Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terra Nova (2011) - Fox

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

2. sezon gelmezse, süper fikir ve potansiyel nasıl bok edilir konulu araştırmaya konu olur mal senaristler.

en baştan beri akıllarında güzel fikirler olduğu belli. niye ilk 5-6 bölümle bizi ayar ettiler anlamadım.

bence tam rayına oturmuştu dizi. ha hala güvensizliğim var başlangıçtan dolayı ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu filmin reklamını hep VESTEL TERRANOVA diye yapıyor ya bu FX...Ne iş, bilen beni bilgilendirsin bir zahmet? Bu filme VESTEL'mi sponsor oldu şeklinde bir düşünce geçiyor aklımdan ve VESTEL aynı zamanda yeni çıkardığı TV'a bu ismi verdi gibi anlıyorum ama ne bileyim? Bilen bana anlatsın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi iyi aslında, konu olarak çok potansiyeli var, ama hataları daha ana konuya tam girmeden klasik sezon doldurucu random adventures bölümlere geçtiler, sezon sonunda topladı gerçi.

2. sezonun olup olmayacağı ocak sonunda belli olcakmış, bide "high level" yeni yazarlar arıyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Norak said:

dizi iyi aslında, konu olarak çok potansiyeli var, ama hataları daha ana konuya tam girmeden klasik sezon doldurucu random adventures bölümlere geçtiler, sezon sonunda topladı gerçi.

+1. Random klasik senaryolarla seyirciyi biktirdilar. Halbuki bastan 6-7 bolum saglam gitseydi, millet kacmazdi diziden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
ikinci bölümü izledim de daha burdan biraz fazla klişe geldi bazı yerler. babanın mesela "hede hödö diş teli mi takıyor" diye ilgisizlik göstermesi üzerine meriç'in artı bir puan alması falan anne baba ve anneden hoşlanan 3. adam senaryolarında olmazsa olmaz bir amerikan aile filmi klişesidir hehe. ama eğer merlin gibi random senaryolara geçiyorlarsa sonrasında çok kötü.

ha bir de kadın-adam-adam üçgenini tek bölümde harcamışlar adam dedektiflik yapcak diye. anladık adam iyi dedektif de bence dizinin önemli bir subplotu olabilirdi o, adam yavaş yavaş çakardı meseleyi falan herif de git gide meriçlik dozunu arttırırdı "burcucum bence de size çok ilgisiz bu adam" falan diye. bir bölümde puan topladı, göt oldu sonunda kız kahraman ve güçlü adama aşık oldu bitti gibi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

daha bir sürü de klişe var aslında.

mesela polis olan adam dedektiflik içgüdüleri ile nerdeyse sırf olaylar gelişsin diye oraya koyulmuş bir katili fark edip son anda onu yakalayarak taylorun hayatını kurtarıyor ve bir anda onun kankası oluyor görevlere beraber gitmeye başlıyorlar falan.
yani adam gibi bir dizi olsa zaten polis'in taylor'ın güvenini kazanması belki de 5-6 bölüm falan sürerdi.

aynı şekilde oğlanın eski sevgilisini bir bölümde unutup sen de ona benziyorsun aslında diye kıza aşık olmaya başlaması falan.

spoilera almıyorum çünkü hepsi 2. bölümde olup biten şeyler hehe. bütün bu olayların gelişmesi en az 4-5 bölüm almalıydı hadi bölümler uzun, 2-3 diyelim. Ama yani ordu komutanı gözünden bu polis terra novaya kaçak olarak girmiş bir potansiyel suçlu. Sırf çalıları iyi budadı bir de herifin tekinin üstüne atladı diye kankası oluyor hemen falan.

yani hikaye dizisi değil kessinlikle adam karaktersel olayları hemen geliştirip aksiyona geçmek istiyor belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...