Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 zenci erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bella said: dasaaa benı muhalefet kişiliğinle boğuyosun. soruma da cevap vermemişsin. benı de analiz edememişsin sana puanım 2. eheh ya ben şimdi muhalefet yapmıyordum bellacım.. aslında analiz de edicektim ama ödevimi köpeğim yedi.. eheh.. ee.. 2geçiyor mu şimdi lan ne enerji çekti be. sayaç bildiğin fırıl fırıl döndü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 komik değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 "energy level critical" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kim kari olmak ister ya sdsfs soruya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 gerçekten türkiyedeki kadın ortamlarının erkeklerinkinden çok daha samimiyetsiz olduğuna kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 dasaaa normalde baya komik lan. Ama herhalde trollemeye falan çalışıyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 dasaaya o konuda ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben leblebi olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Esnaf said: zenci erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Özgüvensizler pıtır pıtır dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oooo feci laf soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dişi şıkkını işaretleyen feminen erkekleri mi etiketliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 erkek olurdum iyi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dasaaa said: "energy level critical" ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben kiz oglan kiz olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Dartanian said: 10sayfa olur geçti bile helal ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 paticiğin %29'u kuşum aydın kıvamında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 testosteron>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Kuzey Avrupa, Fransa, Almanya vs gibi kadin erkek esitliginin oldugu bir ulkede olsam kiz olmak isterdim aslinda. Onun haricinde Turkiye'de falan allah korusun edit: ama lezbiyen olurdum, benim derdim kukunun getirimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi kukunun getirimlerini simdi de kullanabilirsin, pipi getiriyo bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 misogyny cosmus artmis bu threadde lan, sizleri adachiye havale ediyorum http://archive.easymodo.net/board/a/thumb/0232/23/1248205656918s.jpg ayrica penth gibi dusunuyorum pozitif ayrimcilik sagolsun turkiyede kadin olmak zor degil, aksine o kadar kolayki yurt disinda esitligin odlugu ulkelere kiyasla birazcik egitim alabildiysen ve kafa calisiyorsa (herseyden onemlisi adam gibi bri aileye dogduysan), bir kere develt tarafindan evlenmedigin surece koruma altindasin beles, ailenin kazanmis oldugu saglik ve diger sosyal haklardan veya yetim maasindan yararlanabiliyorsun olene kadar meslegini secmekte daha ozgursun illa aile kurmak icin maximum para veren meslege degil sevdigin bir meslege yonelebilirsin, illa universite okumana gerek yok askerlik gibi bri dert olmadigi icin herhangi bir durumda hata yaptiginda her zaman daha az bedel odersin, sosyal iliskilerde "kadindir, zayiftir normal yani" diye yaklasir yurdum insani, isinde hata yaparsan "kadindir salaktir" diye yaklasir, ayni hatayi yapan bri erkegin isinden oldugu bir yerde bu hatayi yapan kadinin maasindan kesintiyle yirttigini pek cok kez gordum bagir cagir atarlan, agla zirla tekme tokat dal duygulairni cok rahat ifade edersin her sekil, bir erkek kendini genelde hep bastirir duygularini icine atarken kadinlarin "zayif" olduklari icin ozgur olma haklari vardir gene bu konuda az riske girip gene bir erkege cok super santaj yapip parmaginda oynatabilirsin, bir erkek "bu kadin beni taciz etti" derse adamla dalga gecerler ama tersi durumda erkegi linc ederler haklimi haksizmi diye bakmadan gene misal bir kadinin erkeksi durmasi, erkeklige ozenmesi veya pantalon giymesi hatta lezbiyen olmasi kabul edilir, zittini kimse kabul etmez, o erkegin hayatini karartirlar cunki degresyon soz konusudur (su topicdeki postlarin %80 ninde goruldugu gibi) gene misal biryere cikinca illa erkegin hesabi odemesi istenir, en pahali hediyeleri sana aldirirlar gider abidik bir halta benzemeyen bir takiya milyar dokersin, karsiliginda bir gomlek veya kravat alirsin (yahu yapmayin sunu, dunyada gomlek kravat kombosunun degeri kalmadi, sevgilisine cicek alan erkegin ucuzlugu kadar ucuz su gomlek kravat veya kol dugmesi klisesi) gene ekonomik olarak kadinalrin erkegi parazit gibi leechlemesi normaldir, senden cok parasi olsun genede sana yikilir, evlilikten sonra dikkatli olmassan "evi ben cekip ceviriyorum, ver bakiyim maasini, al sana 300 lira tepe tepe kullan" der parayi sen kazandigin halde ogrencilik yillarina geri doner karindan aldigin harclikla gecinirsin bunalrin hepsi onceden sartlandirilmis cinsiyet rolleri yuzunden, gercekten zayif olan bir kadini koruyan bu avantajlar guclu kadina erkegin tepesien cikma avantaji sagliyor, ozellikle turkiyede sizden daha guclu bri kadin ustunzuden traktor gibi gecebilir sahip oldugu avantajlarla, magdur olan burda erkekler ve ozellikle guclu olmayan erkekler hemcinslerimin icinde oldugu su acinasi duruma cok uzuluyorum, ozellikle erkegin avantaji olan fiziksel gucun git gide bes para etmez hale geldigi gunumuzde ciddi bir erkek haklari hariekti lazim erkek her bakimdan magdur lan bu duzende http://www.80stees.com/images/products/Al_Bundy3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 daha kolay diye kadin olmak istiyosaniz siz zaten erkek olamamissiniz. OOOOOOOOOOO MANYAK LAF MANYAK LAFF OHHSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eğer imkanım olsaydı, vücüdumda zaten az sayıda bulunan östrojenin hepsini aldırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://seo2.0.onreact.com/wp-content/uploads/2008/03/star-wars-chewbacca-and-buddy.jpg sonra kashyyyk e gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar