Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tsl:Beşiktaş jk - Sivasspor @ 24.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Abi neden bjk taraftarının yaptığı herşeyi 3-5 boş insan toplanmış şunu yapmış filan diyosunuz? Neden bizim yaptığımız herşey tü kaka sorsanıza kendinize bunu? Kartal gol gol tezahuratı yaptık desibel muhabbetleri oldu karta go go diye laf attınız, fener bjk maçında fene go go , şampiyonluk geliyor diye bağırdınız sizinki takıma destek oldu ve iste desibel rekoru budur diye videolar yaptınız. taraftar takıma desteğini göstermek için meşale organizasyonu yapmış ona da laf etmişsiniz. desteği göstermek için kaç tane yol var ki taraftarın yapabiliceği? maçta takıma destek olarak bağırmak deseniz onu senelerdir yapıyoruz zaten , bu maçtan öncede böyle bişey yapılmış neden boş adamlar toplanmış yapmış filan diyip kompleksli adamlar gibi konuşuyosunuz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Abi neden bjk taraftarının yaptığı herşeyi 3-5 boş insan toplanmış şunu yapmış filan diyosunuz? Neden bizim yaptığımız herşey tü kaka sorsanıza kendinize bunu? Kartal gol gol tezahuratı yaptık desibel muhabbetleri oldu karta go go diye laf attınız, fener bjk maçında fene go go , şampiyonluk geliyor diye bağırdınız sizinki takıma destek oldu ve iste desibel rekoru budur diye videolar yaptınız. taraftar takıma desteğini göstermek için meşale organizasyonu yapmış ona da laf etmişsiniz. desteği göstermek için kaç tane yol var ki taraftarın yapabiliceği? maçta takıma destek olarak bağırmak deseniz onu senelerdir yapıyoruz zaten , bu maçtan öncede böyle bişey yapılmış neden boş adamlar toplanmış yapmış filan diyip kompleksli adamlar gibi konuşuyosunuz ki?

Fenerbahçe/Galatasaray rekabeti ikamesi bulunmayan bir camianın masturbasyonundan öte anlam taşımıyor bu eylemler. verin coşkuyu birbirinize, her sezon gençlerbirliği, sivas, bursa derken bir diğer anadolu takımıyla ezeli rekabetin tadını çıkarın. sonra kartal gol gol. kartal gol tabi.

imla.mesaj düşük olmuş. arkadaşın yorumuna eleştiriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

suBzer0 said:

Fenerbahçe/Galatasaray rekabeti ikamesi bulunmayan bir camianın masturbasyonundan öte anlam taşımıyor bu eylemler. verin coşkuyu birbirinize, her sezon gençlerbirliği, sivas, bursa derken bir diğer anadolu takımıyla ezeli rekabetin tadını çıkarın. sonra kartal gol gol. kartal gol tabi.

imla.mesaj düşük olmuş. arkadaşın yorumuna eleştiriydi.

bu sene bursa ile rekabette olan takım hangisiydi?
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş büyük kulüp. eyvallah. ama beşiktaş kimse kusura bakmasın üçüncü büyük. ben beşiktaşlı olsam derdim ki "arkadaş üçüncü büyüğüz ama bıdı bıdımız var."

gerçekler var ortada, insanların görüşleri var, sayılar var yönetimler var herşey var; beşiktaş üçüncü büyük.
Sosyal ağlarda paylaş

entrilerle yok taraftar ambians, şuyuz buyuz hevesinde oluş rahatsız ediyor beni. haddini bilemiyor büyük kitle. gönül ister ki beşiktaş da rekabete dahil olsun, ezbere eleştiriler bir kenara bırakılsın ama her geçen yıl bu vasfını yitiriyor. şampiyonlukları bile bir sönük, tatsız geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu takım her sene şampiyonluğa oynuyor sen hala rekabet edemiyor diyorsun.Rekabet edemiyor olsaydı geçen sene 2 kupayı birden kazanamazdı.Ben Beşiktaşın kaçıncı büyük olduğunu tartışmıyorum.Sidik yarışına girmeyede hiç niyetim yok.Ancak bazı arkadaşlar Beşiktaşı eşşeğin bi tarafına sokma çabası içerisindeler.Tepkim buna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...