Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bazi silah hizlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bazi silahlar cok yavaş hizlarini nerden ayarlicaz örnek script veriyim.

[itemdef 0f62]
defname i_spear
resources 12 i_ingot_iron
type T_WEAPON_FENCE
flip
dam 10
skill Fencing
twohands N
weight 6
category Provisions - Weapons
subsection Polearms
description Spear
skillmake blacksmithing 73.8
dupelist 0f63

On=@Create
hitpoints {15 50}

On=@Equip
src.events +e_spear
src.events +e_halberd

On=@Unequip
src.events -e_spear
src.events -e_halberd

Bu silahin hizi nerden ayarlarni ve buna benzerlerin.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
son bişi daha bir script düşünüyorum regionlara girdigimde etrafimdaki herkes stone olcak yane 1 dk taş kalcak ve cözülecek bu scripti yapmaya calişiyom ama sabahtan beri bi trlü başlayamadim daha dogrusu nasil başlicami bilmiyorum bana bu konuda yardimci olurmusunuz arkadaşlar.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
Bir region'un var mesala.
[area britain]
rect=...
p=...
events=r_britain

[regiontype r_britain]
on=@enter
region.allclients stone 1
region.allclients sysmessage Herkes stone oıldu.

Eğer bu olmazsa, region.allclients yerine sector.allclients deneyebilirsin.[signature][hline]how much longer?
Mesaj tarihi:
tamam saolda ben britainden ayrildigimda milletin stoneligi cozulcek tek tek cozmekle ugraşirsak ooo yandik :D[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
Eger Revision 4 serisi kullanıyorsan sphere.ini de (eger yoksa sphere.inide elle ekle )

// Speed scale factor for weapons
SpeedScaleFactor=15000

burdan genel ayar yapabilirsin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Ağustos 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vallaha abi 55i kullaniyom[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
said:
wolcano, 04 Ağustos 2004 02:12 tarihinde demiş ki:
tamam saolda ben britainden ayrildigimda milletin stoneligi cozulcek tek tek cozmekle ugraşirsak ooo yandik :D

[regiontype r_britain]
on=@enter
region.allclients stone 1
region.allclients sysmessage Herkes stone oldu.

on=@exit
region.allclients stone 0
region.allclients sysmessage Herkes insanlasti birden bire.

gibi yapabilirsin sanirim. ya da gecici bir stone memory'si equip ettirirsin.[signature][hline]how much longer?
Mesaj tarihi:
beyler bu +15lerde filan hizlarin ayarlanmasi yokmu yaf olmuyo bir türlü neden dir bu acaba mesela +15 spear cok yavaş.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
Stone olayına gelince yanlış düşünüyorsunuz o bolgeye girince herkes devamlı stone olarak kalır sizin dediğinize gore fakat 1 dakika stone kalacak demek buda demek oluyorki o bolgeye gidersem bütün playerlara stone edecek item verecek timer ile ayarlanacak örnek: nbl jail vs.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Mesaj tarihi:
on=@enter
if (strmatch('','accountismin')
region.allclients.stoneol
endif

[function stoneol]
src.newitem i_stone yada i_stoner (nbl jail scriptinde vardı ordan bakarsın da_stoner falanda olabilr)
src.act.equip
  • Yeni Oluştur...