wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 arkadaşlar bazi silahlar cok yavaş hizlarini nerden ayarlicaz örnek script veriyim. [itemdef 0f62] defname i_spear resources 12 i_ingot_iron type T_WEAPON_FENCE flip dam 10 skill Fencing twohands N weight 6 category Provisions - Weapons subsection Polearms description Spear skillmake blacksmithing 73.8 dupelist 0f63 On=@Create hitpoints {15 50} On=@Equip src.events +e_spear src.events +e_halberd On=@Unequip src.events -e_spear src.events -e_halberd Bu silahin hizi nerden ayarlarni ve buna benzerlerin.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 "Speed" olarak ayarlanıyordu sanırım, "Speed=15" fakat, Sphere'da bu değerin ne kadar doğru çalıştığını bilemem.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 eskiden spherede hızı speed'e değil, weight(ağırlık)'a bakıyordu.. yeni versiyonlarında öyle mi bilmiyorum ama sen en iyisi ağırlığını düşür.[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 weight 1 yaptınmı katana Kırılıyor hueuhe cok komik ya fazla dayanamıyor katana :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 son bişi daha bir script düşünüyorum regionlara girdigimde etrafimdaki herkes stone olcak yane 1 dk taş kalcak ve cözülecek bu scripti yapmaya calişiyom ama sabahtan beri bi trlü başlayamadim daha dogrusu nasil başlicami bilmiyorum bana bu konuda yardimci olurmusunuz arkadaşlar.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bir region'un var mesala. [area britain] rect=... p=... events=r_britain [regiontype r_britain] on=@enter region.allclients stone 1 region.allclients sysmessage Herkes stone oıldu. Eğer bu olmazsa, region.allclients yerine sector.allclients deneyebilirsin.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 tamam saolda ben britainden ayrildigimda milletin stoneligi cozulcek tek tek cozmekle ugraşirsak ooo yandik :D[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Eger Revision 4 serisi kullanıyorsan sphere.ini de (eger yoksa sphere.inide elle ekle ) // Speed scale factor for weapons SpeedScaleFactor=15000 burdan genel ayar yapabilirsin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Ağustos 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 vallaha abi 55i kullaniyom[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: wolcano, 04 Ağustos 2004 02:12 tarihinde demiş ki: tamam saolda ben britainden ayrildigimda milletin stoneligi cozulcek tek tek cozmekle ugraşirsak ooo yandik :D [regiontype r_britain] on=@enter region.allclients stone 1 region.allclients sysmessage Herkes stone oldu. on=@exit region.allclients stone 0 region.allclients sysmessage Herkes insanlasti birden bire. gibi yapabilirsin sanirim. ya da gecici bir stone memory'si equip ettirirsin.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 weight 6 satırından değiştiriyorsun. weight azaldıkça hız artar. weight arttıkça hız azalır. ;)[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 100 weight rulz katanaya yapcan damage idde 1000 yapcan vurdumu öldün direk :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 +15 bir katana yaratın .x amount asdasdasdasd çekin bakalım o katana ne oluyor... tam bir ölüm makinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler bu +15lerde filan hizlarin ayarlanmasi yokmu yaf olmuyo bir türlü neden dir bu acaba mesela +15 spear cok yavaş.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 +15 spear, normal spear'ın weighti kadar olduğu için (yani ordan alıyo ağırlığı) normal spearla aynı hızda vurur.[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Stone olayına gelince yanlış düşünüyorsunuz o bolgeye girince herkes devamlı stone olarak kalır sizin dediğinize gore fakat 1 dakika stone kalacak demek buda demek oluyorki o bolgeye gidersem bütün playerlara stone edecek item verecek timer ile ayarlanacak örnek: nbl jail vs.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 on=@enter if (strmatch('','accountismin') region.allclients.stoneol endif [function stoneol] src.newitem i_stone yada i_stoner (nbl jail scriptinde vardı ordan bakarsın da_stoner falanda olabilr) src.act.equip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar