diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 şu an internet 256k adsl ne counter a girebiliyorum ne ultima serverlarına ama web sayfalarını gezebiliyorum yardımcı olurmusunuz acele[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sanırım şu an kimse giremiomuş adsl kullanıcıları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Arkadaşlar cvp yazarmısınız siz girebiliomusunuz (adsl kullanıcıları)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 zahmet edip bir cvp atarmısınız offfff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abi uo yoksa giremezsin tabi :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları :D---:D:D:D--:D :D---:D--:D--:D :D:D-:D:D:D--:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 nasıl uo yoksa daha 1.5 saat önce oynuyodum bi anda lost oldum ondan beridir hiçbir servera giremiyorum arkadaşlar da giremio (aynı cafe diiliz biri ist . biri ank)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 demekki serverlar protesto ediyorlar sizleri :) yada speedden World ip ban yediniz :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları :D---:D:D:D--:D :D---:D---:D--:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hehe güselde harbi sinir oldum şimdi bu adsl sine de cable ınada telekomunuda arıyıp konuşmam lasım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Türkiye'de Host Edilen Bir Çok Ip e Saldırı Var Sanırım Bunu Yapabilecek Bir Hacker Grubu Flm Bilmiyorum ama Eger Bu saldırı ise Çok Acil Onlemler Alınması Gerekir. Kablonet + Adls Suanda Sunuculara (Tam kesin değil ama tamamına sanırım) bağlanamıyorlar.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power gaming Ultima Online Shard www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Dun gece saat 2 de yapılan bir açıklamaya göre TT Net kapasitesini arttırmak için bazı çalışmalar yapıyorlarmış. Değişik yerlere dağıttığı bağlantılarını belirli bir yerde toplayıp oradan bütün türkiyeye yaymaya çalışıyorlarmış. Bu biraz daha sürebilir dediler. Kablo-Net te ben hiç sorun yaşamıyorum. Yalnızca Adsl lerde sorun var.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 vıyy nebuladan bağlantı kesilince bizde doruknet yine totoşluk yaptı sandık ama siteside açılmıyo nebulanın neyse gece yapsalar ölcekler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Suanda Telekomdan Kaynaklanan Bir Problem var ve bir cok Adsl Kullanixii bugun Serverlerine giremedi girdiyse bile Lag Yada Con Lost tan düştü ama en kisa sürede düzelecek sanirim.[signature][hline] SlayerTr Staff Member, oQo/rApbOy -SlayerTr- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bildiğim kadarı ile bugün kablo nette sorun vardı giremiordunuz.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar