naraso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 said: Arkadaşları danslarını sürdürürken Gizem'e ``Ne olur Gizem hadi herkes bize bakıyor. Biz de dans edelim. Gizem yalvarıyorum. Bak yumruk geliyoR'' dediyse de Gizem'i ikna edemedi. Gösterinin bitiminde arkadaşının elini tutmadan sahayı terk eden Gizey Uysal'ı annesi Melek Uysal teselli etmeye çalıştı. http://video.milliyet.com.tr/Tangoya-bi-turlu-ikna-edemedi_1_37789.htm?auto=1 vidyoda var çok güldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oha yine bi ilk AÇ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?73,4826463 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi eğlenceye açılmış )= hiç tahmin etmemiştim laan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 gülünmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 lan çocuk yakışıklıymış da naza bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 o çocuk vrya. büyüyünce fena fena p.ç olur. daha bu yaşta bi kız tarafından acı çektirilip sü ründürüldü. tamamdır o mevzu :) iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Tango yapilmaz mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 vuracak diye bekledim. vurmadı bravo çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar