Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bazi silah hizlari

wolcano

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bazi silahlar cok yavaş hizlarini nerden ayarlicaz örnek script veriyim.

[itemdef 0f62]
defname i_spear
resources 12 i_ingot_iron
type T_WEAPON_FENCE
flip
dam 10
skill Fencing
twohands N
weight 6
category Provisions - Weapons
subsection Polearms
description Spear
skillmake blacksmithing 73.8
dupelist 0f63

On=@Create
hitpoints {15 50}

On=@Equip
src.events +e_spear
src.events +e_halberd

On=@Unequip
src.events -e_spear
src.events -e_halberd

Bu silahin hizi nerden ayarlarni ve buna benzerlerin.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

son bişi daha bir script düşünüyorum regionlara girdigimde etrafimdaki herkes stone olcak yane 1 dk taş kalcak ve cözülecek bu scripti yapmaya calişiyom ama sabahtan beri bi trlü başlayamadim daha dogrusu nasil başlicami bilmiyorum bana bu konuda yardimci olurmusunuz arkadaşlar.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir region'un var mesala.
[area britain]
rect=...
p=...
events=r_britain

[regiontype r_britain]
on=@enter
region.allclients stone 1
region.allclients sysmessage Herkes stone oıldu.

Eğer bu olmazsa, region.allclients yerine sector.allclients deneyebilirsin.[signature][hline]how much longer?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam saolda ben britainden ayrildigimda milletin stoneligi cozulcek tek tek cozmekle ugraşirsak ooo yandik :D[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Eger Revision 4 serisi kullanıyorsan sphere.ini de (eger yoksa sphere.inide elle ekle )

// Speed scale factor for weapons
SpeedScaleFactor=15000

burdan genel ayar yapabilirsin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Ağustos 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wolcano, 04 Ağustos 2004 02:12 tarihinde demiş ki:
tamam saolda ben britainden ayrildigimda milletin stoneligi cozulcek tek tek cozmekle ugraşirsak ooo yandik :D

[regiontype r_britain]
on=@enter
region.allclients stone 1
region.allclients sysmessage Herkes stone oldu.

on=@exit
region.allclients stone 0
region.allclients sysmessage Herkes insanlasti birden bire.

gibi yapabilirsin sanirim. ya da gecici bir stone memory'si equip ettirirsin.[signature][hline]how much longer?
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu +15lerde filan hizlarin ayarlanmasi yokmu yaf olmuyo bir türlü neden dir bu acaba mesela +15 spear cok yavaş.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Stone olayına gelince yanlış düşünüyorsunuz o bolgeye girince herkes devamlı stone olarak kalır sizin dediğinize gore fakat 1 dakika stone kalacak demek buda demek oluyorki o bolgeye gidersem bütün playerlara stone edecek item verecek timer ile ayarlanacak örnek: nbl jail vs.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...