blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tercihiniz ne olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 10sayfa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hmm bir tarafta üstün cinsiyet öbür tarafta yarı köle/zekası sınırlı cinsiyet hmmm çok zor soru... TABİ Kİ ERKEK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bişey bişey olacağına bişey bişe olsun demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Farinal used Flame attack. ... It's super effective! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 memnun mu değilsiniz abi kendinizden. sanmıyorum birileri karşı cinsiyeti seçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Abi forumda bu kadar çabuk kız şıkkını işaretlicek kız yok.Hanginizsiniz lan memnun olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 SHEMALE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi kim kız olmak ister ki. neden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben erkeği seçtim ama 250 milyon dolarım olacağına .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kız evlat isterim de kız olmak istemem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 anket saçma zaten, ankette şık işaretleyenin cinsiyetini bilmedikten sonra ne önemi var, gerçi erkek fazla falan filan ama olsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bir nevi patide kaç troll + kız var anketi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kız olurdum ırıspı olurdum zengin olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 chuck norris şıkkı gelmeli ankete.. o da olmadı ben izzet altınmeşe olarak da doğmak isterdim.. hadi hadi o da olmadı o zaman ise bruce lee.. bu üçüden birisi olarak doğmadıysan daha ne doğuyorsun zaten yastık kafalı ukulele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dasaaa said: chuck norris şıkkı gelmeli ankete.. o da olmadı ben izzet altınmeşe olarak da doğmak isterdim.. hadi hadi o da olmadı o zaman ise bruce lee.. bu üçüden birisi olarak doğmadıysan daha ne doğuyorsun zaten yastık kafalı ukulele! kamil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 açanın cinsel kimliği belli değil belli, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 belli belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 şiklarda hangisini seçtin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 blazkowicz said: belli belli. Çocuğun hangi cinsiyetten olsun ona mı karar vericen abi? Nedir? afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kadın olup meapoza kadar adet sancısı menapoz ve sornasında da "yaşlanıyorum :(" psikolojisine girmek istemedim yoksa kadınlık süper bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dasaaa said: yastık kafalı ukulele! AHAHAHAH Bu nasıl bişi abi? afasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kız olucaksak büyük memeli ve ince belli olacağımız garanti mi yoksa erkek gibi, yıldız tilbe gibi bişi de rastgelebilir mi belirtilmemiş.. öle bi kız olacağıma bi hüsnü, ismet ya da recai falan olurum daha iyi yani.. hayat boyu rezillik lan.. kız olmuşsun ve kız olmanın getirdiği avantajların hiçbirisini kullanamıyorsun.. "büyük ihtimalle memesiz ve çirkin kızlar intihar ediyordur" diyeceğim ama onca duygusallıklarına ve saçma mood kaymalarına rağmen etrafta çirkin ve memesiz kızlar görüyorum.. nalet olası doğal seleksiyon! neden çalışmayı bıraktın ki.. bi daha gelsem azrail olurdum ben yaw. insanlığa faydam olurdu.. pis şişkoları ve çirkin kızları alır temizlerdim hemen işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 wastyrx said: blazkowicz said: belli belli. Çocuğun hangi cinsiyetten olsun ona mı karar vericen abi? Nedir? afasdkız olsun tabiki. kız evlat gibisi var mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kız evlat ben istemem lan stress olurum hem kızını dövmeyen dizini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar