Sypro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ko lazım da, elinde olan kullanmayan ya da kullanmayacak olan varsa bir şeyler düşünelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abi server bayadır ölü sanırsam, aluriel ile arma bıraktığından beri pek gelen giden olmuyordu en son hatırladığım kadarıyla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben dün bi uğradım ama zamanım yoktu kalamadım pek. ko vardı bende. ancak diablo yok şuan bende. Ankara daki pcde kaldı. Kuzende falan varsa ondan girer gelirim server ko vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Valla dün geceden beri iki kişi NM Countess farm yapıyoruz ama anca Amn çıktı en yüksek. Birleştire birleştire 2 Shael yaptık da nerden baksan 1000 tane daha Countess gerek Ko için. 2 skill veren bow çıktı 5 soketli. Melody yapalım üzerine dedik. Tek sorun bu gece 11'de Çanakkale'ye yola çıkıyoruz, yarın akşam dönmüş oluruz. Haberleşelim, sen de kasma kendini o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Çanakkale işi iptal, her an müsaitiz. Bi de karşılığında ne verebilirim? Böyle hayır işi gibi oluyor sanki, ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 cuma gece gelebilirim anca. karşılığa gerek yok :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 valla ben bütün runeleri gemleri jewelleri falan vermiştim bırakmadan önce. şansına küs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar