Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 acildiysa bi daha izleyin http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1210561179087
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 `•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.•KºM¡KåZ£`•.¸¸.•´´¯`••._.•
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 eğer açıldıysa ve ben bu videoyu bir daha izlemek istemiyorsam hayatımın bilmemkaç dakikasını çalmaya ne hakkın var?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sen kimsinki benim actigim video yu izliycen ?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 feysbukum olsaydı senin açtığın tüm videoları bile izleyebilirdim.
Öne çıkan mesajlar