Yonetim o kadar kotu ki, futbolculariniz maalesef kotu yani, inkar etmeye luzum yok. XXX alexin 10 kati falan diyor herkes yillardir ama oyle ya da boyle alex hala takimi kurtariyor, yuruyerek te olsa. Besiktasta hala oyle bir oyuncu yok. Bir grup adam var kosuyorlar etrafta ala olmuyor iste. BJK nin soyle komple degisiklige gitmesi lazim, bastan assaga tamamen yenilenmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit repimi ve yanında 1 karton malbuşu aldın çok objektif yaklaşmışsın bizim takımdada oldu ara sıra çatlaklar mesela daumun illede denizi bi yerlere monte etme çabası falan, guizanın performansının tepesindeyken kesik yememesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu adam olduğu sürece beşiktaş'ın sırtı yere gelmez kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 murat şahin'in çıkardığı garanti şutlardan sonra tutup da maçı sattı demek yanlış olur. bir leo franco kadar satmadı maçı murat emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar