Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 asıl siz konuşmasaydınız doruk gidicekti. iyiki konuştunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Orda geç kaldınız bence. Aranızdan en azından biri sözcü olup ilk günkü tartışmalara girecekti. Senle bittus müdahale edene kadar biz 3lüyü kurmuştuk bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bilemiyorsun ki ne olacağını. Direk kumar sessiz kalma olayı. Bittus ve ben de konuşmasak yine random seçip gidecektiniz ki cenx/tunca olayından her türlü beni denerdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 DoruK said: Farinal mafyaydı bence. bu arada gratz. :)-D pro town dı onu biliyoruz da bi ara imparatorum beni öldüren 2 kişi de benimle birlikte ölüyo filan demişti onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ShadowFury said: DoruK said: Farinal mafyaydı bence. bu arada gratz. :)-D pro town dı onu biliyoruz da bi ara imparatorum beni öldüren 2 kişi de benimle birlikte ölüyo filan demişti onu soruyorum. http://www.youtube.com/watch?v=RhiK5W5s7fY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 malatya tsl'de imiş. tey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 galaksinin en guzel roluydu farinalinki. Biriniz gece oldurseydiniz keske, veya linc etseydiniz ah ah. linc etseydiniz son oy veren 2 kisiyi kendisiyle birlikte oldurecekti, gece oldurseydiniz oldurmeye giden olecekti. Setup'i cok cilgin yaptim, ortada gitti oyun valla, bidahaki oyunda daha cilgin setuplarla gorusmek uzere sdhf. spyroyu bekleyelim simdi, bugun rica etti oyun acacam diye, acsin, guzeldi onun oyunlari ve benimkilerden daha komplike mekanikleri vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beni imparator olmaya layık gördüğün için sana teşekkür ederim azmo sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bu arada ben erken çıkabilirim bugün Spyro oyun falan açarsa direk benide ekleyin burda yoksam sonra kaçırmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.skippypodar.net/WebGallery/Miscellaneous/dancing-banana-large.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 evet oyun açılırsa ben de katılmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 helal team xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oyunu ayıksam ben de katılıcam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kara liste falan oluşturun, mesaj yazmayan adamları almayın ilerki oyunlara, can sıkıyor adamlar. Lexius'un tek bir mesajı yok konuda, DoRuK bir görünüp kaçtı zaten. Hadi bilmeyen oyuncular tolere ediliyor bir noktaya kadar da (Sessiz kalmanın en iyi mafyalık olduğunu sanan arkadaşlar), ismini yazdırıp bir daha konuya bakmayan adamlar olmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 asfds.. sabah azmo'ya dedim uygunsa oyun açmak istiyorum diye ama öteki oyun bitince başlatacağımı söylemiştim.. bu kadar erken biteceğini düşünmüyordum yalnız =P.. setup düşünmedim hiç o yüzden ama daha önce burada oynanıp onaylanmış bir setup isterseniz bu akşam bile golayabiliriz.. bir kayıt konusu açalım bakalım ne kadar adam var.. bu arada güzel oyun oldu.. bir anda nasıl döndü oyun anlamadım walla =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben setup yazabilirim isterseniz, çok deli yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 GG beyler güzel oyundu. son gece krustynin doktor olmadığını kanıtladım ama nedense cassiline'i kararından vazgeçiremedim. vazgeçirseydim çok güzel olacaktı sfsdfsd. neyse güzel oyun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben direk bok yoluna gittim , hevesim kursagımda kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar