onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merhaba İlk Defa Bır Konu Acıcagım..Bır Cok FAQ Konularına Baktım Anlayamadım Bır Cok Arama Yaptım İstediğin Şekilde Bır Sonuca Ula$amadim... Sımdı Olayı Ben Bastan Anlatayım.. ARkadaşim Bana Script Gonderdi. Ben Kendı Bılgısayarımdan Acıcam Sphereyi.. Ama Bır Turlu İp Numaramı Öğrenemedım www.dynip.com , www.dns2go.com , vs vs.. gibi sitelerdeki bazi Programlari İndirdim Install ettim başaramadim... Bir Mod Arkadaşimiz Veya Bir Diğer Arkadaşlar Bu Olayi Ince Ayrıntısına Kadar Anlatabılırmı Sizide Meşgul Ettim Kusura bakmayin... Saygilarimi Sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 xp ise başlat / çalıştır == ipconfig 98 ise başlat / çalıştır == winipcfg veya winip[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yazıyorum İpconfig Siyah Bir Ms-DOS Sayfasi Açiliyor Hemen Kapaniyor... Arkadaşlar www.dns2go.com veya www.dynip.com'dan program indirin demişler. Onu nasil yapabilirim bir bilginiz varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 www.ipadresimne.com thx to mrmedia[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bide bu.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 önce ben yazdım :P[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben süsledim ama :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Peki burda yazanlar pc'ye reset attiğimda değişmiyorlarmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 değişir.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Tamam Ama bir program ile onu sabit yapyorlar. www.dynip.com ' dan o program ile ilgili bilgisi olan yokmu ? nasil yapilicağina dair bir bilgisi olan ? makinam Xp.. Saygilarimla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 xp nin olayı okadar basit değil o yüzden kapanıyor :) başla->çalıştır->cmd çıkan dos ekranına ipconfig yaz :) dynip için biraz araştırma yap bir sürü topic var bunun için :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 04 Ağustos 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Dynip için açilan topicler olsun gerek FAQ bolumlerınde bır cok araştirma yaptim ama sadece yazilan yazilar www.dynip.com vsvs gibi adresler açik ve net bir şekilde anlatilmamiş eğer siz anlatirsaniz çok memnun olurum Zgrw.... Sağolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Ardhath 07 Aralık 2003 15:35 tarihinde Bu Adreste Anlatmış : İşte sırasıyla yapmanız gerekenler: 1-DynIp'yi kurup çalıştırın.Sağ altta (saatin olduğu kısım) gri yuvarlak bir cisim belirecek onaçift tıklayın ve gerekli işlemleri yaparak REGISTER olun. BU İŞLEMDE ŞUNA DİKKAT EDİN ! E-mail'inizi yazdığınız kısmın altında İnternet Name adlı bir bölüm var. Burda hostname bolumune yazdiğiniz şey internet adresiniz olcak.O yüzden güzel birşey şeçmenizi tavsiye ederim. Neyse sonra Tamam ya da onun gibi bi buton olcak ona basin. "REGİSTER SUCCESFUL" yazisini gördüyseniz IP'nizi artık isimlendirdiniz ve SphereServer'i açtıgınızda IP'niz ne olursa olsun internet name'nizi yazarak girebilirsiniz. ÖRNEK=hostname bölümüne abc yazdıysanız, Login.cfg'ye loginserver=abc.dynip.com,2593 yazarak serveriniza bağlanabilirsiniz. Bu işlem sadece internete bağlıyken olur,Diğer türlü zaten ne olursa olsun 127.0.0.1,2593 le girebiliyodunuz Şimdi de client'e login.cfg yerine data1.dat(mesela yani ) okutmayi anlatıyım. Bu birçok server'in kullandığı bir teknik. Yani Login.cfg ne olursa olsun yinede o servere bağlanmasi [signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 04 Ağustos 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Okudumda www.dynip.com'dan hangi programi indircem onu solermisin yada link verebilirmisiniz ? Kusura bakmayin sizide zahmete soktum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hepssini Yaptım Menaca.me.med...... yazan yere deathh.dynip.com yazdım sora login.cfg ye deathh.dynip.com,2593 yazdim ( sphere.exe açik ) oyuna bağlandım girilmıyor... kapatip baştan açtim yine girilmedi.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 nasıl yani client server ı görüyor ama girilmiyormu ?[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hayir sphere açik ama server gorunmuyor kapali diyor yani... msn varsa ordan konuşalim çok uzun herhalde bu iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 firewall falan gibi bir sorun olabilir belki . bildiğim kadarıyla dynip de siteye gidiyorsun orsan senin bilge yönlendirme oluyor .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ole Değil Yonlendrme Felan Yokk i :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar