xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Nikon D70'i uzuuuuuuuuun süre kullandıktan sonra kararım kesinleşiyor gibi EOS 550D'yi düşünüyorum. Bir de düşüncelerinizi alayım istedim. Düşünceleriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bence Nikondan sonra nikon ile devam et D90 düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 D70i 4 sene kullandim yeter. Daha fazlasina gerek yok. Nikon icin konusuyorum tabii. Canon kiz gibi olmasi ve teknik anlamda nikondan guclu oldugundan canon dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vay be bir nikon kullanıcısı canonun üstün olduğunu kabul ediyor artık. gözlerim yaşardı. 550d modeline gelecek olursak düşünmeden alabilirsin, çok temiz ve kusursuz bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yeter abi. nikon'un çok fazla kazmalığı var kesinlikle. tamam anlarım hacim olarak canon'a daha ağır basıyor. teknik olarak eminim güçlü değil canon kadar. canon iyidir ya. şimdi bişi daha sorucam. normal fiyatı zannedersem 2500tl civarlarında. ben yurt dışından fatura kesilmiş halde 1600tl ye falan buldum. 2500tl bunun yanında asla vermem tabii ki de. ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fiyat olarak yurtdışı için fena değil. fakat madem alt model makineni bırakıp canona geçiyorsun, tam profesyonel bir model al. ya da en azından iki serili bir canon al ki biraz daha değsin. mesela 50d gibi. fakat video çekimi falan yok :) yani anlatmaya istediğim şey örnekleyerek versem aslında şuydu; canon 400d modeli satıp 550d almak gibi. biraz sınıf atlamakta fayda var diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 lensler nolcak, nikon lenslerin varsa, onlari canonda kullanabilicek misin? adaptor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ayrıca evet canonda adaptör ile nikon lenslerini kullanmak gibi bir hataya düşme, performans alamazsın. onları da elden çıkarabilirsen daha iyi olur. zira canon lensleri nefis, bu duygudan mahrum kalma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 550D serisi biraz oyuncak gibi aletler. Sıfır 550D alacağına ikinci el bir 30D ya da 40D bulmanı öneririm. Oyuncaki gibiden kastım elde tutuş, rahatlık açısından. Eskiden 400D kullanıyordum şimdi 30D ye geçtim makinanın elde tutuşu esnasında verdiği hissiyat çok daha güzel. Donanımsal artılarda cabası. Nikona alıştıktan sonra Canon biraz zor gelebilir aklında olsun. Ben hala rahat kullanamıyorum Nikonları. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Diger alet ve ekipmanlari bizim sirkete zimmetledim zaten demirbas oldu :) sag olsun babam aradan onuda cikartti. Bak aklima soktukca sokuyosunuz 40d falan diye 40d'yi biliyorum evet enfes bi alet ama 1500 civarlarina 550d alabiliyorum 40d daha yuksek bnm bildigim dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şuan 550d ile 50d aynı fiyat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ikisinide dün media markette inceledim. 550d bana çok uygun geldi. kullanım, ekran sertliği fotoğraflardaki. ağırlık ve tutuş özelliği. taşıması. ölçeği kesinlikle güzel. 18-55 gibi bir nihayda lensle denedim tabii ki 18mp dedikleri mereti o ekrandan görmek çok zor ama eminim ve inanıyorum ki bilgisayar ortamında müthiş bir tat verecek. 50d perde ve diyafram konusunda etkili 550d yanında. aman olsun 550d iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kafasına Canon koymuş. hiç kafanı karıştırma git al canon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 mcx. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 canın saolsun. git git canon al. dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 550D al 1-2 sene sonra geçersin üst sınıfa 60D ile falan (daha çıkmadı tabi bu) 50D çok beğenilmiyor orda burda okuduğum kadarıyla hala 40D'nin gölgesinde kalmış bişi =p 40D de sıfır alamazsın illa 2.el alacaksın, eh boşver 550D cillop gibi valla şimdiden hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 1500tllik adamin stok bitmis lenste veriyodu. Lens vermeyenler var 1450 falan yaziyo fiyatlarda amerika cikisli. Lenssiz alsam nolur ki sigma ya da tamron 2. El kapatirim 28-200 ve ya onun gibi? Olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 olur olur, 18-55 kötü bir lens zati. edit: argo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 mayhem bu çin malı lensler falan var nerden buluruz ? ya da normal 2.el lensleri hangi sitelerde daha çok bulabiliriz gittigidiyor dışında fotoğrafçı siteleri var hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Ya ben bişey sorucam. Çok büyük mallık yaptım makineyi alırken amarekadan sd kart ve çanta unuttum. Hadi çanta buradan alırızda kartlar 8gb lık 80tl 4gb lık bi sd kart alsam yeterli olur mu Canon Eos 450d için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 tiff ve ya raw konumunda çekmedikten sonra gayet.. ama yinede idare eder ya. kingston gibi kaliteli marka alırsan keser seni eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Şimdilik sanırım bunlarla uğraşmam herhalde 4gb 1000 fotoğraf alabilir yeterli olur bana ileride 16 veya 32liğe geçer bunu yedek bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 8 Gb SD Hafıza kart Kingston Orjinal ~Garantili 39,90 TL http://urun.gittigidiyor.com/8-Gb-SD-Hafiza-kart-Kingston-Orjinal-Garantili_W0QQidZZ26737384 450d için doğru galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 2gb'ta aşağı yukarı ne kadar çekebileceğini yazayım: raw+jpeg: 82 raw: 110 jpeg: 339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hmm.. Gittigidiyor da neden o kadar ucuz 2gb yazmış bi yerde ama ? Mediamarktta baktım orada 20 lira 4gb scandisk bide flash memory varmış galiba daha hızlı yüklüyormuş falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar